"ПОЛИТИЧЕСКИ ЗРЕЛИЯ ПОЛИТИК ...НАЦИОНАЛИСТА ВОЛЕН СИДЕРОВ"... който с действията си подкрепя реално ДПС - тоест нито е националист, нито е зрял, защото подкрепи и първия тъп законопроект в НС - този за промени в ДАНС и МВР. Да, има нужда от промени, но не за 3 дни, както иска Местан, и не на парче, както предлагат БСП с тези "кръпки" в закона.
....дали ще има нов (втори) февруари или няма да има. Това са обективни процеси... Виж какво става в съседна Турция. (май ти ме репликира, че протестите могат да стават само по волята на някой горе и/или с чуждо разрешение = подклаждане.) Писах преди време, че ще има дестабилизация и очаквам дори война за есента. Споменах като по-малко вероятна и Турция... но явно напрежението си се натрупва и може "да не позная", понеже и мен "никой не ме пита какво искам" и не зависи от мен!

)))
Края на септември, октомври и особено нач. на ноември неблагоприятното влияние на Сатурн (съединение с Лунен възел в Скорпион) ще мине от икономическата в политическата сфера. Възможна нова война/напрежение в Бл.Изток (Сирия, Иран!!! ... по-малко вероятно други: Ливан, Израел, Турция).
Освен това понякога е по-добре човек разбира не толкова от астрология, колкото от други неща. Прогнозите ще бъдат по-точни.
Турция...Турция търси права , а не пари.... 
Правиш разлика-предполагам?!
Моите прогнози до тук са прекалено точни...и аз никога не си позволям да казвам повече от онова което смятам, че може да поеме аудиторията... 
Аз правя разлика, а ти четеш ли между редовете и зад думите?
Вероятно аз надценявам аудиторията, като пиша повече от необходимото, но се мотивирам по-малко.
Ето, поправям си грешката и пиша подробни мотиви за намека си по-горе:
Ако Ердоган иска да потуши вътрешната съпротива срещу себе си и да се задържи на власт (както и да си вдигне имиджа като герой), един от начините е да се включи във външна война след 2-3 месеца. Тогава - пред лицето на външния враг - вътрешните различия се потушават и народа се консолидира. Това увеличава шансовете и рисковете наистина да има ескалация в Бл.Изток в скоро време. Чакам сега средата и края на юни да видим какво ще става в Иран за изборите.
Дай боже да не се окажа прав в прогнозата си отпреди 2 месеца... щото ще пламнем и ние.
За разлика от Бойко, който действаше тактически правилно и при всеки значим протест даваше заден и отстъпваше, за да не влиза в конфликти, Ердоган мина отвъд границата за възможен компромис. Вече протестите са не срещу строежа в парка, а срещу реакцията на полицията и на правителството (Ердоган) на народното недоволство. Това се казва ескалация. И всеки ден протестите стават все по-масови... Всяка страна вече зае твърда позиция и няма как ситуацията да се реши лесно, защото който отстъпи, ще загуби "лице". Никой няма да отстъпи така лесно и е възможен изход само при рязка промяна на условията на конфликта. Е, войната е едно от решенията. Това намеквах!
Между другото тук ситуацията през февруари беше същата. От протест срещу цените на тока - бързо ескалира в протест срещу Герб, а после и срещу всички партии. Бойко пак действа правилно и бързо сдаде властта, за да успокои народа частично. И само спечели от това... макар и пожарникар, има политически усет.