Здравей Гост

Имам проблем

• 68 Отговора
  • 10133 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Имам проблем
« Отговор #20 -: Март 23, 2013, 12:07:21 pm »

Ето я...,нещо стана... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #21 -: Март 23, 2013, 12:22:45 pm »
вероятно с този квадрат слънце-сатурн търсиш сама да си осгуриш стабилност, често отношенията с мъжете са наши проектирани върху тях по-скоро очаквания за себе си. Огнено слънце в 5 дом ,асц лъв ;D, супер! Юпитер от противоположния дом11-очакваната любов, или тази която ще получиш,тук в близнаци, ретро съвпад с антивертекс/има ли такова/, та този юпитер казва:" по-малкото е повече" по отношения на очакванията...Квадратът на слънце-сатурн-ти поемаш отговорностите, и си с високи изисквания към себе си, трудно ще позволиш друг да  носи бремето, а ти да почиваш. Сатурн риби показва нещо като неудовлетворение,че е трудно да изявиш в пълния блясък слънцето, но също и така-усещане,че трябва да служиш, приемаш го като че си решила да правиш някакъв вид саможертви,възприето като философия в стила на рибите.
Планетите в 6 дом също показват, че повече се осланяш на собствените усилия и твоя труд. Меркурий, у-л на 2 също има квадрат със сатурн от 8-ми/чужд ресурс, подкрепа/-вероятно пак в стила на това,че не можеш лесно "наготово" да приемеш неща,които не си изработила лично,изстрадала,или заслужила според теб.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #22 -: Март 23, 2013, 12:28:31 pm »
Слънцето е в достатъчно близък съвпад със ЮЛВ. Меркурий в квадрат с хирон риби и в 8-ми дом.
Предполагам,че си качествен човек, стойностен, а нали знаеш хубавите ябълки кой ги яде...

« Отговор #23 -: Март 23, 2013, 01:06:08 pm »
Това не е точно проблем, а ситуация. В момента Уран, се движи към Хирон(наталния ми), на 2-3 градуса е от него.
Марс ще мине скоро през 9-те градуса на овен - девети дом (наталното място на Хирон). Уран е в опозиция на Хирон в натала ми. И нещо синастрично. Във връзка с 9-тия дом на Хирон, в момента съм далече от БГ. И с най-важния ми човек тук имаме съвпад на Сев възли и на двамата ни с МС на другия. Моя Южен южен възел е в неговия Юпитер. Имам в южния възел МАрс, а неговия Юпитер е изход на тау квадрат в Лъв в 3-ти дом, като краищата на тау квадрата са образувани от Слънце в Телец и Нептун в Скорпион. Освен това неговия Сев Л. възел е в моя  Хирон и имаме съвпад на негово Слънце с моя Сатурн. И се подразбира, че моя Хирон съвпада с моя МС.
Доста съвпади се насъбраха...

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Март 23, 2013, 02:00:44 pm »
Аз пък не съм съгласна за компромисите
Човек ако прави много компромиси със себе си заради връзката си рано или късно се намразва и не е щастлив
Ако си с подходящия партньор, не ти се налага да правиш големи компромиси

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #25 -: Март 23, 2013, 02:06:13 pm »
Човек ако прави много компромиси със себе си заради връзката си рано или късно се намразва и не е щастлив
Напълно съм съгласна с теб Papy ОТ ЛИЧНИЯ СИ ОПИТ ПРОУМЯХ ЕДНА ИСТИНА-че колкото повече компромиси правиш толкова повече си уязвим,не казвам ,че изобщо не трябва да правим компромиси,но все пак..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #26 -: Март 23, 2013, 02:08:23 pm »
Благодаря на всички за анализа на моят х-п.
Само да кажа, че този квадрат Слънце-Сатурн, работи по линия на баща , властен баща+баща женкар, а на стари години баща младоженец. Брат ми го има същият квадрат.Не ,че по същият нач(ин не мога да анализирам и бившия си де. Обаче, само той ми е неудачния избор за мъж. Всички останали мъже минали през живота ми са били високи ;D, релизирани и не толкова отчаяно търсещи секс като бившия :blink:. Никога не съм срещала , след него мъж, които можеш да манипу,лираш, само благодарение на единия секс :blink:. От плешивата му тиква ли идва, от ниския му ръст ли, но е факт....Така, че този квадрат май работи и до брачни партньори  :blink:
И все пак аз си мисля, че не късмета ми идва от този съвпад на слънце с Юж. възел
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #27 -: Март 23, 2013, 02:13:38 pm »
Напълно съм съгласна с теб Papy ОТ ЛИЧНИЯ СИ ОПИТ ПРОУМЯХ ЕДНА ИСТИНА-че колкото повече компромиси правиш толкова повече си уязвим,не казвам ,че изобщо не трябва да правим компромиси,но все пак..
Споделям тези мнения.Правила съм големи компромиси и това отстъпление от себе си в никой случай не ми е било полезно! ГУБИШ СЕБЕ СИ!

*

Asol

• 4140
« Отговор #28 -: Март 23, 2013, 02:14:33 pm »
Липсата на здравословен егоизъм понякога е проява на недостатъчно уважение към себе си.
Човек на първо място е егоцентрик, е, не звучи много възвишено, но е така. И отправната му точка е точно егоцентризма и на първо място това което го вълнува и касае лично. Под маската на всякакви благотворителности, да направиш нещо за някого, се крие лична мотивация и резонанс - да се купи индулгенция, да се изчисти съвест, да се компенсира нещо ... В случаите, когато голяма част от енергията на човек е впрегната в това да се занимава да оправя чуждия живот, в неговия липсва или куца нещо и по този начин компенсира като търси с нещо да е полезен, ценен, да балансира и пак го прави заради него самия, защото чувството на щастие в живота е обусловено и е в зависимост от това дали другите са щастливи заради това, което този някой е направил. Доколко е добро или не е субективно, защото всеки може да направи само онова, което самият той за себе си смята за добро. Мотивацията пак е личното чувство на щастие и комфорт.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #29 -: Март 23, 2013, 02:15:56 pm »
Споделям тези мнения.Правила съм големи компромиси и това отстъпление от себе си в никой случай не ми е било полезно! ГУБИШ СЕБЕ СИ!
Направо другия човек ти намира слабото място и си те работи как си иска ,а ти все с добро и така докато се осъзнаеш става страшно...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Март 23, 2013, 02:25:36 pm »
Майка ми е Водолей и прави големи компромиси на баща ми, а той и се качва на главата. Много пъти и съм и казвал, че не само тя трябва да прави компромиси, но тя не ме слуша.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #31 -: Март 23, 2013, 02:27:04 pm »
Тук всеки споделя своето мнение и ти не си никаква за да даваш препоръки...кой какво да чете..
Не искам да споря просто приемам хората каквито са..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Март 23, 2013, 02:46:05 pm »
А какво общо има водолея с цялата работа
Егото е едно от най-движещите и здравословни неща, които имаме
Счупиш ли егото на 220 компромиса, какво те топли, че и партньорът го е направил и сте в равновесие
Когато си с правилния за теб човек, егото е цяло и няма биг дийл драми

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #33 -: Март 23, 2013, 03:08:54 pm »
 И аз имам какво да споделя но няма да е тлчо сега че от тела е много неудобно а пуснали компа с племеника ще се избием сори за липсата на запетаи и точки

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Март 23, 2013, 03:27:22 pm »
Егото - то е движещата сила.

Точно така. Не егоизмът, егоцентризмът, властолюбие, болни амбиции и още 100 други, на които хората викат его
Изброените могат и да съсипват-като която и да е друга неовладяна енергия/емоция
Но тук ставаше въпрос за връзките

П.п. Не трябва по едно слънце, нали знаеш

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Март 23, 2013, 03:29:15 pm »
Водолеят има много общо, не си ли се замисляла, че най-много президенти и изобщо хора на големи постове, които управляват света са Овен, Лъв, Везни и Водолей. Егото - то е движещата сила.

Да, интересно, т.е. всички знаци, в които Слънцето има есенциални достойнства и недостойнства.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Март 23, 2013, 03:32:41 pm »
Егото - то е движещата сила.

Точно така. Не егоизмът, егоцентризмът, властолюбие, болни амбиции и още 100 други, на които хората викат его

Изброените са производни на егото, т.е. негови прояви.
А егото не знам защо се е превърнало в мръсна дума  ;D, човек без его не съм видяла.

Зависи как се проявява - егото стои в основата на най-големите ни постижения, но и най-големите провали.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #37 -: Март 23, 2013, 04:12:19 pm »
Тук всеки споделя своето мнение и ти не си никаква за да даваш препоръки...кой какво да чете..
;D провокирах и получих отговора, благодаря.
Не съм искала да те обидя, явно съм напипала някое слабо място, вероятно си дева или асцендент дева, а с вас знам, че не трябва да давам непоискани съвети.
Желая ти да бъдеш много щастлива в любовта.
Благодаря ти за пожеланието.Всъщност позна ,че съм АСЦ Дева.Много съм отворена към хората ,но ти може би не си попадала в такава ситуация в която си правил много компромиси а на другия му е все тая..и така спираш в един момент..дано и не попадаш..не си ме обидила..приятно ми да си споделяме защото сме различни и преживяваме различни неща.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Март 23, 2013, 04:36:09 pm »
Попадала съм и още как, като казах, че водолеите не правят компромиси визирах майка си, тя е със свръхего, винаги се е чудила как така по рождение имам самочувствие и откъде идва, а при повечето водолеи и везни самочувствието идва, когато са на върха, овните и лъвовете си го носят, където и да са, но това е само по лично наблюдение, ей да не се обидите, сега ;D

Астрологично е заложено Овните и Лъвовете по дифолт да са носители на силно его, "здравословна" доза егоизъм (не че не се срещат и егоцентрици сред тях). Докато на двата знака, където Слънцето има есенциални недостойнства, са им необходими външни стимули, социално значими постижения или свързани с някакъв статус/позиция/роля в обществото, за да "блестят". За Водолея такъв стимул може да се изразява чрез участие в някаква група, организация или значима за него кауза, за Везните - във всичко онова, което ги кара да се чувстват ценни и ценени, с нещо специални, което ги прави много чувствителни към ласкателства (Слънце в падение, Венера на трон), дори когато външно го играят незаинтересовани.

Така нареченото от теб свръхего съм виждала и при слабо Слънце в първи дом, особено в твърд аспект със "злосторник". И като че ли в перигрин е най-проблематична изявата, не толкова в падение/заточение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Март 23, 2013, 04:37:48 pm »
Аман от гадни родители-водолеи