Интересно ми е какво ще се получи от мунданния голям воден тригон, който ни очаква в началото на това лято - Юпитер, Сатурн, Нептун.
Богатите ще станат още по-богати, накратко големите риби ще изядат малките, при това узаконено под действието на строгия Сатурн

Повторение на финансовите сътресения. Европа: След Гърция (миналата година) и Кипър (в момента) ще трябва да бъде "спасявана" от банкрут трета държава. Може да е Италия (не съм проверявал! ... по-малко вероятно - Испания или Португалия). Критичен период: юли и особено август (квадрат Уран-Плутон, а после и с Юпитер). Очаквам бързо покачване на златото и нефта. До тогава ще се колебаят около сегашните цени (злато 1600$, нефт - 90$), така че който има пари да купува сега.
Края на септември, октомври и особено нач. на ноември неблагоприятното влияние на Сатурн (съединение с Лунен възел в Скорпион) ще мине от икономическата в политическата сфера. Възможна нова война/напрежение в Бл.Изток (Сирия,
Иран!!! ... по-малко вероятно други: Ливан, Израел, Турция). В САЩ спад при Обама. Съображения: негативни реакции от военния конфликт и/или от финансовата политика (през ноември започва финансовата година в САЩ = нов бюджет), а може комбинация от двете. Сегашната политика на ФЕД ще се обърне (пак ще се печатат пари, инфлацията ще расте...). С две думи, втората половина на 2013 година е доста неблагоприятна според мен.
Добавям "подходяща" дата за война: 11.09-15.09.2013. В този момент Слънце-Марс е опозиция на тр Марс (Лъв) в хороскопа на
Иран.
11 септември е подходящ за филма "Империята отвръща на удара" - втора серия, точна 12 години след 2001 година.
Срок на действията: 1 месец - до към 16-18 октомври (Марс минава в Дева...).