аз имам проблем със себе си, който естествено се отразява и на барака ми, който между другото е на около 7 месеца....
всичко започна от преди коледните празници някъде там, кулминацията беше януари ....но все още нямам решение вътре в себе си, осъзнавам някои неща по-добре, което определено ми помага...но проблема си стои..ходих и на психолог......там стигнахме до извода, че съм си изгубила целта, а от там и смисъла....освен това не мога да се видя по никакъв начин в бъдещето...като нищо...просто никаква представа за себе си и живота си......нищо ей така все едно живея в безтегловност в момента и все едно и за в бъдеще ще е така....
състоянието ми е някакво депресивно, но с много и резки смени на настроението, освен това доста гняв, ентусиазъм, желание, после силна тъга и чувство за изгубване......днес пак съм така....през деня ужасно зле се чувствах, исках да се скрия от себе си и от това, което чувствам, да избягам...ужасно потънало.........изгубено...а сега сякаш имам надежда пак.....
всичките ми действия и грешки, които допуснах през този период предполагам се дължат на това ми състояние, то естествено външните фактори не ми помагат а правят нещата по-зле...както каза една приятелка уж всичко ти е наред, но нищо не е наред.....всичките ми маниакални състояния, които не мога да контролирам и всички постове тук са резултат от това мое изгубване.......и лошото е, че го осъзнавам, но все още не мога да го спра......много е гадно....лошото е, че почти всяка вечер съм с чашката.....
мога да ви удавя в проблеми, извинете ме ако съм издразнила някой с постовете си и ненормалните състояния....
от време на време е доста весело, щото откачам.......и се държа безотговорно.....страх ме е от отговорности...мнооогоо....