Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461517 Прегледи
*

satin_

Каква ли би била наталната карта на Д-Р Хаус?  :blink:

Имам приятел, с който са си лика-прилика, само дето не е лекар ;D Стелиум в Близнаци (Слънце, Луна, Меркурий, Венера и Уран)

Имам приятел, с който са си лика-прилика, само дето не е лекар ;D Стелиум в Близнаци (Слънце, Луна, Меркурий, Венера и Уран)
Аз мисля,че има някакъв скорпионски акцент-Меркурий в Скорпион,Меркурий или У3 в аспект към Плутон
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

"ПОЛИТИЧЕСКИ ЗРЕЛИЯ ПОЛИТИК ...НАЦИОНАЛИСТА ВОЛЕН СИДЕРОВ"... който с действията си подкрепя реално ДПС - тоест нито е националист, нито е зрял, защото подкрепи и първия тъп законопроект в НС - този за промени в ДАНС и МВР. Да, има нужда от промени, но не за 3 дни, както иска Местан, и не на парче, както предлагат БСП с тези "кръпки" в закона.

....дали ще има нов (втори) февруари или няма да има. Това са обективни процеси... Виж какво става в съседна Турция. (май ти ме репликира, че протестите могат да стават само по волята на някой горе и/или с чуждо разрешение = подклаждане.) Писах преди време, че ще има дестабилизация и очаквам дори война за есента. Споменах като по-малко вероятна и Турция... но явно напрежението си се натрупва и може "да не позная", понеже и мен "никой не ме пита какво искам" и не зависи от мен!  ;D )))

Края на септември, октомври и особено нач. на ноември неблагоприятното влияние на Сатурн (съединение с Лунен възел в Скорпион) ще мине от икономическата в политическата сфера. Възможна нова война/напрежение в Бл.Изток (Сирия, Иран!!! ... по-малко вероятно други: Ливан, Израел, Турция).

Освен това понякога е по-добре човек разбира не толкова от астрология, колкото от други неща. Прогнозите ще бъдат по-точни.

Турция...Турция търси права , а не пари.... ;D
Правиш разлика-предполагам?!

Моите прогнози до тук са прекалено точни...и аз никога не си позволям да казвам повече от онова което смятам, че може да поеме аудиторията... ;D

Аз правя разлика, а ти четеш ли между редовете и зад думите?
Вероятно аз надценявам аудиторията, като пиша повече от необходимото, но се мотивирам по-малко.
Ето, поправям си грешката и пиша подробни мотиви за намека си по-горе:
Ако Ердоган иска да потуши вътрешната съпротива срещу себе си и да се задържи на власт (както и да си вдигне имиджа като герой), един от начините е да се включи във външна война след 2-3 месеца. Тогава - пред лицето на външния враг - вътрешните различия се потушават и народа се консолидира. Това увеличава шансовете и рисковете наистина да има ескалация в Бл.Изток в скоро време. Чакам сега средата и края на юни да видим какво ще става в Иран за изборите.
Дай боже да не се окажа прав в прогнозата си отпреди 2 месеца... щото ще пламнем и ние.

За разлика от Бойко, който действаше тактически правилно и при всеки значим протест даваше заден и отстъпваше, за да не влиза в конфликти, Ердоган мина отвъд границата за възможен компромис. Вече протестите са не срещу строежа в парка, а срещу реакцията на полицията и на правителството (Ердоган) на народното недоволство. Това се казва ескалация. И всеки ден протестите стават все по-масови... Всяка страна вече зае твърда позиция и няма как ситуацията да се реши лесно, защото който отстъпи, ще загуби "лице". Никой няма да отстъпи така лесно и е възможен изход само при рязка промяна на условията на конфликта. Е, войната е едно от решенията. Това намеквах! 

Между другото тук ситуацията през февруари беше същата. От протест срещу цените на тока - бързо ескалира в протест срещу Герб, а после и срещу всички партии. Бойко пак действа правилно и бързо сдаде властта, за да успокои народа частично. И само спечели от това... макар и пожарникар, има политически усет.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041

Имах преди години връзка с типаж д-р Хаус- близнак. ;D

*

Uran

• 6041
Ako говорим за България, адмистрацията е петимна да преразпределя, а не оставя хората да спечелят това- дето ще го преразпределя. Наруши се баланса и е по-добре да бачкаш като наемен работник някъде отколкото да си самонает.

Относно Турция- там нещата клокочат от няколко години. Ако не бяха огромните чужди инвестиции и подобреният стандарт, доста по-рано щеше да ескалира недоволството с/у режима. Протести имаше и преди, но тогава Ердоган успя да убеди част от обществото, че няма да има попълзновения на ислямските традиции в светската част. Успа ги и овладя армията и съда.

Не съм си представяла,че Близнаците може да имат такива кофти характери! Единственото Близнашко,което виждам в д-р Хаус е вдетеняването на моменти.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Не съм си представяла,че Близнаците може да имат такива кофти характери! Единственото Близнашко,което виждам в д-р Хаус е вдетеняването на моменти.

Стига вече с този Хаус... вървете си у вашия "хаус" и там си го обсъждайте! Тук ми писна от него!  :-X

*

Morena

• *
  • 199
И с двете - държи се по-гадно от истинския д-р Хаус
Аз пък мисля, че американците са се вдъхновили от българските лекари.  ;D

Стига вече с този Хаус... вървете си у вашия "хаус" и там си го обсъждайте! Тук ми писна от него!  :-X

пуснете си една тема за този хаус, да си имате хаус където да обсъждате...

*

Veselin

• 2737
пуснете си една тема за този хаус, да си имате хаус където да обсъждате...
Sorry!.. This is a land of confusion.  ;D

Ох, стряскаш ме с тази нова снимка  ;D
Знания, ОК, но не си особено, да не казвам никак, активен по астрологичните теми.  :blink:

теми от рода: "довечера имам среща с един дето не съм го виждала 3 години, как ще мине?".. изобщо не ме интересуват.
Общи проблеми от рода: война в Бл.Изток, ще падне ли Ердоган скоро, финансови пазари, политически кризи, войни и т.н., тук никой не го интересуват. За каква активност да говорим? Хората налитат на секс, срещи, малко политика (Костов, Бойко, БСП...) и мистика! Скука. Направо мисля да спра да влизам и да пиша ... Пък и админа Астро-Мира с нейната червена пропаганда тези дни - направо...

Вчера се пробвах еднократно да позная карта по снимка - дори не ми дадоха захарче, че познах от първи път луна, асц и почти слънце (меркурианец) - СКУКА е това!
Моята карта никой не можа да я познае - всеки налучква и ...дотам!

Направих две-три прогнози за септември-октомври... чакам да се сбъднат! И после ще коментирам пак.
Междувременно жените тук си обсъждат коя кого загледала или какви срещи имат!
Само по това, че не се вълнувам от подобни неща, можеха да се сетят, че съм мъж и женските подробности са ми чужди!
То бива несъобразителност, ама тази е за Гинес! Дал съм поне 100 намека за зодията си - обаче пак ... нищо!

*

Grace

• 2257
Никога не съм се съмнявала, че си мъж. Начина на мислене никак не е женски.  :blink:

Обаче, позитивно погледнато, виж как раздвижваш нещата ! Значи има някакъв потенциал !  ;D
Пък и тъкмо намерих съмишленик, как ще ми изчезнеш сега?

Лесно. Като скок в тъмното. 
Изчезвам и ще се появя другаде.
Светът е голям и се прераждаме.
Цветовете са илюзия на окото и мозъка.
Светът е черно-бял. Светлина и сянка.
Само светлината и мрака са истински.
Къпем се в тях, за да имаме плътност.
Смисълът е тази плътност.
Останалото е цветна украса.
Ако не можеш да живееш в мрака
разтваряш се в забавлението на цветното.
Там си никой, защото си шарен.
Лесно е. Като отскок от мрака!

"Да бъде светлина" - каза Онзи, тоест АЗ!

*

Veselin

• 2737
Айде, Калояне, една награда за теб, за това, че се мъчиш тука с нас да ни образоваш без пари. И не казвай после, че не съм бил щедър.  :P

*

Lillie

• 30532
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
;D

марайка не забрани ли рекламите на близалки? :P
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
Хм, сега ме хващаш неподготвена.  ;D

Днес видях, че бяха забранени агресивни реклами - какви и на какво - не се знае.

Моето послание е мирно и кротко - нека се обичамееее без да се събличамеее.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
в такъв случай дано на марайка й хареса подадената близалка. щом е с добри намерения - не е агресивна реклама значи ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

..., ще падне ли Ердоган скоро,... ?

След около 2 седмици му е критичен период и ... може да му се случи нещо. Дай боже!
...22 юни! ...Германия ще на-падне неочаквано ...Съветския съюз!
Това е последната ми прогноза! Повече няма да влизам тук.
Приятен живот на всички.  :blink:

*

Lillie

• 30532
Това е последната ми прогноза! Повече няма да влизам тук.
Приятен живот на всички.  :blink:

Пак драматизираш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.