Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510429 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #380 -: Юни 10, 2013, 01:56:14 pm »
Много сладки котани - моите си ги усуквам около врата, правя си пухена яка. Като гумени са, въобще не оказват съпротива.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #381 -: Юни 10, 2013, 03:17:47 pm »
И аз имам локумен пис. Много обичам да го мачкотя, а той въобще не се дърпа.  :-[ Много ми е мил, гальовен. Как да има да ми заговори.  :-[ Сега правя опити да го дресирам, но още трудно захапва какво трябва да прави.  ;D Голямата ми писана се е научила да се търкаля по гръб, когато й кажа "Търкул".  :-[ Не знам защо така го прави, не е било нарочно от моя страна. Някак неволно се е самодресирала и всеки път се мята по гръб, когато чуе "търкул".

Но моите писковци не са от сой, не са пухкавели. Не стават добри яки от тях.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #382 -: Юни 10, 2013, 03:25:50 pm »
Чудесна градинка, котка и цветя. И иска поливане!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #383 -: Юни 10, 2013, 03:59:46 pm »
Ох, моите "мъжленца" стигнаха дотам, че от ревност не само се бият, а и ме маркират.  ;D

Имат навика да се излягат върху капака на лаптопа, когато стои изключен и затворен. Няколко пъти съм намирала локвички до него - който е стоял там, си маркира територията. Предвидливо започнах да слагам по някоя кърпа отгоре - и нея я напикават. Но в един момент се замислих и ми просветна, че мъжките не маркират само там, където стоя аз - в леглото и по дрехите. Сега върху лаптопа нарочно слагам някоя дреха, която по един-два пъти съм обличала. Излягат се отгоре в екстаз и вече не напикават. Фетишисти!  :-[ Припикават щори и одеяла, но никога дрехи и завивки, които им миришат на мен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #384 -: Юни 10, 2013, 04:31:50 pm »
Не ти е лесно с толкова ревнивци.  ;D Не знам как го издържаш това с маркирането.
Имам котарак в родното ми жилище, който има навика да маркира всичко наред. Просто е непоносим в някои отношения, но въпреки това много го обичам.
Имам чувството, че го прави от инат по-скоро. По неясна причина никак не харесва баща ми, а той умира за животинки, много е мил към тях, не е агресивен. Той го глези най-много, рибар е и има случаи, в които само заради него ходи за риба, защото котьо обожава риба. С надеждата, че ще го заобича. Но любовта към баща ми трае до момента, в който рибата бъде изяде. След това започва да се крие от него, да му маркира всички вещи, до които има достъп - чанти, обувки, дрехи, документи.
Той е привързан към майка ми, навярно ревнува нея от баща ми. Няма друга причина да е такава лошотия.  ;D
Моята писана само веднъж е правила голямата бела в знак на протест срещу половинката.  ;D
но като цяло са ми послушни в това отношение, дори мъжките не правят бели от този тип.

Но са голям мор на цветя, украси.

Нова, благодаря ти. Да, иска поливане. Това ми е най-трудното с цветята. Сега се надам да позавали, за да ме отмени, но няма и капка дъжд.  ;D

« Отговор #385 -: Юни 10, 2013, 05:29:46 pm »
Ема, много ти е сладък Рижкото. :blink:

Това е моят Душко - http://prikachi.com/images/106/6207106W.jpg. Той е небелунг. Добре де, не е мой, но си го храня. ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #386 -: Юни 10, 2013, 05:37:42 pm »
Много сладки котенца си имате!  :-[
Ето я моята сладуранка: http://veselinm.snimka.bg/animals/dimka.391353.13175169 Може да не е коте, но понякога се търка в краката ми точно като котка.  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #387 -: Юни 10, 2013, 06:40:00 pm »
Я какви чудесни животинки си имате  :blink:! Да покажа тогава и аз моето коткоподобно в разгара на следобеден сън преди години и на един приятел бебетата (снимката е отпреди месец, така че вече са станали тигри!)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #388 -: Юни 10, 2013, 06:52:31 pm »
Имам чувството, че го прави от инат по-скоро. По неясна причина никак не харесва баща ми, а той умира за животинки, много е мил към тях, не е агресивен. Той го глези най-много, рибар е и има случаи, в които само заради него ходи за риба, защото котьо обожава риба. С надеждата, че ще го заобича. Но любовта към баща ми трае до момента, в който рибата бъде изяде. След това започва да се крие от него, да му маркира всички вещи, до които има достъп - чанти, обувки, дрехи, документи.

И моите мъжленца в един момет като намразиха пастрока ми, колко техни акита съм намирала на места, където той лежи (в завивките по диваните).  ;D И го правеха тихомълком, когато никой не вижда... Интересното е, че започнаха да го правят, когато отношенията ни се изостриха, преди да се изнеса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #389 -: Юни 10, 2013, 09:54:50 pm »
Много ревниви вашите зверове, дакела като види храна и ме забравя на секундата  ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #390 -: Юни 10, 2013, 10:54:59 pm »
Какви са ви сладунчести животинките!

Мира, Весо, Ирина, така се отплеснах преди часове по милите същественца, че си позагорих вечерята.  :-[

Много са ви милички, сладички.

Мира, този пис много ме спечели. Как обичам такъв тип котета - сиви със зелени очи.

На Весо и Ирина кученцата са много миловидни. :-[ :mellow:

Ето я моята Търкулка в момент на дресировка. И кучанет на следобедно разтоварване.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #391 -: Юни 10, 2013, 11:07:24 pm »
Влакче  ;D

Батман  ;D

Котки-мишки  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #392 -: Юни 10, 2013, 11:19:11 pm »
Какъв разперен сив пух!  :leos: :58: :kissd:

Мноогоо е мил, много.  :-[

А кученцата по принцип ли така се "придвижват"? И какво стана с женското мопсче? Намери ли си стопанин?

Ама какви са сладки.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #393 -: Юни 10, 2013, 11:27:12 pm »
За женското мопсче не съм говорила скоро с новата "стопанка", не знам какво са решили, вероятно не бързат да го дават веднага. А другите две от снимката - едното вече е пътник /мъжкия/, другото беше подарено /едно от малките, също женско/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #394 -: Юни 11, 2013, 08:45:29 am »
Това е една от любимите ми снимки  :blink: :blink:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #395 -: Юни 11, 2013, 12:00:55 pm »
Ай, Ирина!
Прободе ми сърцето!  :58: :kissd:

Съни, котаната с черничкото много прилича на писата на мой приятел. Която е една от най-лудите котки, които съм виждала. Такава побойница и силен котешки дух. Той я намери с огромна рана на корема и страшна инфекция. Но котката се възстанови след неговите грижи и посещения при лекари.
И стана много дива, бойна котка. Бие всички кучета, макар да са по-големи от нея.  :mellow: Отглежда котетата на другите писани. Всяко зарязано котило си прибира и отглежда. Страхотни инстинкти има.

И моята бяла котка се бие. Редовно шамаросва кучето, ако то й досажда. Но то си го връща с ненадейни гонения и изяждане на храната й.  :-[

*

satin_

« Отговор #396 -: Юни 11, 2013, 12:09:57 pm »
Моля, който има възможност да помогне! http://helpsvetla.org/ Благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #397 -: Юни 11, 2013, 01:14:43 pm »
Не знам в коя тема да го пиша, но ме сърби да го споделя някъде.

Днес бях по работа с един клиент, мъж 59ти набор. Оказа се, че има 4 деца, последното е едва на три месеца.

И като му казах "Ооо, четири деца!?", той гордо ми отвърна - "Да, четири деца и два аборта!".

Сякаш абортите на жена му са повод за гордост. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #398 -: Юни 11, 2013, 01:17:08 pm »
Да се изфука човекът, колко е плодовит, че ако имаш нужда....  ;D Ужас...
По-интересно ми е какво му отговори  ;D  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #399 -: Юни 11, 2013, 01:23:32 pm »
Нищо, нали не съм жена му.  ;D

Освен това се оказа, че в двора на къщата си (живее в Сибир  ;D) има частна зоологическа градина - мечка, вълци, лисица... Започна да показва и снимки от телефона си, на една от тях беше яхнал слон. Питах го дали и слонът е част от неговия зоокът  ;D, но се оказа снимка от екскурзия в Непал.

Тоя да няма стелиум в 5 дом?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.