Mirabella: Благодаря ти за включването, много ценя твоите коментари! Колебливост и нерешителност са ми неприсъщи, но ирационални страхове понякога имам. Голяма част от тези страхове са свързани с теми по 9-ти дом, понякога, макар и рядко, имам сънища-кошмари, в които виждам тези страхове реализирани!
Вероятно бях изпаднала и в по-лека форма на меланхолия (изразяваща се най-вече в униние), при преминаване на транзитен Сатурн през 12-ти дом, отне ми всичкия огън и енергия
Kaya: благодаря за тази много интересна за мен интерпретация! Не съм запозната с индийска астрология, но поне за накшатра Ревати ще потърся инфо :blink:
Иначе по твое указание проследявам У2 и У3 как са поставени за да направим генералния извод.
У2 (куспида в Скорпион) е Плутон в 12-ти дом във Везни, както вече споменахме в опозиция Юлв/Луна/Меркурий, тригон Венера и секстил Марс.
У3 (куспида в Стрелец) е Юпитер поставен в 9-ти дом в интерсептиран Рак, неаспектиран. Като съуправител на 3-ти се явява и Сатурн ( (интерсептиран Козирог в 3-ти дом) поставен в 10-ти дом . Тук определено виждам връзката относно кармата на 6-ти дом-Луна (съуправител на 9-ти, диспозитор на Юпитер пак в 9-ти), съответно и с Меркурий пак така, понеже се явява вторият съуправител на 9-ти. Юпитер пък управлява Меркуриев дом (3-ти), а Меркурий дом на Юпитер! За още по-голям ефект, двамата У9 са в съвпад и правят тригон към другия У3-Сатурн. Изгубих се