Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461582 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Виж това обяснява много неща :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Виж това обяснява много неща :)

:wink2:  :86:  :72:  :57:
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
Калояне, бива ли те в синастриите?

Калояне, бива ли те в синастриите?

к'во е това???
SIN-ASTRAL - да не е нещо като греховна звезда?! ...звезда на греха? )))
звучи интересно! трябва да пробвам...  ;) )))

Мисля,че е по-добър в абривиатурите  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Син астрал, като Синя астра ...
но не е Опел, нали? Макар че,
звучи познато - като конференция
дет си сменят шефа с референция
за да правят нова коалиция
с тез от синята полиция
(ДСБ и СДС като два отбора от ДС)

http://dnes.dir.bg/news/sds-natzionalna-konferentzia-emil-kabaivanov-14365357?nt=4
тези са истинските откачалки. Никой не може да се мери с тях по циклофрения и шизопатология!
Освен разбира се Болен Лидеров!

Crabby, много обичам раци! Червени-варени ....със сол .. може и без бяло вино!
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 04:16:22 pm от Калоян Иванов »

*

Crabby

• **
  • 1460
Дрийм питам, нали това е астрологичен форум та се чудя него в какво го бива :)

*

Emma

• *
  • 321
В анализите го бива Калоян.
Да пише в редовете. И между редовете.  :mellow:

И аз обичам раци. И умея да ги готвя.  :mellow:

*

Crabby

• **
  • 1460
Анализи на какво Емма, на натални карти?  :unsure:

Хора, спрете да се правите на интересни, никого не нападам. Глупаво е това отношение, искам просто да разбера всеки в какво се чувства добър. От време на време като се затрудня с нещо, обичам да питам хора, които са по напреднали.

Не понасям такова отношение  :-X

*

satin_

Калоян е жена с раздвоение на личността...Какво дири тук не мога да ви кажа...

Един казал нещо и другите повтарят, като папагали  :blink: Много интелигентно  ;D

И аз обичам раци. И умея да ги готвя.  :mellow:

А покрай теб в това село има ли раци? щото май морето ти е далече!
....... да мина да хапнем малко раци! Ако гаджето ти няма нищо против де!
« Последна редакция: Юли 07, 2013, 10:41:21 pm от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
Такааа Калоян, според теб, Петър Москов, Радан Кънев и другите, са циклофреници?
Еее, много смело и самонадеяно. Предполагам имаш здрава лична база за подобни твърдения, защото не върви някак си посредствени хора да дават такива категорични оценки за другите.

Кои точно посредствени хора имаш предвид? Мен ли?   ;D

Първо: аз писах за случката в СДС. Не че ДСБ се различава много! Новият шеф е аватар на Костов, както Местан на Доган в ДПС.
Второ: Посредствените хора не са тук, а в ръководството на тези две тъпи малки партийки от кариеристи? Какви идеи имат? Колко гласа събират на избори? Кого си избират в ръководството, а? Този Кабаиванов например не става за селски кръчмар, те го избрали за шеф на партия. Вашите Кънев, Москов и особено онзи надут паяк Малинов, не са по-добри. Айде моля те, не ме предизвиквай да си отварям устата.

Сега ще им гледам сеира на сините как ще правят "десен блок" с червената Кунева (подкрепяща червения кандидат-кмет на Варна). Просто се чудя колко може да изкукуригат уж интелигентни хора, които вярват на приказки и си затварят очите за делата на разни свои кумири! Положението е безнадеждно с такива хора. Затова не говори нищо за СДС или ДСБ, че ще изпаднеш в неловко положение... Особено след 2-3 месеца, като дойдат изборите!

Запиши си го някъде: СИНЯТА ИДЕЯ Е МЪРТВА ОТДАВНА. ВСЯКА ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА Я РЕАНИМИРА, НА БАЗАТА НА НОСТАЛГИЯ, Е ЖАЛКА! ВСЕКИ ПОЛИТИК, КОЙТО СЕ ВРЕ В ТАКАВА ПАРТИЯ, Е ИЛИ КАРИЕРИСТ, ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН. ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛ, КОЙТО ПОДКРЕПЯ ТАЗИ ПАРТИЯ, Е ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН, ИЛИ ПРОСТО ЗАБЛУДЕН. ОТ 6-7 ГОДИНИ И В БЪДЕЩЕ СДС и ДСБ МОГАТ ДА СЛУЖАТ САМО КАТО ПАТЕРИЦИ ЗА ДРУГИ "ПРОЕКТИ" С ЦЕЛ МАНИПУЛАЦИЯ. ТЕ НЕ СА АВТЕНТИЧНИ ПАРТИИ ... ОТДАВНА! ДАЛИ СА БИЛИ ТАКАВА ПРЕДИ - Е ДРУГ ВЪПРОС[/size]

Неслучайно и двете партии се опитват да правят съюз с Кунева, или да подкрепят Бойко. Костов пък изсмука електората на СДС с разни хватки - първо с Мартин Димитров, после чрез Надежда Михайлова и разцепването на СДС преди изборите. Сега ще видим какво още ще измислят, за да не потънат окончателно на дъното.

Освен това ДСБ е типична лидерска партия. Сянката на Костов ще тегне доста дълго върху нея. Докато Костов е жив,... а може и след това.
Що се отнася до моите оценки - те не са мои. Тях ги дава реалността на фактите:
Избори 2013: "Съюз на Демократичните Сили" - 48 681 гласа - 1.374%
"Демократи за Силна България и Български Демократически Форум (ДСБ, БДФ)" - 103 638 гласа - 2.926%
Или общо 152 000 гласа
Избори 2009: "Синята коалиция" (СДС и ДСБ) - 285 662 гласа - 6.76%
Двете партии са изгубили половината си симпатизанти за 4 години! Как да им дам 6, като животът им е писал 2-ка!?????

Последно: Новите лидери са като старите: говорят демагогски... и предпочитат "идеологемите" и "клишетата" си пред истината и фактите. Имам силен съпротивителен рефлекс спрямо такова поведение, възпитан от ерата на "социализма", когато се опитваха целодневно да ме накарат да вярвам, че черното е бяло и обратно. Е, аз предпочитам да вярвам на очите си, а не на думите на този или онзи партиен лидер, независимо дали се казва костов или кънев.
« Последна редакция: Юли 07, 2013, 12:14:21 pm от Калоян Иванов »

*

Emma

• *
  • 321
Речните раци са забранени за улов, Калояне.  ;D А езера около мен няма.

Речните раци са забранени за улов, Калояне.  ;D А езера около мен няма.

Значи няма да ядем раци... само ще ги дъвчем тук  ;D )))

*

Emma

• *
  • 321
И скаридите не са лош вариант. Те се хващат на Ке$.  ;D Така не са забранени.  ;D
Скариди или рак, все са ракообразни.  :-[

Рибар ли си? Питам от любопитство дали те привлича риболов, морето, да зяпкаш с очила камънаците
Или не е достойо занимание за твоите вкусове?  ;D

*

Uran

• 6041
Маргиналността не е липса на качества, напротив- знаеш принципа на Парето, а и скъпите парфюми са в малки опаковки.  ;D Кабаиванов си е селска пръчка и не става дори за кмет на селище с 10К население, камо ли- лидер на дясна партия.
Силни думи- животът им дал 2. Телевизорите им дадаха тази оценка. К'во да прайм, умните сме малко. Питаш ли ме как живея с тази участ- сам  сред глупци? ;D

Маргиналността не е липса на качества, напротив- знаеш принципа на Парето, а и скъпите парфюми са в малки опаковки.   

Маргиналността не е липса на качества... ако си монах-отшелник, поет или философ. За политик - това е просто убийствена оценка!
Живеем в 21 век - интернет, медии, глобален свят.... Сега пак е времето на популистките партии. Бутиковите скъпи парфюми са отживелица. Идва и по-нова мода - социалните мрежи, мрежовите общества, електронното управление, .. тук трябва да се търси ниша.. Носталгията е за бабите от 19 век! Дори една Пиратска партия ще е по-привлекателна от твоите ДСБ и СДС и ще взема 5 пъти повече гласове, защото ще има по-нови идеи ... Замисли се над това. СВЕТЪТ СЕ Е ПРОМЕНИЛ ВЕЧЕ РАДИКАЛНО. Костов, Кънев и сие не могат да формулират нищо подобно като идея. Те не го разбират този нов свят. Те са динозаври... познават само старите, традиционни неща. 

И скаридите не са лош вариант.

скариди, скара-миди, .. да, и така става. )))
Не, не съм рибар ... нито подводничар! ... 
« Последна редакция: Юли 07, 2013, 12:28:56 pm от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
Забелязвам болшевишки прийоми в идеите ти за пропаганда. Не са важни политиките, а рибите дето ще хванем, което не е новост по отношение на идеите, а само на технологиите и механизмите.

*

Lillie

• 30532
Питаш ли ме как живея с тази участ- сам  сред глупци? ;D

+ :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.