Здравей Гост

Наркомания

• 106 Отговора
  • 14821 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Наркомания
« Отговор #60 -: Август 08, 2013, 12:20:57 am »
ostavi malko i na vodoleiskite veneri Maraq  :blink: :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #61 -: Август 08, 2013, 12:22:54 am »
радвам се,че ти харесва--толкова е старомодна...но пък е истинска...това е към теб, Марая.. ;D
« Последна редакция: Август 08, 2013, 12:29:37 am от Enigma »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #62 -: Август 08, 2013, 12:24:31 am »
e nashata e chetri godini i to v moq polza az sum po golqma makar che pokrai nego se chuvstvam kato dete

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Август 08, 2013, 12:25:13 am »
Възрастта оказва сериозно влияние на интимните връзки на човек. В определена възраст ние проявяваме склонност към по-сериозно обвързване, а в друга сме по-свободолюбиви. По-младите са често по невъздържани, а по-възрастните по-опитни. Естествено разликата във възрастта на партньорите има голямо значение за взаимоотношенията им.

- Ако мъжът и жената са връстници, жената трябва да прояви повече търпение. При наличието на общи интереси, бракът между връстници може да бъде успешен. Не рядко обаче такава връзка са разпада поради факта, че двамата твърде много си приличат и не отстъпват от собствената си индивидуалност.

- Ако разликата ви е 1-2 години. Това е идеален вариант, ако се уважавате и признавате достойнствата си. Смята се, че е възможна абсолютна хармония.

- Брак между партньори с 3 години разлика във възрастта, ще бъде тежък. Такава двойка е в състояние на постоянно съревнование между партньорите. Това често води до раздяла, но понякога може да бъде трамплин за големи постижения.

- Хармонична връзка имат двойките с 4 години разлика между мъжа и жената, тъй като те се допълват взаимно.

- При разлика от 5 години единият партньор ще води отношенията. Ако това е приемливо и за двамата, то връзката ще има успех. В противен случай, ако и двамата се стремят да бъдат лидери ще бъде много трудно да поддържат взаимоотношенията си.

- Ако разликата между мъжа и жената е 6 години, то връзката им ще бъде подобна на тази при партньори с разлика от три години. Ако не се научите да правите компромиси, отношенията ви няма да бъдат дълготрайни.

- Съюзът между двама с 7 години разлика във възрастта ще бъде щастлив. Те ще крият много неща един от друг и много загадки ще изпълват отношенията им, но от друга страна ще са страхотен екип.

- Ако ви делят 8 години, то връзката ви ще бъде успешна и ползотворна.

- Разлика от 9 години е критична. Такъв брак няма да бъде лек, но на крилете на любовта може да просъществува дълго.

- 10 години разлика ще изискват много търпение и самоусъвършенстване и от двамата партньори. Ако положите достатъчно усилия можете да бъдете и много щастливи.

- Връзка, в която партньорите имат 11-12 години разлика е пълно разочарование. Тя не може да бъде за цял живот, а само екстремно кратко изживяване.

- Ако вие и вашия партньор сте родени с 13-15 години разлика, то вашата връзка е белязана от съдбата. Вие или ще се обичате до безумие или изобщо няма да бъдете заедно.

- Взаимно доверие, разбирателство и подкрепа ще изпълват живота на двойката с 16-20 години разлика във възрастта. Такъв съюз е хармоничен и продължителен ако съумеете да оцените по достойнство онова, което имате.

Лунните възли често говорят за кармичност....

След този пост лягам щастлива... ;D..
Уловила чрез нодалната ос каквото тябва...и попадаща в категориите на най-щастливите връзки... ;D
Лека нощ! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #64 -: Август 08, 2013, 12:25:23 am »
радвам се,че ти хареава--толкова е старомодна...но пък е истинска...
prava si enigma ima vechni neshta koito nqmat otrichane  :blink: :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #65 -: Август 08, 2013, 01:27:49 am »
A sho se otnasq do narkomanite i zavisimostite da Maraq e prava moje bi che ima obshto i lunata imashe edna statq nqkude che vodnie luni za predrazpolojeni kum zavisimosti ot vsqkakuv tip osobeno skorpionskite ne pomnq veche kude i koga sum go chela

*

Veselin

• 2737
« Отговор #66 -: Август 08, 2013, 05:37:08 am »
И мен често ме сполетяват такива мисли. Напоследък пак.  :-X Каквото и да се говори, проблемите не могат да се разрешат ей така, а човек не може нито да бяга от тях, нито да промени себе си до такава степен, още по-малко пък другите. Иска ми се да не доживея края на възврата!

« Отговор #67 -: Август 08, 2013, 06:57:40 am »
И мен често ме сполетяват такива мисли. Напоследък пак.  :-X Каквото и да се говори, проблемите не могат да се разрешат ей така, а човек не може нито да бяга от тях, нито да промени себе си до такава степен, още по-малко пък другите. Иска ми се да не доживея края на възврата!
И мен често са ме сполетявали мисли за самоубийство,най вече заради атмосферата вкъщи.На мойта майка и дай само крясъци,мърморене,досаждане и обсебване... Постоянно е в конфликт с някой! И тя винаги е правата! Добре,че се махам септември-с такъв човек не се живее...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #68 -: Август 08, 2013, 09:17:22 am »
Бившия ми приятел е пристрастен към алкохола. Има съвпад на Луна и Плутон във Везни в 12дом,опозиция с Марс в Овен в 6дом и квадрат към Сатурна.Няма Т-квадрат обаче.С майка му цял живот са в обтегнати отношения. Тя също много пие.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #69 -: Август 08, 2013, 09:24:04 am »
A sho se otnasq do narkomanite i zavisimostite da Maraq e prava moje bi che ima obshto i lunata imashe edna statq nqkude che vodnie luni za predrazpolojeni kum zavisimosti ot vsqkakuv tip osobeno skorpionskite ne pomnq veche kude i koga sum go chela

Това е естествено, водните знаци са емоционални, приемат всичко много навътре. Като цяло повече вода в натала може да се отрази така. Податливи са на такива помисли, логично е, но зависи от целият натал. Все пак, ако има кой да уравновесява.. Лично мога да коментирам за Луна в Рак, от самосъжаление може да се удави..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #70 -: Август 08, 2013, 09:59:53 am »
Шизофрениците са 1% от населението, нали не очаквате да им е изписано в натала ?
Може би може да се проследи по някакви транзити все пак...

Шизофрения може да се отключи и при прием на наркотици, при висока доза никотин, кофеин и т.н. Никой не знае какъв рецесивен ген носи.

« Отговор #71 -: Август 08, 2013, 11:25:18 am »
Ako tursite karti na samoubicite moje spokoi no davidite moita na tam sum trugnala veche sori za pisaneto si no neshto kirilizatora se e bugnal predvaritelno se izvinqvam.

И моята могат да видят, вече цял месец се опитвам да открия добра причина да НЕ го направя и не мога да намеря такава.

И мен често са ме сполетявали мисли за самоубийство,най вече заради атмосферата вкъщи.На мойта майка и дай само крясъци,мърморене,досаждане и обсебване... Постоянно е в конфликт с някой! И тя винаги е правата! Добре,че се махам септември-с такъв човек не се живее...

А това все едно аз съм го писала. Да не би майките ни да са астрални близначки ;D ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Август 08, 2013, 11:32:47 am »
Да не би майките ни да са астрални близначки ;D ?

И моята беше същата, каквато я описва Дрийм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #73 -: Август 08, 2013, 11:36:35 am »
Момичета, стегнете се.

Изобщо не знам как може изобщо да пишете такива неща и да не ви е срам от себе си и нас.

Ама как няма да намирате стимул за живот, бееее ...

Не вярвам изобщо да е толкова зле, дори да сте подлагани на системен психически и физически тормоз от някой кретен, да живеете на улицата и да ви се налага да ровите в кофите.. Каквото и да е, просто не мога да си представя, че езотерици хора ще постват такива неща.

Не мога да си представя, че ще си помисля такова нещо, камо ли да го извърша.

Деца сте още, дайте по-весело. И то, моля ви се от любов...

Ето какво е написал поетът:

С живота сме в разпра,

но ти не разбирай,

че мразя живота.

Напротив, напротив! –

Дори да умирам,

живота със грубите

лапи челични

аз пак ще обичам!

Аз пак ще обичам!

Да кажем, сега ми окачат

въжето

и питат:

"Как, искаш ли час да живееш?"

Веднага ще кресна:

"Свалете!

Свалете!

По-скоро свалете

въжето, злодеи!"

За него – Живота –

направил бих всичко. –

Летял бих

със пробна машина в небето,

бих влезнал във взривна

ракета, самичък,

бих търсил

в простора

далечна

планета.

Но все пак ще чувствам

приятния гъдел,

да гледам как

горе

небето синее.

Все пак ще чувствам

приятния гъдел,

че още живея,

че още ще бъда.

Предлагам да отидете да потичате в някой парк, зелено е и е безплатно, ако имате финансови проблеми. Ще се поизпотите и ще изкарате всички дяволи от себе си.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #74 -: Август 08, 2013, 11:59:08 am »
Подкрепям поста на Нова:)
Всеки има проблеми, и моята майка много ме депресира и изнервя, все едно съм на разпит в полиция или участвам в шоу с въпроси  ;D за една минута ми задава хиляда въпроса, накрая си отговаря сама и не иска да чуе друго  ;D все вика, така и не разбра, че не съм глуха  ;D Опитайте се да гледате по ведро на ситуацията:)) майките са загрижени:))

За нищо на света не бих се отказала от живота.. А сега и с внушенията ми , че съм болна от смъртоносни болести.. още повече оценявам здравето и живота:))
Не се отчайвайте:)) Живота е пред вас и най-хубавото предстои:))) Не се отказвайте от него:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #75 -: Август 08, 2013, 12:07:10 pm »
Моята даже не е за коментар,
Момичета, стегнете се.

Изобщо не знам как може изобщо да пишете такива неща и да не ви е срам от себе си и нас.

Не вярвам изобщо да е толкова зле, дори да сте подлагани на системен психически и физически тормоз от някой кретен, да живеете на улицата и да ви се налага да ровите в кофите.. Каквото и да е, просто не мога да си представя, че езотерици хора ще постват такива неща.

И какви са стимулите ? Работа, мъж, дете ?! Нищо няма да отнеса със себе си в гроба. Човек идва сам и си отива сам. Искаше ми се поне в някакъв отвъден свят да вярвам или в прераждане, ама явно съм твърде голям скептик. Сутрин ставам и първата ми мисъл е "Какъв е смисълът на живота ако един дори Вселената ще умре и няма да поддържа никакъв живот ?!".

А майка ми изобщо няма да коментирам - нейният проблем е с главата, буквално.

« Отговор #76 -: Август 08, 2013, 12:33:41 pm »
Ako tursite karti na samoubicite moje spokoi no davidite moita na tam sum trugnala veche sori za pisaneto si no neshto kirilizatora se e bugnal predvaritelno se izvinqvam.

И моята могат да видят, вече цял месец се опитвам да открия добра причина да НЕ го направя и не мога да намеря такава.

А това все едно аз съм го писала. Да не би майките ни да са астрални близначки ;D ?
Моята е Слънчев Овен,а да не би на теб Луната да ти е в Рак? Напоследък забелязвам,че на хората,чиито Луни са в Рак майките им са ужасни!

« Отговор #77 -: Август 08, 2013, 01:45:12 pm »
Моята е със слънце в Лъв.
Луната ми е в Телец.

Иначе синастрията ни е ужасна. Нейните планети все в квадратури към горкото ми Слънце. Само квадратури в тая синастрия. И за капак опозиция Плутон/Луна, Марс квадрат Плутон и Юпитер каре и половина Плутон. По кофти синастрия м/у майка и дъщеря скоро не съм виждала :angry: !

« Отговор #78 -: Август 08, 2013, 02:15:10 pm »
Моята е със слънце в Лъв.
Луната ми е в Телец.

Иначе синастрията ни е ужасна. Нейните планети все в квадратури към горкото ми Слънце. Само квадратури в тая синастрия. И за капак опозиция Плутон/Луна, Марс квадрат Плутон и Юпитер каре и половина Плутон. По кофти синастрия м/у майка и дъщеря скоро не съм виждала :angry: !
На моята Луната и е в Лъв. Голяма скандалджийка е! И много обича да командва...Преди 3 години ми каза"Нищо не си постигнала в този живот и няма и да постигнеш" Никога не ме е прегръщала,нито пък ми е казвала,че ме обича (не че ми пука!) Усещам как ме задушава,как ми пречи да се развивам...Моя приятел ми каза "Махни се от там,ако не искаш да си останеш стара мома" И тогава го прозрях! Всички,които имат такива обсебващи,задушаващи и контролиращи майки си остават стари моми или стари ергени,освен ако не се усетят и не избягат докато е време!

« Отговор #79 -: Август 08, 2013, 02:28:45 pm »
Моята даже не е за коментар,
Момичета, стегнете се.

И какви са стимулите ? Работа, мъж, дете ?! Нищо няма да отнеса със себе си в гроба. Човек идва сам и си отива сам. Искаше ми се поне в някакъв отвъден свят да вярвам или в прераждане, ама явно съм твърде голям скептик. Сутрин ставам и първата ми мисъл е "Какъв е смисълът на живота ако един дори Вселената ще умре и няма да поддържа никакъв живот ?!".

А майка ми изобщо няма да коментирам - нейният проблем е с главата, буквално.

SunMoon, много ме натъжи, ама много. Моля те, моля те да помислиш - да, човек е сам, идва и си отива, но... има мисия в този живот - трудни уроци, които трябва да бъдат научени, изживени; за да развие себе си - душата си. Арогантно е да смяташ, че няма смисъл, да не цениш живота - какъвто и да е, все пак ти си жива... Трябва да потърсиш смисъла в себе си - ти всъщност си го знаела като дете, но си го загубила..
И...най-важното - Вселената няма да умре - енергията не умира - нека да създаваме всеки ден положителна енергия за всички, за нас самите, и съм сигурна, че това е начин светът ни да бъде по-добър.

А майките :(, това е друга тема...