Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Луна в овен показва, че държавата е подчинена на религията? Слънцето в съвпад с Марс я прави войнствена и създаваща проблеми?

Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс.
[/b]С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ...
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.
И как Марс сменя Слънце?
Марс е в знак, чийто диспозитор е Слънцето, но с това не отменя функциите на Слънцето, а МП Слънце/Марс на 9 септ. е 27гр лъв - как тогава Марс в лъв е в опозиция на Слънце/Марс?
отговарям на въпроса ти: (И как Марс сменя Слънце?)
Слънцето от лъв отива в дева (22 август), а Марс малко след това влиза в лъв... и през Септември си е в лъв, тоест сменил е Слънцето там.
Когато преди това пиша за 9-11 това се отнася за датата 9-11-2001, затова съм написал
"повторение на датата". Повтаря се и конфигурацията отпреди 12 години - Марс опозиция на Слънце-Марс от наталната карта. Тоест транзитен Марс пак е в опозиция на
наталните Сл/Марс. (никъде не съм говорил за
МП Слънце/Марс!!! ... Слънце/Марс е почти съвпад в наталната карта)... Ако беше чела целия текст и беше вниквала в написаното - щеше да разбереш и да не задаваш такъв смешен въпрос!
Не знам колко съм далече, но пет месеца предварително познах "датата" на кризата. Плюс-минус 2-3 дни! Това че "нямаше война", не променя факта, че положението беше взривоопасно, говореше се за удари след броени дни, струпани бяха кораби, самолетоносачи, крилати ракети и се изказваха директни заплахи. Цялата ми прогноза беше важна, ама ти пропускаш предисловието - дипломатическа подготовка и нагнетяване на напрежението през август (проблема със химическата атака), медийна война, пропаганда и т.н. Бях описал целия сценарий и той се случи точно така!
А ти като разбираш повече - какво си предвидила от април за септември? Дай една твоя прогноза да те видим колко познаваш!