Да споделя за себе си

Не твърдя, че притежавам някаква неземна хубост или нещо кой знае какво. Чаровна съм, но не само на външен вид, имам голямо присъствие, дух и енергия. Появявам се с усмивка, достойнство и самочувствие .. дори да си мълча не оставам не забелязана, включвам се с остроумие, винаги пробивам в спорове - много добре се аргументирам, обичам да защитавам слабите, тези които не могат да се защитят, но при условие, че са прави и искрени.. Обичам да зареждам хората с енергия, да ги стимулирам и надъхвам , защото съм родена щастлива - така се чувствам без да има някаква конкретна причина, радвам се на слънцето, на малките неща и искам хората около мен да са щастливи , споделям моето щастие с другите. Винаги съм усмихната и го правя искрено и чистосърдечно , няма човек на който да съм се усмихнала и да не ми е отвърнал със същото - спонтанно

)) всичко ме зарежда , дори трудностите ме прераждат и ми дават сили..
Може би за това винаги съм привличала слаби хора, нуждаещи се от някаква помощ, търсещи съвети, много отчаяни хора... колкото и странно да Ви звучи винаги са си тръгвали с усмивка

) а и аз самата се чувствам добре като заредя някой човек положително:))))/тука малко се отклоних и прекалих/
Излъчвам респект и без да се доказвам хората го усещат това инстинктивно , винаги съм била с положителна репутация ...
А и може да им харесва това, че каквото ми е на душата/сърцето си го казвам без да се кривя, без срам, без страх.. винаги съм била вярна на принципите си и съм се държала коректно с хората..
И това не е лека съдба да си харизматичен, да си харесван и добър.. не е за всеки

асц. стрелец, луна и мерк в стрелец съвпад с асц , в тригон с юпитер в лъв 9ти дом , ретро марс в близнаци 7ми опозиция на луна и мерк, секстил юпитер / плутон, слънце и венера в скорпион 12ти дом, венера е на асц