Здравей Гост

"Приятели" - предатели,използвачи

• 27 Отговора
  • 5658 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re: "Приятели" - предатели,използвачи
« Отговор #20 -: Май 10, 2013, 05:05:53 pm »
При мен нептун е в 10 д, но все не мога да намеря свестни приятели, тъкмо се запозная с нови хора и след време не знам дали го правят съзнателно или не започват да ме дразнят,  :unsure: имам една приятелка , която се разбираме чудесно. Мисля, че беше зодия стрелец , познаваме се от гимназията и никога не сме се карали нито за дреболии, нито за по-сериозни неща. С другите ми приятелки от гимназията се изпокарахме няколко месеца след като завършихме гимназия.

« Отговор #21 -: Май 11, 2013, 09:14:12 pm »
Има ли въобще ИСТИНСКИ приятели-честни,безкористни...Аз НЕ съм  срещала такива до момента...Лъгали са ме много...Разочаровали са ме много...Всеки гледа СВОЯ си интерес...и какво може да ИЗПОЛЗВА...Реших,че е по-добре да не се доверявам.Нямам приятели...Имам само познати.
Имам К11 в Дева.../празен дом/,а Меркурий е в съвпад с ДЦ.
По РАВНОДОМНАТА СИСТЕМА...обаче картинката се променя...11 дом попада в Лъв/Сатурн съвпад с Луна тук...предполагам,че означава-ограничен приятелски кръг/,а Слънцето е в съвпад също с ДЦ.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #22 -: Май 11, 2013, 10:23:29 pm »
Аз имам приятели много, и това е от детството още...Имам такива с 20, 40 години разлика/едната е на 82г., приятели сме от моето детство.../,Другите са млади...Слънцето и луната ми са в 11 дом, в различни знаци. Човекът до мен е също с 3 планети в 11дом..та имаме и много общи приятели и то най-различни-като за водолей, има и полугении, има леко шантави... :PЗа мен са нещо повече от роднините ми, които много ценя. :blink: Освен това някои от тези мои отношения са на повече от 20 години.
Но , понякога се уморявам от толкоз народ.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #23 -: Май 11, 2013, 10:39:34 pm »
За враговете под маската на приятели, у-л на 12 ми е в 11...Само един приятел прокудих завинаги от живота си и не съжалявам...оказа се кофти човек, хлъзгав, и предател. Сега от дистанцията на времето виждам, че е можело и по-рано да го разкарам.
Иначе си мисля, че нещата около приятелствата са свързани с някакви огледални наши образи, или проекции...
Ако аз сама не се предам, ако съм си най-добрия приятел,/а може и враг/ тогава какво могат да ми случат на мен приятелите? Зависи от това, какво очаквам, колко давам и получавам в отношенията с тях.

« Отговор #24 -: Май 12, 2013, 09:33:32 am »
Заобиколен съм от предатели и използвачи ,като магнит съм . Кое е сигнификатор в хороскопа да попадаш само на помияри ,използвачи и боклуци в хороскопа много ми е интересно понеже е пряко свързано с мен ? :72:

Не ми казвай..,че имаш Нептун в 12-ти.... ;D или Меркурий...или и двамцата съвпад.

Лелее, мчи аз имам таквоз нещо ... Нептун и Мерки в съвпадче. Ама иначе подложени на секстили отвсякъде. Имам някое и друго разочарование от приятели, кой няма.  Между другото съвпадчето е в седми дом, един развод , втори брак засега. И двамата ми съпрузи са доста манипулативни, установявам го все със закъснение. ;D
« Последна редакция: Май 12, 2013, 05:15:24 pm от Ropotamo »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #25 -: Май 12, 2013, 09:34:44 am »
Много лесно създавам контакти и си мисля,че съм прекалено общителна,но няма как то си ми идва от вътре, явно и нещо от предишния живот-ЮЛВ В Рак в 11 дом..
Рак на върха на 11 дом с Меркурий в него и У11 -Луна в 3 дом -тригон с Венера в Рак в 10 дом..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #26 -: Май 12, 2013, 10:19:35 am »
Добрите ми приятели са колкото пръстите на едната ръка,останалото са просто познати.
В училищните години нямах такива,играех го защитник на някакви странни обекти ,с които впоследствие се сприятелявах и много ми тежеше ,че нямаше истински френдове до мен- все пак съм Водолей и с ЮЛВ в 11 дом. :blink:
Истинските дойдоха в студентските години- Юпитер на К 11,упр. Марс е в 12 дом,Близнаци- три от тях са в чужбина в момента,с едната кръстосваме чуждоземските улици (когато можем ) и като цяло много комуникираме,но чрез нета.
Марс ми е в опозиция към Нептун У 10 в 6 натален- колкото и да опитвах,приятелства в работата не можах да завържа- злобата и завистта ми идват в повече,гадното е,че късно се усещам и почвам да спазвам дистанция.Все попадам на едни усмихнати ,с медни гласчета колежки,дето се оказва,че им е драго да ти подлеят вода при пръв удобен случай.
При брат ми е обратното,пълно е с мними приятели и използвачи,У 9 Мерк е в квадрат с Нептун У 5 ,намиращ се във 2 - му дом - да има начин все да ги влачи,черпи и угажда.Стане ли въпрос за работа,отсреща няма никой.
« Последна редакция: Май 12, 2013, 10:29:22 am от Mims »

« Отговор #27 -: Май 12, 2013, 09:39:07 pm »
Много се надявам да е чистка на транзитния Сатурн и да ме отърве от гадовете  :rolleyes: . Малко се забавих с отговора ,защото имам доста казуси и доклади за предаване ,че сега на 16 заминавам да работя на морето ,а после идват и изпитите и ще ебати приключение то. Най-хубавото е ,че с колегата който кроихме планове и ще ходим заедно даже,днес ми заяви ,че другата година не иска да живеем в същата квартира и ще се маха  ;D ;D ;D И съм сигурен ,че ако не го бях попитал сигурно щях да се чудя кво да правя ,като почнем. Дева с асц Скорпион цепии стотинката не на 2 ,а на 4 ,да не говорим ,че не е ЕГОИСТ базикам се  ;D,заради него  казах на 1 фр от бившия ми клас ,че няма да живеем повече заедно и дойде той. Няма да пиша повече ,че имам да пиша казус и ще стане много дълго и ми е голям филм ,ама поне е интересно и почва да ми става все по и по смешно  :P