Здравей Гост

ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.

• 133 Отговора
  • 27717 Прегледи
Re: ПРОГНОЗА 21.12.2020 година
« Отговор #120 -: Август 26, 2013, 12:17:48 pm »
Интересува ме период от 2 месеца, които смятам за важни - август и септември. Според мен те са ключови за подготовка и начало на военен конфликт. Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Стремежът към единоначалие и залитането по религията минава разумните граници (юпитер/Лилит в лъв и големия им тригон с Луна и Уран/бяла луна), но такъв фанатизъм предвещава и неприятности с фатален край. Ще бъдат наказани от Марс в Лъв (което за мен е САЩ). Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата 9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс. Месец по-рано в тази точка е транзитното Слънце, което според мен е подготовка-противопоставяне на двете държави. Противникът на Иран има съюзници и подкрепа/логистика (уран в овен, меркурий в лъв и луна в тригон). Сатурн/глава на дракон в Скорпион подсказва, че моментът сега е удобен за ужилване (особено ако режима в Сирия падне дотогава)... С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ...  Начало на война в септември предвещава дълъг конфликт, но първата фаза ще е около 1 месец - до 15-16 октомври - когато тр Марс ще мине в дева. После ще има вероятно затягане на положението, дипломация и размиване на конфликта ... но вече ще излезем от октомври, което надхвърля задачата ми!
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.

Размразявам си темата от април! Минаха 5-те месеца и събитията наближават. След "химическата атака" преди дни (която според мен си е подготвена провокация с цел да има алиби за удар), започна усилена дипломатическа подготовка за война. САЩ, Саудитите, Катар и Турция започнаха сондажи и военна намеса. ЕС още се изказва предпазливо, но няма къде да ходи. Най-обезпокоително звучи изявлението на Турция, че ще влезе в коалицията дори без да има санкция от Съвета за Сигурност, тоест дори Китай и Русия да не дадат мандат за военна намеса. Това ще повтори случая в Косово. Турция е важна, защото от нейна територия може да се влезе в Сирия. В Средиземно море пък и дислоцирана американска флотилия.

Първо, коригирах прогнозата си преди време. Войната явно няма да касае само Иран, защото междувременно режимът в Сирия не падна. Така че ударът ще започне оттам, тоест от Сирия. Регионът на Бл.Изток е под знака на скорпион и затова казаното за Иран почти изцяло важи за целия район. Вече коментирах преди месец събитията в Турция (пак под знака Скорпион).
Наистина нещата около Сирия се активизираха в началото на август. Въпросът за атентата в Сарафово и заплахите за нови терористични удари:

Тези дни САЩ казаха, че са получили множество заплахи за терористични атаки. Президентът свика Съвета на нац.сигурност да набележи мерки!
Май се задават събитията, за които говорех преди 4 месеца. Започва медийната подготовка за войната в Бл.Изток.
Сега се тиражира някаква заплаха от тероризъм, която ще дойде от Бл.Изток. Тези дни и атентатът в Бургас пак изплува след 1 година.
ЕС обяви Хизбула за терористична организация и сега Сирия е нарочена за удар като база на Хизбула.
САЩ пък се готвят за терористична атака и за "контраудар" срещу поредната държава, подкрепяща тероризма.
Нещата май влизат във фазата на медийната и дипломатическа подготовка за есенната война. До 1-2 месеца ще стане ясно.
Следя си прогнозата от пролетта. Горещият август ще даде отговор!

Второ, ......................
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Re: ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.
« Отговор #121 -: Август 26, 2013, 12:22:51 pm »

ИГНОР_НОВА
ИГНОР_НЕРИЛ

Пич, взел си се на сериозно....Я по кротко...
С това държание ми наподобяваш на интелектуалеца Недялко Ем Цанев, с държание на 70 годишен даскал по история на комунизма...:)
Ама си и лошичък, гониш ни от час...Неизвинено и двойка за срока и годината, ще има ли...:))))
Няма ли да ни удостоиш с отговор милионерче...:)
Чакам с интерес...Пък нали искаш милион...ама си изтри комента...
Някъде църкат мишленца ми се струва...?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #122 -: Август 26, 2013, 12:34:14 pm »
От него очаквай все такива неща - да си трие или преправя коментарите.  ;D Той е като ББ - постоянно си мени това, което казва и мисли.

« Отговор #123 -: Август 26, 2013, 12:39:37 pm »
От него очаквай все такива неща - да си трие или преправя коментарите.  ;D Той е като ББ - постоянно си мени това, което казва и мисли.
Хахахахаахахахахахаха...не му вдигаи акцийте на момчето...той има нужда от публика...не от мнения, както един друг е написал...така, че седи гледай и се смей...аз поне така правя...викнах даже публика( от офиса ми) и те се хилят...което е полезно за скрепване на колентива и след малко ще им дам на ново бойни задачи...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #124 -: Август 26, 2013, 12:40:43 pm »
Викай. А той може всъщност да е тя, както има предположения, но и това няма значение. Важното е да има забава и веселие.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #125 -: Август 26, 2013, 12:42:16 pm »

Калоян казва, че догодина ББ се връща като флагман. Марая някъде беше писала преди, че от 2015 българите почваме да живеем като бели хора, напред и нагоре..

Така че да се надяваме, че това догодина ще е катарзисът и тъмнината преди изгрева.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #126 -: Август 26, 2013, 12:43:36 pm »
Ако ББ се върне, едва ли ще заживеем като бели хора. Най-много на всеки от нас да му сложат по един чип както при кучетата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Август 26, 2013, 02:46:49 pm »
Той дати е казал и е подчертал с червено, виж предходната страница. Той на това залага, а и не вярвам да е до твоите 500 лв, по-скоро ще бучи и ще те направи на г*з и коприва, ако познае. А той е добър астролог.

Краби, аз съм на сцената, кви пуканки.

За успокоение на Нерил, на него му е по-голям, но само този )))))
Кое е по голямо, за мое успокоение, не разбрах...поясни ми...:)

Един орган, който нараства и се помпи с кръв, но не е мозъка. И зеницата не е.

Некой гнусен цирей ще да е.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #128 -: Август 26, 2013, 03:19:23 pm »
Той дати е казал и е подчертал с червено, виж предходната страница. Той на това залага, а и не вярвам да е до твоите 500 лв, по-скоро ще бучи и ще те направи на г*з и коприва, ако познае. А той е добър астролог.

Краби, аз съм на сцената, кви пуканки.

За успокоение на Нерил, на него му е по-голям, но само този )))))
Кое е по голямо, за мое успокоение, не разбрах...поясни ми...:)

Един орган, който нараства и се помпи с кръв, но не е мозъка. И зеницата не е.

Некой гнусен цирей ще да е.  ;D
Мнем, пате с две гуши или едноок смок...не знам, питай Новата гадателка...:)

« Отговор #129 -: Септември 16, 2013, 09:33:10 pm »
Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Луна в овен показва, че държавата е подчинена на религията? Слънцето в съвпад с Марс я прави войнствена и създаваща проблеми?   :o  :o

Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс.
 [/b]С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ...
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.
И как Марс сменя Слънце?   :o Марс е в знак, чийто диспозитор е Слънцето, но с това не отменя функциите на Слънцето, а МП Слънце/Марс на 9 септ. е 27гр лъв - как тогава Марс в лъв е в опозиция на Слънце/Марс?

отговарям на въпроса ти:  (И как Марс сменя Слънце?) 
Слънцето от лъв отива в дева (22 август), а Марс малко след това влиза в лъв... и през Септември си е в лъв, тоест сменил е Слънцето там.
Когато преди това пиша за 9-11 това се отнася за датата 9-11-2001, затова съм написал "повторение на датата". Повтаря се и конфигурацията отпреди 12 години - Марс опозиция на Слънце-Марс от наталната карта. Тоест транзитен Марс пак е в опозиция на наталните Сл/Марс. (никъде не съм говорил за МП Слънце/Марс!!! ... Слънце/Марс е почти съвпад в наталната карта)... Ако беше чела целия текст и беше вниквала в написаното - щеше да разбереш и да не задаваш такъв смешен въпрос! 

Не знам колко съм далече, но пет месеца предварително познах "датата" на кризата. Плюс-минус 2-3 дни! Това че "нямаше война", не променя факта, че положението беше взривоопасно, говореше се за удари след броени дни, струпани бяха кораби, самолетоносачи, крилати ракети и се изказваха директни заплахи. Цялата ми прогноза беше важна, ама ти пропускаш предисловието - дипломатическа подготовка и нагнетяване на напрежението през август (проблема със химическата атака), медийна война, пропаганда и т.н. Бях описал целия сценарий и той се случи точно така!
А ти като разбираш повече - какво си предвидила от април за септември? Дай една твоя прогноза да те видим колко познаваш!
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 09:45:16 pm от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #130 -: Септември 16, 2013, 11:14:43 pm »
ГУсин Иванов, ;D
Толкова много ми приличаш на Лещански...,че се смея с глас. В малкото време,което посвещавам на сайтовете си...си мисля,че желанието ти за познаваемост граничи с желанието на ОБАМА...пАрдон...еба му мамата да изразходи 500 милиарда долара - бюджета...само военния бюджет на САЩ. ;D
Мишън инпосибъл... :P 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Септември 16, 2013, 11:20:59 pm »

Калоян казва, че догодина ББ се връща като флагман. Марая някъде беше писала преди, че от 2015 българите почваме да живеем като бели хора, напред и нагоре..

Така че да се надяваме, че това догодина ще е катарзисът и тъмнината преди изгрева.

;)..Тези думички казват много...
Но ще бъде по-леко...от последните 3г. :blink:

ББ... ;D няма да се върне,той изигра ролята.
Има една песен за КЛОУНА...-остава сам...Май Емил Димитров я пееше...Слаб ми е нета в гората..
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 11:50:32 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Септември 16, 2013, 11:34:08 pm »
Васил Найденов има песен за клоуна  :blink:
Какво правиш по това време в гората- за гъби ли отиде или развиваш партизанско движение?  ;D

почивка...вечер за няколко дни.гъбите са от партизаните-ветерани... ;D ;)

« Отговор #133 -: Септември 17, 2013, 08:43:56 am »
Ами аз като не разбирам си трая- не се излагам като кифладжия без кифли! Колкото до познаване- от април до септември на много питащи съм познала за каквото са ме питали!  :P
 И като пишеш нещо се изразявай правилно- Марс сменя Слънце, ала бала... Все едно Слънцето си е вдигнало чукалата и Марс свети вместо него  :mellow:

Ето ми кратко изказаното мнение, относно събитията:
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6851.msg338229.html#msg338229

И на мен мунданната астрология ми бяга все още, но ми е интересно да чета и по този начин понауча нещичко, ...

1. Марс не свети вместо слънцето, но влиза вместо него в опозиция с другите натални планети. Да си чувала за аспекти?! Ама няма какво да ти обяснявам на теб...
2. Твоето мнение не е прогноза, защото е написало 8 дни след събитието, тоест на 29 август. Химическата атака беше на 21 август, и беше съобщено за нея на 22 август. Я виж аз какво съм писал за тази дата! (Марс заменя слънцето в лъв, което пък напуска и отива в дева! Перфектно си съвпадат нещата). Така че не сравнявай моите прогнози 5 месеца преди събитията с твоите, които са правени постфактум, когато кризата вече беше презряла. Само ще напомня, че на 29 август вече се говореше за удари и хората гадаеха масово кога ще са - на 30 август или на 2.09.. или ще се размине войната - обратната алтернатива. Ако си правила нещо като прогноза - дай да прочетем пост или статия поне от юни или юли, а не от 29 август! Така и баба знае.
« Последна редакция: Септември 17, 2013, 08:49:00 am от Калоян Иванов »