Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461414 Прегледи
*

Papy

• 4343
Никой не играе за герб, то е ясно-душата си продават, на герб не помагат

и защо трябва да играе някой за герб и да им помага?

просто трябват нови избори и ново преразпределение на местата.
Жалко че е скъпо начинание, а сме на ръба на фалита... който ще ни удари след месец-два.

правилният въпрос е защо си продават душата с/у герб

аз давам правилния отговор, ти ми говориш за правилния въпрос!  :o
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343

аз давам правилния отговор, ти ми говориш за правилния въпрос!  :o

с една дума-разбираме се :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck

Жалко, че това е скъпо начинание, а сме на ръба на фалита... който ще ни удари след месец-два.

Толкова скъпи неща сме прежалили и преживяли, че това е най-малкия проблем..
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

не съм сигурен, че е точно така.. ама .. карай! Няма да спорим сега за дреболии...  :blink:

*

Papy

• 4343

не съм сигурен, че е точно така.. ама .. карай! Няма да спорим сега за дреболии...  :blink:

най- ме кефи, че всички взимат съответните решения, защото нови избори ще дестабилизират страната и народът ще страда :)

*

Нова

• 3491
Малко ме изненадва Мая на вице мястото. Тя беше голямо кудкудякане. Сега ми се струва, че там, на горния ред повече ще й се налага да мълчи. Направо са се кастрирали с този избор червените ми се струва.

Тази е такава кифла. Ако бяхме нормална д-ва, по-далеч от бракоразводни дела не би стигнала, но не сме. :-X

Пак ще ти противореча. Досега в парламента не е имало "нормална" жена. Мая е най-добрата май. Нито Нора А., нито Екатерина Михайлова, нито Цачева, да не говорим за Фидосова! Всички бяха пълна скръб/скраб! На техен фон Майчето е цвете!!!  ... даже хваща окото още...  ;)

Виж, аз считам, че много хляб има и в Татяна Дончева, затова я сбутаха в ъгъла май.

*

Нова

• 3491

Да видим обаче Волен какъв пирует ще направи, за да подкрепи заедно с ДПС "експертното правителство" на счупения Орех!

Хм.. Волен го измисли пируета: половината атакисти просто не се регистрират и така гласовете на БСП и ДПС стават повече от половината от присъстващите. Хем Атака не поема отговорност и излиза чиста пред избирателите си, хем индиректно подкрепя червените и турците. Голямо театро!!!! .. да не кажа цирк!

Дам тоя се взема на сериозно. Но ще му свият сърмите, ако не червените, то Бойко със сигурност ще го тури на място. Снощи гледах до над половината, втората част я проспах, Референдум, абсолютен циркаджия и популист. Личи си, че компенсира човекът, явно останалите искат да го дърпат, ама той още го играе мъж...Не, лесен е за справяне с него. няма да му стане номера.

*

Нова

• 3491
Аа-беше много убедителен и войнствен днес, направо съжалих, че не гласувах за него

Днес на Овните ни е ден, и на мен ми идваше да коля и беся.  ;D
,

И този ли е овен, бееееее ))))

Да, наистина сме въздухари. Направо не знам как този знак не е въздушен. А това мъжете овни не ми ги хвали... Като почнем от татко ми, мога спокойно да зачеркна всичките, дето съм го срещала в живота си, не стават.

*

Нова

• 3491
Мисля, че тригонът Луна/Меркурий ще помага да се взимат разумни решения, а не някакви емоционални недомислици. Другото, което ми прави впечатление, е акцентът върху въздушните знаци - Близнаци и Везни. Двата се свързват с комуникацията и дипломацията, което би трябвало да е благоприятно за водене на диалог. Опасността при силен въздушен акцент може да дойде от изместването на фокуса върху говоренето (жонглиране с идеи) за сметка на реалното решаване на проблемите.
Управителят на 10-тия дом Марс е в заточение и в дисхармоничен аспект с У1 Луната (квинкокс). Това поражда съмнение, че парламентът ще успее да изпълни поставените си цели. Уран в съвпад с МС свързвам с промени в установения ред на работа на институцията, също и в имиджа ѝ. Изработва се нов правилник за работа на НС, но нямам представа доколко ще се различава от предишния. Уран загатва по-скоро за нещо драстично, новаторско, в духа на обществото, в разбирателство с хората. Но на мен не ми се вярва. Опозицията Луна/Уран може да показва, че предвидените промени няма да са достатъчно за народа.

Браво на теб!

Мисля, че тригонът Луна/Меркурий ще помага да се взимат разумни решения, а не някакви емоционални недомислици. Другото, което ми прави впечатление, е акцентът върху въздушните знаци - Близнаци и Везни. Двата се свързват с комуникацията и дипломацията, което би трябвало да е благоприятно за водене на диалог. Опасността при силен въздушен акцент може да дойде от изместването на фокуса върху говоренето (жонглиране с идеи) за сметка на реалното решаване на проблемите.
Управителят на 10-тия дом Марс е в заточение и в дисхармоничен аспект с У1 Луната (квинкокс). Това поражда съмнение, че парламентът ще успее да изпълни поставените си цели. Уран в съвпад с МС свързвам с промени в установения ред на работа на институцията, също и в имиджа ѝ. Изработва се нов правилник за работа на НС, но нямам представа доколко ще се различава от предишния. Уран загатва по-скоро за нещо драстично, новаторско, в духа на обществото, в разбирателство с хората. Но на мен не ми се вярва. Опозицията Луна/Уран може да показва, че предвидените промени няма да са достатъчно за народа.

Браво на теб!

Моите тълкувания са изцяло негативни. Въздух под налягане = лъжи и замазване на положението. "комуникацията" я сменяш с "манипулация" и "демагогия". Криза в парламента след 2 месеца (може Волен да я причини с обръщане и нов пирует) и нов парламент след 5 месеца - през октомври. Финансови трудности още това лято. Като нищо ще има нови протести и вълнения по улиците. Държавата (народът) не я чака нищо добро. Затова казах преди това, че изходът е бързи нови избори и пренареждане на партиите, така че някой да поеме отговорност. Или нови партии и лица... (ама де ги?!) ... С две думи, ситуацията е трагична!!!

*

Нова

• 3491
Защо нови избори и по какви правила? Нима, ако се запишат пак същите 45 сформирования в интегрална бюлетина, ти ще гласуваш различно от първия път? Дори считам, че при повторен вот сега, изборната активност ще е по-ниска дори.

Вече при нови правила... Щото не може сега 1/4 от гласоподавателите да не бъдат представяни в Парламента, пък някакви луди субсидии да се дават ей така по време на чума.

*

Нова

• 3491
И като спомена Кунева току що в един друг пост, то си знаеш, че при нови избори вече зорлян ще я вкарат "да им пее".

Защо нови избори и по какви правила? 

1. достатъчно е само да махнат субсидията за партии и половината партии ще изпаднат от изборния процес!
2. хората ще преразпределят гласовете си с оглед на невлизането на 4-5 важни партии!
3. по-ниската активност ще преизчисли процентите.
4. герб със сигурност ще вземат по-малко от преразпределение - сега взеха почти 9% повече.
5. купуването на гласове ще намалее... надявам се, заради поизчерпване на ресурсите.
6. няма всъщност друг изход май от ситуацията. (последен довод)

Говоря за избори на есен.

*

Нова

• 3491
За съжаление нито един от доводите ти не е железен и не гарантира, че няма да се случи точно обратното...

За съжаление нито един от доводите ти не е железен и не гарантира, че няма да се случи точно обратното...

единствения железен довод, който знам, е автомат калашников!  ;D

*

Нова

• 3491
Ако все пак стигнем някога до реализацията на астрокафе, ти ще го уважиш ли с присъствието си?

Ако все пак стигнем някога до реализацията на астрокафе, ти ще го уважиш ли с присъствието си?

Аз съм анонимен дух, не ходя по такива масови мероприятия...  Пък и черноморието ми е далече!
Само не разбрах, дали питаш във връзка с другаря Калашников или просто сменяш темата?  ;D

*

Нова

• 3491
Калашников е ясен, стана ми интересно и затова питах.

Обаче другите може и да се окажат прави, заради огнената луна, но тя определено не е овнешка. Мислиш, обмисляш, не действаш и отговаряш импулсивно, а преценяш отговорите си. това не е по овен. Веж лъва е друго нещо, пък и с това желание за себеизява и блясък, допустимо е.

Обаче другите може и да се окажат прави, заради огнената луна, но тя определено не е овнешка.
това не е по овен. 

За какво са прави?
кой е казал, че съм овен!? Аз не съм казал такова нещо