Здравей Гост

ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.

• 133 Отговора
  • 27658 Прегледи
Re: ПРОГНОЗА 21.12.2020 година
« Отговор #20 -: Март 27, 2013, 04:41:41 pm »
Аргументирах се достатъчно, обаче хората се хванаха за Исус, кризата и т.н.. Дали е Рим, дали Берлин или Токио, съвпадът си е съвпад. Градът е без значение. Ти си сложи в картата София. При мен беше Рим, защото съм правил хороскоп на папата. (разбира се вероятността той да е още на земята тогава е малка, да не кажа ... )

Ок. Като не ви се вижда интересно 2020 - обсъдете "мунданния голям воден тригон, който ни очаква в началото на това лято - Юпитер, Сатурн, Нептун." или следващия "Плутон-Уран-Юпитер"... И те са в бъдещето, макар и близко. Ако намерите връзка с предстоящите "събития" за 2020 - ОК. Опитвам се да погледнем напред и да видим какво ни очаква всички. Глоба казал: "Кризата свършва, идва добро бъдеще" - ОК. Вие какво казвате?
« Последна редакция: Март 27, 2013, 04:46:53 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #21 -: Март 27, 2013, 04:44:19 pm »
Интересно ми е какво ще се получи от мунданния голям воден тригон, който ни очаква в началото на това лято - Юпитер, Сатурн, Нептун.
Богатите ще станат още по-богати, накратко големите риби ще изядат малките, при това узаконено под действието на строгия Сатурн  ;D ;D

Много добре казано! ;D

« Отговор #22 -: Март 27, 2013, 05:00:04 pm »
В хороскопа на България за датата 21.12.2020г ще имаме Уранов възврат У2,на К4, и мундо съвпада Сатурн/Юпитер Водолей в 1 дом ще бъде квадратиран от диспозитора им Уран Телец,не е добре за финансовата стабилност,за изпълнителната и законодателната власт, промени на  конституцията
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #23 -: Март 27, 2013, 05:01:30 pm »
Светът няма да свърши, спокойно. ;) А ако кризата свърши, рано или късно ще предизвикат нова. Развитието на икономиката като процес прилича на развитието на живота на Земята, където периоди на разцвет на видовете са последвани от природни катаклизми (bottlenecks), водещи до загиване на едни видове, за да се освободят ниши за други, новопоявяващи се.

По-рано забравих да напиша, че със съвпада на Юпитер и Сатурн в Телец през 2000г. приключва земният цикъл между двете планети, започнал в началото на 19-ти век (периодът, през който съвпадите между двете планети се случват в земни знаци с няколко изключения). През 2020г. започва въздушният им цикъл, който би трябвало да е свързан с повече научни открития, зараждане на нови идеи. Аз съм горе-долу дотук, не разбирам от мунданна астрология.

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Март 27, 2013, 05:25:45 pm »
Калоян, аз направих прогноза, а ти нищо не каза по нея
Защо така :-\

По тази карта виждаам, виждаам:
Краят на римо-католическата църква, Ватикана ще се превърне в една строго пазена библиотека и нова религия ще се появи

« Отговор #25 -: Март 27, 2013, 05:52:02 pm »
Калоян, аз направих прогноза, а ти нищо не каза по нея
Защо така :-\

По тази карта виждаам, виждаам:
Краят на римо-католическата църква, Ватикана ще се превърне в една строго пазена библиотека и нова религия ще се появи

Нищо не мога да коментирам по твоята прогноза... казал си нещо без доводи, при това не по темата.
Не съм правил хороскоп на Ватикана, а само на папата. Според мен фаталната му година е друга, но това е частен въпрос и не касае темата! 
Пусни тема за папата и/или за Ватикана - и там ще коментираме месец, година и т.н. ... Предполагам че тези дни много хора са правили хороскоп на папата и са компетентни по този въпрос!

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Март 27, 2013, 05:57:41 pm »
Не мога да те разбера, Калоян!
Питаш какво ще се случи на 21.12.2020-аз ти отговарям, а ти казваш, че не е по темата!

Кажи каква искаш да бъде прогнозата, че да харесаш нещо, белким

« Отговор #27 -: Март 27, 2013, 06:34:10 pm »
Папа Франциск е добре, не го мислете. В следващата една година би трябвало да се представя отлично в работата си, да пътува доста и да спечели симпатиите на вярващите.

Изтрих го, че не е по темата.       
« Последна редакция: Март 27, 2013, 06:51:36 pm от Mirabella »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #28 -: Март 27, 2013, 06:48:26 pm »
Не мога да те разбера, Калоян!
Питаш какво ще се случи на 21.12.2020-аз ти отговарям, а ти казваш, че не е по темата!

Кажи каква искаш да бъде прогнозата, че да харесаш нещо, белким
Според мен си е наумил нещо и иска точно това, което си е намислил, да потвърдим. Дано да греша.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Март 27, 2013, 07:01:54 pm »
Привет на всички.
Пускам темата с намерение да провокирам прогноза за тази дата (вижте по-долу защо!) за да обсъдим бъдещето!
Обяснявам предисторията (предусловието) и условието на задачата. Аз лично се заинтригувах от астрологията поради опитите ми да предсказвам бъдещето. Разбира се, миналото е източник на знание за бъдещето. Средновековните астролози, търсейки годината на раждане на Христос, често са търсели близост със съвпада Юпитер-Сатурн. (Оставям настрана доколко това е било удачно)... но открих че следващият такъв съвпад е на 21.12.2020 г. При това в нашия регион (Зап.Европа - Балканите - Бл.Изток) към 12-15 часа той ще стане на входа на Водолей, докато Слънцето тъкмо ще влиза в Козирог. Затова, който от вас може и иска да рискува, нека направи прогноза и напише съображенията си, да ги обсъдим. Знам, че повечето хора тук се интересуват предимно от лични хороскопи, а не от политика и глобални проблеми, но все пак нека опитаме.
Разбира се, не искам да кажа, че маите са сбъркали датата на "края на света" и тя не е 21.12.2012, а 21.12.2020... но все пак съвпадението е интригуващо!

Зимно равноденствие...за 2020.
Какво трябва да се прогнозира?
По принцип картата е интересна..,но има още едно зимно равноденствие...малко по-назад във времето...доста интересно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Март 27, 2013, 07:05:08 pm »
Зимно равноденствие...за 2020.
Какво трябва да се прогнозира?
По принцип картата е интересна..,но има още едно зимно равноденствие...малко по-назад във времето...доста интересно.
За кое точно имаш предвид и какво му е интересното?

« Отговор #31 -: Март 27, 2013, 07:31:39 pm »
Прогноза би могла да се прави ако тази, така предложена карта я сравняваме с друга карта.
Влизането на Слънцето в Козирог и съвпада на Юпитер и Сатурн не стават в един и същи момент, час, така че
са нужни две карти. Освен това трябва и карта, която да е за сравнение. В крайна сметка мунданните прогнози не се получават от една карта, а се правят няколко, е не съм специалист, но съм попрочела това-онова.
Така че според мен е некоректно да се слага карта и да се иска прогноза, защото няма как да се получи.
Най-общо Великите мутации винаги водят до промени-така са писали Старите Майстори.

« Отговор #32 -: Март 27, 2013, 07:33:37 pm »

Права си. Кое равноденствие имаш предвид по-точно - 2016, 2017, 2018 или 2019 ? Защото всичките са интересни с нещо...
За мен беше интересно, че има точен съвпад Юпитер-Сатурн на границата на Водолей. Затова съм разказал предисторията за Христос. (разбира се при Исус са търсели този съвпад в Стрелец или Риби, но понеже вече сме в ерата на Водолея - ми се видя любопитно....) Аз така забелязах, че е ми ИНТЕРЕСНО. За теб кое е интересно в предишните години?

Прогноза би могла да се прави ако тази, така предложена карта я сравняваме с друга карта.
Прав/а си. Пуснах тази карта само като илюстрация (зарибяване), тоест да се види за какъв точен съвпад става дума в момента на Равноденствието. (Затова и Рим, и часа са без значение.) Иначе всеки може да си направи допълнително сравнения... с .. каквото си иска! 
« Последна редакция: Март 27, 2013, 07:50:30 pm от Калоян Иванов »

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Март 27, 2013, 07:46:30 pm »
Папа Франциск е добре, не го мислете. В следващата една година би трябвало да се представя отлично в работата си, да пътува доста и да спечели симпатиите на вярващите.

Изтрих го, че не е по темата.       

Язък-успях само отгоре-отгоре да прочета

А се чувствам все по-зарибен/а

« Отговор #34 -: Март 27, 2013, 07:47:37 pm »
Папи, недей да съжаляваш. То не беше вярно, най-вероятно. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Март 27, 2013, 07:51:41 pm »
Папи, недей да съжаляваш. То не беше вярно, най-вероятно. ;D

Точно ако беше останало, щяхме като мине време да видим вярно/невярно
Иначе в случая на обратна връзка няма как да разчиташ :)

А представи си да чете някой духовник и утре да те викнат да седнеш отдясно :)))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Март 27, 2013, 07:52:04 pm »

Права си. Кое равноденствие имаш предвид по-точно - 2016, 2017, 2018 или 2019 ? Защото всичките са интересни с нещо...
За мен беше интересно, че има точен съвпад Юпитер-Сатурн на границата на Водолей. Затова съм разказал предисторията за Христос. (разбира се при Исус са търсели този съвпад в Стрелец или Риби, но понеже вече сме в ерата на Водолея - ми се видя любопитно....) Аз така забелязах, че е ми ИНТЕРЕСНО. За теб кое е интересно в предишните години?

Прав/а си. Пуснах тази карта само като илюстрация (зарибяване), тоест да се види за какъв точен съвпад става дума в момента на Равноденствието. (Затова и Рим, и часа са без значение.) Иначе всеки може да си направи допълнително сравнения... с .. каквото си иска!

Съвпад Сатурн/Плутон в козирог...2019-та. Доста динамичен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #37 -: Март 28, 2013, 09:52:49 am »
Съвпад Сатурн/Плутон в козирог...2019-та. Доста динамичен....
И каква прогноза би направила за това равноденствие?  :rolleyes:

« Отговор #38 -: Март 28, 2013, 11:31:21 am »
Интересно ми е какво ще се получи от мунданния голям воден тригон, който ни очаква в началото на това лято - Юпитер, Сатурн, Нептун.
Богатите ще станат още по-богати, накратко големите риби ще изядат малките, при това узаконено под действието на строгия Сатурн  ;D ;D
Повторение на финансовите сътресения. Европа: След Гърция (миналата година) и Кипър (в момента) ще трябва да бъде "спасявана" от банкрут трета държава. Може да е Италия (не съм проверявал! ... по-малко вероятно - Испания или Португалия). Критичен период: юли и особено август (квадрат Уран-Плутон, а после и с Юпитер). Очаквам бързо покачване на златото и нефта. До тогава ще се колебаят около сегашните цени (злато 1600$, нефт - 90$), така че който има пари да купува сега.   
Края на септември, октомври и особено нач. на ноември неблагоприятното влияние на Сатурн (съединение с Лунен възел в Скорпион) ще мине от икономическата в политическата сфера. Възможна нова война/напрежение в Бл.Изток (Сирия, Иран!!! ... по-малко вероятно други: Ливан, Израел, Турция). В САЩ спад при Обама. Съображения: негативни реакции от военния конфликт и/или от финансовата политика (през ноември започва финансовата година в САЩ = нов бюджет), а може комбинация от двете. Сегашната политика на ФЕД ще се обърне (пак ще се печатат пари, инфлацията ще расте...).  С две думи, втората половина на 2013 година е доста неблагоприятна според мен.

Добавям "подходяща" дата за война: 11.09-15.09.2013. В този момент Слънце-Марс е опозиция на тр Марс (Лъв) в хороскопа на Иран.
11 септември е подходящ за филма "Империята отвръща на удара" - втора серия, точна 12 години след 2001 година.
Срок на действията: 1 месец - до към 16-18 октомври (Марс минава в Дева...).
« Последна редакция: Март 28, 2013, 05:42:13 pm от Калоян Иванов »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #39 -: Март 28, 2013, 11:34:01 am »
За коя година говориш - за 2020 или за 2013?