Абе, отива им. )))))
Онзи ден оня чичо, дето ви казвах, слънчеви везни с ас и първодомна луна в лъв и с тяло, както го описах, ми идва на работното място да ме видил и да ме черпил едно кафе и вдига всичко във въздуха, целия институт разбра за него и мен. И не само идва и пита навред за фамилията ми и казва, че аз още малко тая фамилия ще я нося, ами и под униформата един разгърден, демонстрира спортни гърди на голо, след обезкосмяване естествено и златното синджирче ))))) Косичката като на младеж, малко му я пооправих, че ме дразнише тази инфантилност. )))
Прекият ми началник не знам изревнува ли, какво ли, ама ме пита какъв е този сутеньор иказа, че явно е голяма суша, щом това е материала.
ПП: В моя защита и преди Лили пак да го е нарекла малоумник ще кажа, че днес ще вечерям с друг.

...Венера може да дава нюанси, но не и акцент. Не е определящ фактор, но и не бива да се отрича. Моята водолейска днес ме е облякла в лятна бяла рокля на ярки червени точки и мини цветчета и ярко жълти лачени обувки и такъв жълт "топ". )))))))))))))) Чантата е такава и огромна.