Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510521 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #460 -: Юни 20, 2013, 04:05:27 pm »
С покупките си запълвам празнините в душата. Уви,ефекта е твърде краткотраен...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #461 -: Юни 20, 2013, 08:41:01 pm »
Уф, днес ми се спомина кучето (мъжкия мопс), а беше само на 12 години... От миналата година рязко взе да остарява и се влоши здравословно, последните няколко месеца беше пътник, но мислех, че още може да изкара - все се шегувах, че ще ме надживее и мен. Може би ще прозвучи егоистично, но добре че не бях до него да гледам цялата тази агония, "честта" се падна на новата му стопанка, която ги гледа доброзорно в жилището, от което се изнесох. Мъката най-сетне свърши и за животното, и за хората, които го гледаха в полуживо-полуумряло състояние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #462 -: Юни 20, 2013, 08:43:02 pm »
Много съжалявам, Лили!  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #463 -: Юни 20, 2013, 08:50:52 pm »
И аз съжалявам, но да ви кажа, когато го разбрах, сърцето ми не потръпна - просто осъзнах, че така е по-добре за всички, време му беше. Какво нещо е смъртта - в един момент започваш да я възприемаш като нещо естествено. След толкова загуби и разочарования през последните няколко години имам чувството, че ми се е вкаменило сърцето, през цялото това време никаква милост не видях. Но може би животните ни помагат да запазим малкото останали човешки чувства, когато изгубим вяра и тъмнината ни превземе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #464 -: Юни 20, 2013, 09:38:55 pm »
За радост моите котки са сравнително млади, скоро не се очертават погребения.
Най-възрастният котарак е на 9 години, женската е на 6 или 7, останалите скоро ще навършат 4.
Някой ден и това ще се случи, трудно ми е да си го представя, но поне няма да се споминат всичките наведнъж, все някой ще е останал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #465 -: Юни 20, 2013, 09:49:31 pm »
Съжалявам за кучето! Натъжавам се когато умират животни,защото те имат най-чистите души!  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #466 -: Юни 20, 2013, 10:14:08 pm »
Лили, не знам как са твоите бонбони, но моята най-възрастната домашна (майката) е на 7 години и от малка може да лекува, помагала ми е хиляди пъти и то за такива невероятни болести, винаги знае кога съм ядосана, кога не ми е добре и идва и ме успокоява, вярно, че е телец и е царят на спокойствието ;D

Имам и аз лечебно коте - едно от котилото на мъжкия и женската.
Когато се родиха, това коте беше два пъти по-дребно от останалите и дори мислех, че няма да оцелее. Дохранвах ги всички с изкуствена кърма, но него най-много. Така си и остана - дребен и хърбав, с по-тясна муцунка. Прилича на женска и е с характер на женско коте, но е мъжки. Много е приказлив и шумен в сравнение с останалите, все издава разни звуци. От цялото котило само той идва при мен да го пусна под завивките, мърка, протяга лапички и ми лекува коремните болки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #467 -: Юни 20, 2013, 10:55:49 pm »
Лили, кучо е на по-добро място. Кураж!

И аз не обичам да ми се губят животинките, много тежко го приемам. Не искам и да си спомням за загубите.
Трикраката котана ми изчезна. Подозирам, че е забременяла, а от операциите на задното краче, което ампутираха, нещо не е било наред в тази област. И просто не е издържала, скрила се е някъде и се е пренесла в друг свят.

Явно много съм анатемосвала онзи съсед, който я прегази.  :-[ Той е в критично състояние. Вече и двата му крака са оперирани, в инвалидна количка е. Срам ме е от себе си, но явно това е възмездието му за стореното.  :-[

Иначе от малките писковци ми останаха само две от три. Котката ми ги разнася и накрая реши, че трябва да ги отгледа в леглото ми. Донесе ги в спалнята ми в един проливен дъжд, на мен ми стана мъчно, подсуших ги и едва успях да се разбера с писаната да я преместя в друга стая, на която мога да държа денонощно прозореца отворен.  ;D Сега дивеят, започнаха да ме разпознават, да се закачат и заиграват. Ще ги снимам тези дни и ще постна снимка.  ;D вече се и перчат, настръхват, много са смешни.

« Отговор #468 -: Юни 21, 2013, 04:33:15 pm »
Гадаене с картите на живота :blink:

http://zodia.bg/cards-life

« Отговор #469 -: Юни 23, 2013, 05:36:23 am »

*

Нова

• 3491
« Отговор #470 -: Юни 25, 2013, 08:24:53 am »
Какво се е случило с Константин? Защо ника му вече не е активен? :'( :cry3:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #471 -: Юни 25, 2013, 10:55:53 am »
Изтрил се е, може просто да му е писнало тук. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #472 -: Юни 25, 2013, 10:57:46 am »
 :cry3: На мен пък той ми липсва. Беше ми приятно да си говоря с него за мен )) :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #473 -: Юни 25, 2013, 11:14:03 am »
Аз пък да споделя - вчера с такава тъпа сган пътувах в един рейс, направо ми се догади. Бутат се, карат се, направо са готови да минат през главата ти - елементарно възпитание нямат.

Влезе злобна агресивна бабичка, развика се да й правят място - имаше две-три свободни седалки, никой не смее да седне и тя не сяда, само вдига скандал. После се развика на кондукторката, отказваше да си показва картата, не искаше и да купува билет. Е, тогава вече не издържах, цял ден ми беше нервно и криво... Казах на тая луда да си затваря устата, че няма кой да й начука канчето... Отсреща седят и ме гледат възмутено, казах им и на тях, че са тъпо недо...но стадо. Шокът беше голям, обаче всички мълчат и гледат надолу, щото така са свикнали, а на мен ми олекна - казах това, което мисля за тях. Та това е електоратът. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #474 -: Юни 25, 2013, 11:17:51 am »
Лили, чудесно си направила  ;D и аз имам нужда да ми поолекне и да побеснея, това е добра идея да се повозя в граски транспорт  :97:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #475 -: Юни 25, 2013, 11:21:11 am »
В тия жеги хората са като пощурели, вече и аз си изтървам нервите. Всеки ден се размазвам от път до другия край на града и обратно, по цял ден на работа, след работа пак работя, затова толерантността ми към такива скандалджии в транспорта е под кота нула.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #476 -: Юни 25, 2013, 11:26:32 am »
Аз не ги забелязвам обикновено, че не ми се занимава с глупости, ама като се насъбере, все някъде трябва да избие. Ти как не ги засичаш всеки ден такива по автобусите, не знам, там е пълно основно точно с такива изперкали, дето се чудят какво да правят и се разнообразяват и "социализират". Ама по-добре да ти избие там, че иначе ще е в по-близкото обркъжение и там вече по-сложно след това.

*

Нова

• 3491
« Отговор #477 -: Юни 25, 2013, 11:30:25 am »
Леле, Лилиии, това не го очаквах от теб. А иначе си толкова премерена. Тези аспекти ще ти вземат акълеца.

Иначе и аз на пенсионери и цигани съм обявила пълен джихад. Два проблема има тази държава и те са именно посочените. И към двата сегмента трябва да се действа категорично, все едно водиш война с хлебарки. Всъщност хлебарките и характеристиките им напълно покриват тези на двата проблема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #478 -: Юни 25, 2013, 11:35:59 am »
Премерена съм в повечето случаи, а и все пак сме форум тук - впечатленията не винаги са едно към едно.

Но трябва много яко да ми падне пердето, че да почна да ги нареждам наред и да се държа некултурно. Обаче все повече се убеждавам, че в безкултурна среда няма начин все да си културен, понякога се налага да използваш по-груби думи, те друг език не разбират.

А в градския транспорт по мои наблюдения пенсионерите чупят наглометъра, дори когато се държиш уважително с тях. Сякаш целият свят нещо им е длъжен, не стига че сега ние им плащаме пенсиите - от нашите осигуровки. Влизат, разбутват и ритат всички, минават ти през краката, кълнейки всичко живо. Такъв негативизъм като сред бг пенсионери не съм виждала никога и никъде.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #479 -: Юни 25, 2013, 11:55:46 am »
 Нямат пари дъртите-затова са злобни. Аз повече обаче се възмущавам на миризливите! Наистина презирам хората,които не се къпят редовно и не използват средства против изпотяване!