Много хубава синастрия имат Кейт и Уилям- аз съм я гледала преди много време.
За бебето аз какво ще кажа- ако приемем този час и тази карта. Ще има сериозен, задълбочен поглед- чисто визуално, според мен също няма да бъде много есктровертен. Ще бъде висок, ще има склонност към пълнеене, която явно ще овладява с много спорт. Мисля, че ще има склонност много да харчи, но парите все няма да свършват- заключен знак козирог във втори дом и екзалтирал у2 в 8ми в рак. Ще се реализира както му е зададено по наследство- Слънце в 8ми...изобщо пълния 8ми дом ми говори, че на него много неща ще са му зададени по наследство и той просто ще следва някакъв план- но! това до един момент.
Мисля, че в по- късните си тийн години ще се оформи като страшен бунтар, ще влиза в пререкания и с двамата си родители. С тоя Тао квадрат има индикации за преживяване на насилие в дома- може пък той да проявява агресия към съпругата си - венерата у7 прави кв. и половина с уран.
Мисля, че ще се занимава с окултизъм, ще е отворен за тези неща, ще пази много тайни, много неща при него ще се случват "на тъмно" колкото и да е непривично за една кралска особа. Включително и любовния му живот. Ще пази любовния си живот в тайна, мисля, че секса ще изигрива голяма роля за това да се влюби в някой. Мисля, че тази за която ще се ожени някой ден- дълго време ще поддържа с нея неявни и скрити сексуалани отношения. Това ще му е така важно- тази любов, тази жена- най- важното ще е за него. Мисля си, че и тя няма да има кралско потекло.
Крал не мисля, че ще стане. Просто от позиция в сянка може нещо да управлява. Някаква фондация ли, някаква партия ли- може парламентарния живот да му е много по-интересен, но да не може да покаже явен интерес към него.
Емоционален сухар, но лесно раним, може би няма да успее да получи много неща в тази кралска среда- като отношение говорим и за това ще се опита да ги реализира чрез брака си.
Може да последва съдбата на онзи крал Джордж, който абдикира от короната заради красива холивудска актриса