Здравей Гост

Кралското бебе

• 93 Отговора
  • 14690 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Кралското бебе
« Отговор #60 -: Юли 25, 2013, 09:45:55 am »
Няколко пъти тук прочетох, че определяте сатурна като екзалтирал? в скорпион? :rolleyes:

аз не разбирам защо ще крият картата на бебето след като на другите кралски височества са обществено достояние.
Кейт беше казала, че иска естествено раждане- всякаква карта може да се получи. Още повече, че Уилям като поеме престола това дете може да се отдаде на хуманитарни занимания и да абдикира в полза на браче или сестричка.

Други сценарии- за прекъсване на монархията в Англия са ми невероятни- англичаните обожават монахрхията и височествата си.

Зикову, обожават я да. Трябваше да снимам приятелят ми като му казах, че се е родило момченцето. Изписа му се усмивка на лицето, и почна на дълго и на широко да ми обяснява за престола ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #61 -: Юли 25, 2013, 09:46:35 am »
Смятам да се хвана по-късно и да направя една синастрия на Кейт И Уилям, да видим там какво става

*

Нова

• 3491
« Отговор #62 -: Юли 25, 2013, 09:48:55 am »
Странно, на мен нищо никога не ми е отчело като вируси тук, а сме със супер мощна корпоративна защита. Даже не знам кога някой ден ще ме нагъзят, че все тук стоя ))))

Виж фейсбук е друго ))) Добре, че все през този комп влизам там, ама то пък фейса ми е супер корпоративнозабранен ))))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #63 -: Юли 25, 2013, 09:56:57 am »
Странно, на мен нищо никога не ми е отчело като вируси тук, а сме със супер мощна корпоративна защита. Даже не знам кога някой ден ще ме нагъзят, че все тук стоя ))))

Виж фейсбук е друго ))) Добре, че все през този комп влизам там, ама то пък фейса ми е супер корпоративнозабранен ))))

Нова, трий хронологии, аз умишлено зех мака дето е с гръб към вратата, така съм го заварятла, че никой не вижда какво правя.  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #64 -: Юли 25, 2013, 09:59:06 am »

Нова, трий хронологии, аз умишлено зех мака дето е с гръб към вратата, така съм го заварятла, че никой не вижда какво правя.  ;D ;D

Нещо не разбрах тук какво трябва да правя.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #65 -: Юли 25, 2013, 10:09:23 am »
Много хубава синастрия имат Кейт и Уилям- аз съм я гледала преди много време.

За бебето аз какво ще кажа- ако приемем този час и тази карта. Ще има сериозен, задълбочен поглед- чисто визуално, според мен също няма да бъде много есктровертен. Ще бъде висок, ще има склонност към пълнеене, която явно ще овладява с много спорт. Мисля, че ще има склонност много да харчи, но парите все няма да свършват- заключен знак козирог във втори дом и екзалтирал у2 в 8ми в рак. Ще се реализира както му е зададено по наследство- Слънце в 8ми...изобщо пълния 8ми дом ми говори, че на него много неща ще са му зададени по наследство и той просто ще следва някакъв план- но! това до един момент.
Мисля, че в по- късните си тийн години ще се оформи като страшен бунтар, ще влиза в пререкания и с двамата си родители. С тоя Тао квадрат има индикации за преживяване на насилие в дома- може пък той да проявява агресия към съпругата си - венерата у7 прави кв. и половина с уран.
Мисля, че ще се занимава с окултизъм, ще е отворен за тези неща, ще пази много тайни, много неща при него ще се случват "на тъмно" колкото и да е непривично за една кралска особа. Включително и любовния му живот. Ще пази любовния си живот в тайна, мисля, че секса ще изигрива голяма роля за това да се влюби в някой. Мисля, че тази за която ще се ожени някой ден- дълго време ще поддържа с нея неявни и скрити сексуалани отношения. Това ще му е така важно- тази любов, тази жена- най- важното ще е за него. Мисля си, че и тя няма да има кралско потекло.
Крал не мисля, че ще стане. Просто от позиция в сянка може нещо да управлява. Някаква фондация ли, някаква партия ли- може парламентарния живот да му е много по-интересен, но да не може да покаже явен интерес към него.
Емоционален сухар, но лесно раним, може би няма да успее да получи много неща в тази кралска среда- като отношение говорим и за това ще се опита да ги реализира чрез брака си.
Може да последва съдбата на онзи крал Джордж, който абдикира от короната заради красива холивудска актриса
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 10:14:22 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #66 -: Юли 25, 2013, 10:13:32 am »

Трий си историята на браузъра, хронология се нарича, и никой никога няма да разбере къде си влизла, ако влезе да ти рови в компютъра. Периодично моята я почиствам, не че някой гледа, за лично успокоение по скоро  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #67 -: Юли 25, 2013, 10:17:35 am »
))))))

Значи.. то остава и неговите пари да свършат, независимо дали има или няма заключен козел във втори ))))))

За любовта, която споменаваш, сигурно ще е по-скоро като дядо си.

Впрочем любовта и синастрията на Чарлз и Камила ми е 100 пъти по-интересна, истинска и чиста от тази на наборите. Откакто поне милиграм ме влече астрото съм категорично за тях. Може целият свят да богоговее пред Даянчето, ама сори, майка, синастрия... Това тяхното наистина си е любов.
На Кейтчето какво.. едни венери в тригон по знак и толкова. Останалото са ни поколенчески аспекти. Дори аз имам по-вълнуваща синастрия с Уилям от нея. Дори и този споменат тригон е вече по-точен по градуси  )))  ;) ;D
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 10:23:44 am от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #68 -: Юли 25, 2013, 10:18:56 am »

Трий си историята на браузъра, хронология се нарича, и никой никога няма да разбере къде си влизла, ако влезе да ти рови в компютъра. Периодично моята я почиствам, не че някой гледа, за лично успокоение по скоро  ;D

При нас е друга схемата, дете, ако искат ще ме гледат он и оф лайн 24 часа. Тук говорим за КГБ и ЦРУ в едно. И дори повече.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #69 -: Юли 25, 2013, 10:22:47 am »

При нас е друга схемата, дете, ако искат ще ме гледат он и оф лайн 24 часа. Тук говорим за КГБ и ЦРУ в едно. И дори повече.

Къде работиш, бе Нова...  ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #70 -: Юли 25, 2013, 02:04:09 pm »
))))))

Значи.. то остава и неговите пари да свършат, независимо дали има или няма заключен козел във втори ))))))

За любовта, която споменаваш, сигурно ще е по-скоро като дядо си.

Впрочем любовта и синастрията на Чарлз и Камила ми е 100 пъти по-интересна, истинска и чиста от тази на наборите. Откакто поне милиграм ме влече астрото съм категорично за тях. Може целият свят да богоговее пред Даянчето, ама сори, майка, синастрия... Това тяхното наистина си е любов.
На Кейтчето какво.. едни венери в тригон по знак и толкова. Останалото са ни поколенчески аспекти. Дори аз имам по-вълнуваща синастрия с Уилям от нея. Дори и този споменат тригон е вече по-точен по градуси  )))  ;) ;D

ее да- вярно има си и логика с парите да е като бездънна яма- но е показано и по картата. Но виж с тази Луна във втори някак си повече на майка си имотите и имуществото ще счита за свои и може някакви директни разходи и покупки или покриване на неразумни инвестиции и спонсорство за негови причудливи харчове да идват от нея и нейното семейство! Те и те са милионери-на Кейт техните, на Уилям са може би милиардери, но тук просто е указано как малкия принц материално повече ще разчита на майката и семейството на майката- може и по- близки да ги чувства...

Виж че това започна веднага след раждането! Къде отиде младото семейство- в кралския дворец? Не. Отидоха в Кейтината къща. Луна 2ри дом Козирог- ясно е.

А за синастрията- съгласна съм с теб- но тя и връзката на Кейт и Уилям беше такава- плавна, равна, спокойна...при Чарлз и Камила е ДРАМА, забранена любов, обръщане на привички с главата надолу в името на любовта и т.н- няма как да не им е така силна синастрията
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 02:09:15 pm от zikovu »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #71 -: Юли 25, 2013, 02:43:33 pm »
Абсолютно винаги съм била За Чарлз и Камила, каква любов е...и се женят чак след втори сатурнов възврат.
Никога не съм била фен на Даяна.

« Отговор #72 -: Юли 25, 2013, 05:24:28 pm »
Лика прилика са си Уилям и Кейт ако питате мен ;D . Неговият Юпитер и Плутон попадат в нейният 7-ми дом, а Сатурна му е точно на нейният Десцендент. Нейната Луна е в неговият 7-ми дом в съвпад със СЛВ, както и ИЦ-то (куспидата на 4-дом) също попада в 7-мият му дом.

« Отговор #73 -: Юли 25, 2013, 09:06:18 pm »
Цитат на: elfidka

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

- Почти ми е същия хороскопа, само луната ми е друга. С един или два дена разлика сме предполагам. 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #74 -: Юли 28, 2013, 11:21:25 am »
Вижте тази статия

http://hotnews.bg/n/kejt-midultun-shte-stava-majka-za-vtori-put.74184.html

един от индийските астролози предрича политическо бъдеще на Джордж и дори казва, че ще стане министър- председател..

« Отговор #75 -: Юли 28, 2013, 11:55:26 am »
За да може да бъде избиран за министър-председател, трябва да се откаже от престола, предполагам.

Това с политиката мисля, че са го решили въз основа на факта, че има 5 планети в накшатри на Раху, включително и самия Раху. Останалите 4 или са в един знак с Раху (Сатурн), или са аспектирани от него (Марс, Юпитер, Меркурий). Планетите са във въздушни знаци (по сидерал), но попадат в мокша (водни) домове (при час на раждане 16:24 на 22.07.2013). Така не ми изглеждат достатъчно изразителни за силна външна проява, каквато политиката изисква.
Тинейджърските си години ще прекара под въздействието на марсовата даша. Марс е в един знак заедно с У5 Юпитер и Меркурий (сигнификатор за образование) в 8-мия му дом, така че Марс може да окаже влияние върху избора му на насока за образование (ако му позволят да избира сам, разбира се). Марс аспектира Луната му в 3-тия дом. Може да предпочете военна кариера. Английските престолонаследници задължително преминават военно обучение, но защо пък да не остане там по-дълго. Баща му е пилот на хеликоптер, а силното рахувско влиявие може да се свърже и с въздухоплаване, Марс дава инженерна насоченост, интерес към механиката. В Навамша У10 Марс е екзалтиран в 7-ми дом (Козирог) заедно със Сатурн и Юпитер.
В наталната карта Асцендентът попада в накшатра Висакха, която е под управлението на Юпитер заедно с Марс. Че ще бъде мъжествен, съм съгласна.

Предупреждавам, че не съм експерт по индийска астрология. Пиша си каквото ми хрумне.
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 04:30:36 pm от Mirabella »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #76 -: Юли 29, 2013, 04:20:18 pm »
Аз си мисля, че интерес към политиката ще има и може тайно да участва в някоя партия или да ръководи нещо от сянка.
Но и аз не го виждам чак като министър председател, крал или какъвто и да е вид управник- Но предполагам повечето астролози не може така да го сервират това на обществото- и за това говорят тинитири минтирита- щял да бъде милосърден крал, различен от другите- ала бала.

много спекулации има дали чарлз сега ще получи короната или уилям...Чарлз има ли данни за управник според вас?

14.11.48, 21:14 Лондон

« Отговор #77 -: Юли 29, 2013, 04:37:29 pm »
Цт, кралицата не иска да даде короната на Чарли. Ако изкара още 20 години в добро здраве, и внукът може да са размине с нея и да я даде направо на правнука. ;D Шегувам се.

Не му е зле картата. И той е роден на пълнолуние (или по-точно лунно затъмнение?). По ведическата има Луна и АС в благоприятни накшатри, според мен - съответно Ашвини (управлявана от Кету) и Пушя. Съчетанието между Луна и Раху в ъглов дом (особено 10-ти) може да носи популярност, слава.
Обаче Слънцето му е дебилитирано заедно с Кету в 4-ти дом. Въпреки че Марс е тронов, мисля, че не му достига енергия, самоувереност, воля или дори интерес към управленчески функции, не е роден лидер и не изглежда да гори от желание да бъде такъв. Изглежда ми отпуснат, дълбоко замислен, витаещ някъде другаде, скромен и незаинтересуван от престола. Прилича ми на силно кетувско влияние - сякаш предпочита да бъде на усамотено място, обграден само от най-близките си хора, вместо да следва суетата на протокола. Няма его, Кету в един знак със Слънцето може да има такова проявление.

Какво е било отношението на майка му към него в детството му? Много строга и дистанцирана ли е била с него, някой знае ли подробности? Има Сатурн във 2-ри дом, У2 заедно с Кету в 4-ти, У4 е дебилитиран, Луната е заедно с Раху. Сякаш е ощетен откъм родителска (майчина?) обич и подкрепа, което рефлектира като неувереност, а може би и бунтарство.

Ведическата му карта - http://www.ganeshaspeaks.com/blog_Mind_your_words_says_Ganesha_for_the_charming_Prince_Charles_2819.action. Търсих през нета, че в момента не мога да поставям карти.
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 05:00:37 pm от Mirabella »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #78 -: Юли 29, 2013, 04:55:27 pm »
 ;D ;D ;D

Верно не иска да го короняса...тя стана кралица много млада...не й се разделя с тази роля...а Уилям...я да потърся неговия натал. Той мисля няма да се размине с короната

*

Veselin

• 2737
« Отговор #79 -: Юли 29, 2013, 04:58:22 pm »
А принцовете имат ли право да се откажат от короната, ако не искат, да кажем? Или щат не щат, трябва?