Не ти е лесно с толкова ревнивци.

Не знам как го издържаш това с маркирането.
Имам котарак в родното ми жилище, който има навика да маркира всичко наред. Просто е непоносим в някои отношения, но въпреки това много го обичам.
Имам чувството, че го прави от инат по-скоро. По неясна причина никак не харесва баща ми, а той умира за животинки, много е мил към тях, не е агресивен. Той го глези най-много, рибар е и има случаи, в които само заради него ходи за риба, защото котьо обожава риба. С надеждата, че ще го заобича. Но любовта към баща ми трае до момента, в който рибата бъде изяде. След това започва да се крие от него, да му маркира всички вещи, до които има достъп - чанти, обувки, дрехи, документи.
Той е привързан към майка ми, навярно ревнува нея от баща ми. Няма друга причина да е такава лошотия.

Моята писана само веднъж е правила голямата бела в знак на протест срещу половинката.
но като цяло са ми послушни в това отношение, дори мъжките не правят бели от този тип.
Но са голям мор на цветя, украси.
Нова, благодаря ти. Да, иска поливане. Това ми е най-трудното с цветята. Сега се надам да позавали, за да ме отмени, но няма и капка дъжд.