Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509858 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #600 -: Юни 27, 2013, 02:34:06 pm »
И на мен не ми отива кичът, но по-свежи и ярки цветове ми отиват, само че рядко ги нося.

Най-кичозните жени, които някога съм виждала, са две Лъвици със силни Везни в хороскопа и една Скорпионка със стелиум във Везни. Също така една мацка Стрелец с АС Лъв и Луна във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #601 -: Юни 27, 2013, 02:37:03 pm »
Абе, отива им. )))))

Онзи ден оня чичо, дето ви казвах, слънчеви везни с ас и първодомна луна в лъв и с тяло, както го описах, ми идва на работното място да ме видил и да ме черпил едно кафе и вдига всичко във въздуха, целия институт разбра за него и мен. И не само идва и пита навред за фамилията ми и казва, че аз още малко тая фамилия ще я нося, ами и под униформата един разгърден, демонстрира спортни гърди на голо, след обезкосмяване естествено и златното синджирче ))))) Косичката като на младеж, малко му я пооправих, че ме дразнише тази инфантилност. )))

Прекият ми началник не знам изревнува ли, какво ли, ама ме пита какъв е този сутеньор иказа, че явно е голяма суша, щом това е материала.

ПП: В моя защита и преди Лили пак да го е нарекла малоумник ще кажа, че днес ще вечерям с друг.  ;D

...Венера може да дава нюанси, но не и акцент. Не е определящ фактор, но и не бива да се отрича. Моята водолейска днес ме е облякла в лятна бяла рокля на ярки червени точки и мини цветчета и ярко жълти лачени обувки и такъв жълт "топ". )))))))))))))) Чантата е такава и огромна.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #602 -: Юни 27, 2013, 02:41:38 pm »
Най-стилната мацка, която познавам, която като ходи из Варна и всички се обръщат за да я погледнат, защото тя има уникален стил, има Близнаци в Слънце и Луна
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #603 -: Юни 27, 2013, 02:43:22 pm »
Ох Нова, направо къртиш мивки, а шефът ти е егати идиота! ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #604 -: Юни 27, 2013, 02:46:40 pm »
Ох Нова, направо къртиш мивки, а шефът ти е егати идиота! ;D ;D

:haha:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #605 -: Юни 27, 2013, 02:48:47 pm »
Ами не знам за вас как е, ама в моята възрастова група си е суша...

Ако не безкрайно тъп, то ще е ултра селянин...

На 100 един става...

То не че аз се занимавам с тия тука, отдавна съм им била шута, но ми е тъжно за приятелките ми..

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #606 -: Юни 27, 2013, 02:52:52 pm »
Ами не знам за вас как е, ама в моята възрастова група си е суша...

Ако не безкрайно тъп, то ще е ултра селянин...

На 100 един става...

То не че аз се занимавам с тия тука, отдавна съм им била шута, но ми е тъжно за приятелките ми..

То в по-горните възрастови групи да не мислиш че е по-добре :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #607 -: Юни 27, 2013, 02:58:31 pm »
Абе, отива им. )))))
Онзи ден оня чичо, дето ви казвах, слънчеви везни с ас и първодомна луна в лъв и с тяло, както го описах, ми идва на работното място да ме видил и да ме черпил едно кафе и вдига всичко във въздуха, целия институт разбра за него и мен.

Чичкото падна по гръб накрая, а?  ;D

Първо се прави, че те отсвирва, после идва да те кани на кафе.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #608 -: Юни 27, 2013, 03:00:34 pm »
Верно! Много е трудно да си намериш свестен мъж-да те обича,да те уважава,да се грижи за теб,да е симпатичен,да имате общи интереси,да не е стиснат и пр. Аз в това отношение извадих голям късмет,но ако по някаква причина се разделя с приятеля ми,сигурно ще си умра сама...Прекалено много си вдигнах летвата с последните двама...То и без това е трудно да ми се угоди с тия Риби на ДЦ. Пресявам ги през много ситна цедка и избирам този който почти спокойно бих нарекла Съвършен. Разбира се,според моята система за съвършенство  :blink:
« Последна редакция: Юни 27, 2013, 03:08:24 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #609 -: Юни 27, 2013, 03:04:34 pm »
Абе, отива им. )))))
Онзи ден оня чичо, дето ви казвах, слънчеви везни с ас и първодомна луна в лъв и с тяло, както го описах, ми идва на работното място да ме видил и да ме черпил едно кафе и вдига всичко във въздуха, целия институт разбра за него и мен.

А, той преди това падна, Лили. Тогава просто искаше да покаже на света, че е с мен. Да се накичи и с мен. Да, ама днес с друг ще предъвквам. И чичо ме хранише, де и то добре, ама нещо... непреодолимо несходство в характерите. Може и да го парясам. Аз виновна ли съм, че той ми прави място да мисля и излизам с други. Той е виновен. Сега не се знае кой кого отсвирва. Той на себе си прилича.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #610 -: Юни 27, 2013, 03:10:14 pm »
Нова, имаш много свеж публицистичен дар и хумор, пробвала ли си се с писане? :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #611 -: Юни 27, 2013, 03:12:10 pm »
Абе, отива им. )))))

А, той преди това падна, Лили. Тогава просто искаше да покаже на света, че е с мен. Да се накичи и с мен. Да, ама днес с друг ще предъвквам. И чичо ме хранише, де и то добре, ама нещо... непреодолимо несходство в характерите. Може и да го парясам. Аз виновна ли съм, че той ми прави място да мисля и излизам с други. Той е виновен. Сега не се знае кой кого отсвирва. Той на себе си прилича.

Аз на това му викам "припикаване". ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #612 -: Юни 27, 2013, 03:13:38 pm »
Нова, имаш много свеж публицистичен дар и хумор, пробвала ли си се с писане? :blink:

Не, не съм, но и не смятам, че имам такова призвание. Това е, за да ви докажа, че трябва да спрете да низвергвате рибешкия мерк. И той душа носи. И то дълбока. Обаче виж, сега е в 5 ми дом и може да го играе по-живичко.

*

Нова

• 3491
« Отговор #613 -: Юни 27, 2013, 03:17:14 pm »
Абе, отива им. )))))

Права си, сладур, нещо такова си беше. Ама аз тогава като по поръчка, пола над коляното, топ без ръкави, нагримирана и зелените ми очи светят, червисана, а по принцип не се гримирам напоследък хич. Чичо попита защо и у тях не съм ходила така. И каза, че за него всичко трябва да си слагам без гащи. Не мога да го изгоня от работа. Не ще да си ходи и той да работи. Накрая вече трябваше да бъда по-рязка, щото той като радио точка не спира да ме "забавлява".

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #614 -: Юни 27, 2013, 03:19:39 pm »
Оф не мога повече ;D

А за рибешкия мерк лошо да не съм чула, днес заедно с цялото забавление, което чета тук съм си свършила всичката работа, до последно. Хем ретроградния меркурий ми бъркаше цял ден ....

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #615 -: Юни 27, 2013, 03:22:10 pm »
Абе, отива им. )))))

Права си, сладур, нещо такова си беше. Ама аз тогава като по поръчка, пола над коляното, топ без ръкави, нагримирана и зелените ми очи светят, червисана, а по принцип не се гримирам напоследък хич. Чичо попита защо и у тях не съм ходила така. И каза, че за него всичко трябва да си слагам без гащи. Не мога да го изгоня от работа. Не ще да си ходи и той да работи. Накрая вече трябваше да бъда по-рязка, щото той като радио точка не спира да ме "забавлява".

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #616 -: Юни 27, 2013, 03:42:59 pm »

Не, не съм, но и не смятам, че имам такова призвание. Това е, за да ви докажа, че трябва да спрете да низвергвате рибешкия мерк. И той душа носи. И то дълбока. Обаче виж, сега е в 5 ми дом и може да го играе по-живичко.

Защо не си направиш хумористичен блог?

Но и за това се иска време, не само дар и вдъхновение.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #617 -: Юни 27, 2013, 03:47:02 pm »
Днес нещо сте се объркали. За пръв път ми е и то не е преднамерено. Досега не съм ви забавлявала. Нищо не си измислям, а ви доверявам ситуацията едно към едно. Само споделяне. Вие се кефите, защото случката наистина е халифаксова.

Пък и ми е кеф тука да си лафиме в комбина. Астрологията дава много материал, особено когато започнеш да я усещаш в света около теб, да наблюдаваш и откриваш колко много тя всъщност работи.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #618 -: Юни 27, 2013, 03:50:36 pm »
AAaaa Не, Новичка отдавна ме забавляваш мене, а сега като вече знам за рибешкия мерк, направо съм очарована. Много ми як този мерк, и в седмия ми дом попада и знаков тригон със Слънцето ми и всички с такъв мерк, които познавам имат яко чувство за хумор.

*

Нова

• 3491
« Отговор #619 -: Юни 27, 2013, 03:57:32 pm »
AAaaa Не, Новичка отдавна ме забавляваш мене, а сега като вече знам за рибешкия мерк, направо съм очарована. Много ми як този мерк, и в седмия ми дом попада и знаков тригон със Слънцето ми и всички с такъв мерк, които познавам имат яко чувство за хумор.

И аз те обичам.