Сигурно си права, ами дай една тема със смисъл ти, щом е стойностна ще се включат много и аз също.
Enigma, отговарям ти, по Луна без курс 
Каква полза има изобщо от една такава тема, в която се пише за другите, колко големи лъжци са, а никой например не написа кога е изрекъл лъжа при кои астро. фактори и какво го е провокирало да го направи?
Нямам желание да пиша теми тук. За мен лично цялото знание е вече дадено. Сега само се правят обобщения и се пускат уж нови теми (не се ползва търсачката!), а те всъщност са добре забравените стари.
Днешния век, не е за нови открития, а за осмисляне на вече казаното до тук.
А и астрология от форум не се учи.
Предпочитам да си подготвя семената на кореноплодните и да използвам Луната в Телец, за да ги засадя, и да се радвам на добра реколта :blink:
Ами, хубаво-успех! :blink:
Просто изказът ти там беше далеч от "бон тон" и няма общо с курса на луната,нито с друго. Като нямаш желание да пишеш в темата-недей. С втория ти абзац съм съгласна,макар че с него не откриваш топлата вода. Форумът не е за учене на основите на астрологията, а-за практика, или упражнение-който както му харесва.
Ще следя за твоя смислен пост, имам какво още да уча.

И друго-без да съм Холмс-усещат се определени взаимоотношения между отделни потребители-това си е тяхна работа, но фактът,че можем да разберем-кой-с кого-как значи,че някои постове не са организирани в материята на астрологията, а на личните отношения. Такива постове аз намирам за несмислени. :blink: