Здравей Гост

Какво е жената без мъж?

• 138 Отговора
  • 18293 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re: Какво е жената без мъж?
« Отговор #100 -: Август 07, 2013, 02:01:47 pm »
Аз също спадам към тези, които се чувстват по-добре във връзка, въпреки че бях сама по-мое желание 3 години след последната ми връзка. Разделих  се и имах нужда да бъда сама.Не можех да ги понасям мъжете.Е, когато изплувах след дълга апатия вече бях готова да рискувам отново.Мисля, че съм срещнала човека, с когото искам да бъда и сега си имаме и бебенце!

Може би това, че имам планети в 12 дом много често ме прави самодостатъчна и не ми е толкова странно да бъда сама за дълги периоди от време, но по хубаво ми е с човек, когото обичам.На принципа съм по -добре сама, отколкото зле придружена.

« Отговор #101 -: Август 07, 2013, 02:12:48 pm »
Аз също спадам към тези, които се чувстват по-добре във връзка, въпреки че бях сама по-мое желание 3 години след последната ми връзка. Разделих  се и имах нужда да бъда сама.Не можех да ги понасям мъжете.Е, когато изплувах след дълга апатия вече бях готова да рискувам отново.Мисля, че съм срещнала човека, с когото искам да бъда и сега си имаме и бебенце!

Може би това, че имам планети в 12 дом много често ме прави самодостатъчна и не ми е толкова странно да бъда сама за дълги периоди от време, но по хубаво ми е с човек, когото обичам.На принципа съм по -добре сама, отколкото зле придружена.
Малеее аз не мога и 3 седмици да стоя сама. Особено през последните 5 години. Все става така,че приключвам връзка и веднага започвам следващата. Винаги съм срещала новите си гаджета още докато съм била с предишния.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #102 -: Август 07, 2013, 02:20:57 pm »
Не я заблуждавай с огледалото, защото вие рачките се гледате там не по-рядко. И примерите не са един и два. Суетни. Друг е въпроса какви са подбудите за това, вътрешния мотив и с какви очи се оглаждате. Факт е, че винаги рачката има огледалце под ръка, косичката ще оправи, червилце нещо.

Аз ли? Аз съм счупена рачка тогава, хич не ме интересуват такива неща :))))
 Баба ми - Слънчев Лъв на 85!
1. Боядисва се на месец
2. До магазина без грим не Ходи
3. Лечебни мазила и кремове
4. Изряден маникюр!
5. Гледа се в огледалото, и знае че е прекрасна.
6. Мнението и винаги е правилно, решенията са крайни, може да се съгласи, но само ей така, тя пак ще си знае нейното.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #103 -: Август 07, 2013, 02:26:05 pm »
Точка 6 не е по лъв - те са дипломати хора, парламентьори, демократични. Целта не се постига ребром.

А по рак се гледаш в огледалото, ако се съмняваш, държиш да се доубедиш за вътрешен комфорт, да не разочароваш света, да не те видят омърлявен и да си помислят лоши неща за теб.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #104 -: Август 07, 2013, 02:31:36 pm »
Точка 6 не е по лъв - те са дипломати хора, парламентьори, демократични. Целта не се постига ребром.

А по рак се гледаш в огледалото, ако се съмняваш, държиш да се доубедиш за вътрешен комфорт, да не разочароваш света, да не те видят омърлявен и да си помислят лоши неща за теб.

Като писах 6, си помислих за Овен по скоро не знам защо... но не съм и гледала картата

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #105 -: Август 07, 2013, 02:32:42 pm »
just a dream, стана ми интересно може ли да разгледам хороскопа ти?

« Отговор #106 -: Август 07, 2013, 02:43:04 pm »
just a dream, стана ми интересно може ли да разгледам хороскопа ти?
Писах ти на лична. Мисля,че ще да е от 3-те планетки в 5-ти дом. Жалко,че ми се отключи чак като бях н 19. До тогава си бях самодостатъчна  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #107 -: Август 07, 2013, 03:01:08 pm »
Крaби и Новa, може ли дa ми кaжете aз нa кaкъв aсц. ви приличaм, ей тaкa зa експериментa и после ще кaжa зaщо.

Теб те знаем, рожбо. Но ще те изненадам и ще ти кажа, че аз при теб виждам само овена /базирано на форумни записи/. Скорпион изобщо не усещам, но и аз съм оперирана от скорпи влияние.
Ти си тук, в играта, с мнение, заявяваш, настояваш, спориш. *ахти и скорпиона. Чистокръвен овен.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #108 -: Август 07, 2013, 03:04:54 pm »
Гледаш ли се в огледалото често? Някакси харесва ли ти да се гледаш и да си казваш колко си прекрасна? Ако, да не му мисли - асц.Лъв... Излизам с един от няколко месеца вече, и въпреки че съм му ДЦ с Водолея, погнусява ме на моменти  ;D ;D

Хаха да - има го и този момент. Аз нали сега се сблъсквам с Дева с асцендент и стелиум във Везни и диспозитор на стелиума в Лъв. Определено ме удивлява на моменти - понеже бях свикнала да съм около мъже, които сутрин като станат и си обличат каквото набарат. Но трябва да призная, че е приятно да виждаш, че човекът се старае(стига да не прекалява, че ще ме сдуха). Аз съм много суетна, но не го изразявам по нормалния, общоприет начин. Колкото до огледалото - не знам, но той е с дълга руса, лъвска грива и е много горд от този факт.  :57:

Да Пърпъл!! И моя :( Уфф по някога е противно, смисъл, мъжете съм им свикнала по друг начин :) привиквам сега :)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #109 -: Август 07, 2013, 03:06:11 pm »
Крaби и Новa, може ли дa ми кaжете aз нa кaкъв aсц. ви приличaм, ей тaкa зa експериментa и после ще кaжa зaщо.

Съни, знам ти асц. понеже си ми давала датички, пък и чесно казано въобще не ми пука, ти си страхотна и който и да е нямаше да ме интересува. Ти си рядко срещано добро създание.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #110 -: Август 07, 2013, 03:55:51 pm »
И аз съм в категорията на жените, които сами си гледат децата. От една година съм с мъж до себе си, но отново не се чувствам с правилния човек, въпреки че съм много обичана и обгрижвана.
Връщайки се назад установявам, че най-добре се чувствам,когато не съм сериозно обвързана с мъж.
Дали е от непостоянната ми близнашката  Венера или твърде идеалистичното Лъвско Слънце, не знам.
А на моменти се хващам, че копнея за онзи истинския, от чийто поглед ще ми се подкосяват краката, но не би - няма го още.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #111 -: Август 07, 2013, 04:07:09 pm »
Цитат на: Just_a_Dream link=topic=6807.msg330489#msg330489
[/quote
Малеее аз не мога и 3 седмици да стоя сама. Особено през последните 5 години. Все става така,че приключвам връзка и веднага започвам следващата. Винаги съм срещала новите си гаджета още докато съм била с предишния.

И аз бях така преди да се разведа. Не можех да си представя да съм сама и точно заради това започнах от немай къде връзка с един мъж, търпях го известно време и реших, че сама е по-добре. След това месецу наред бях необвързана и много ми хареса. Никой не ме ревнува,не ми държи сметка, разполагам с времето си както намеря за добре, и т.н. На сегашният ми му беше много трудно да ме навие да се обвържа с него.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #112 -: Август 07, 2013, 05:38:20 pm »
И аз съм в категорията на жените, които сами си гледат децата. От една година съм с мъж до себе си, но отново не се чувствам с правилния човек, въпреки че съм много обичана и обгрижвана.
Връщайки се назад установявам, че най-добре се чувствам,когато не съм сериозно обвързана с мъж.
Дали е от непостоянната ми близнашката  Венера или твърде идеалистичното Лъвско Слънце, не знам.
А на моменти се хващам, че копнея за онзи истинския, от чийто поглед ще ми се подкосяват краката, но не би - няма го още.

Аз не мисля, че венера в близнаци, още по-малко слънцето в лъв е причина за това. Слънцата в лъв според мен не могат без любов и обожание.
Аз също съм самотна майка, макар да взех да мисля дали да не се събера с мъжа си :-\ много странно проявление на новолунието в съвпад с асцедента ми.

А за този дето ще ми се подкосяват краката от него, срещнах го и нищо не се получи. Въобще не вярвам, че ще срещна друг значим мъж, пък то и аз явно не съм за изтърпяване.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Август 07, 2013, 05:41:56 pm »
Вече отдавна не търся мъж, от който да ми се подкосяват краката и да ми секва дъхът. Много по-важни за мен са други качества. Но и с нелюбим мъж не бих могла, просто любовта вече има други измерения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #114 -: Август 07, 2013, 06:20:54 pm »
Ето я и моята карта, ако може да помогне :blink:.
при теб У1 и У7 са в точен квадрат
Не мисля, че само това е причината, познавам много хора, които са с такъв точен квадрат и въпреки това са създали семейство. Вярно, или се обвъзрзват 1 път или никога, но все пак.
е, аз не съм писала обратното
7д е първия брак или продължителна връзка, съжителство без брак, а за втория на едни места пише 9д, а според Ръшман е 11д, последното съм проверила сред мои познати и е вярно, така че един квадрат на У1 с У7 не е показател, че цял живот ще е необвързан човек- като не стане от пръв път, пък от втори, трети- има и други показатели за това в една карта
Мда, при мен дано проработи, че У11 ми е в 5 и във взаимна рецепция с У11, нищо, че са ретро и двамата. Пък и имам Сатурн там, ако е положително настроен, може да донесе обвързване  ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #115 -: Август 08, 2013, 09:26:46 pm »
В момента съм във връзка без тръпка от моя страна. Не се чувствам ОК, тягостно ми е, намирам си причини да не се срещаме, да не сме интимни и т.н. Дори се замислям да прекратя взаимоотношенията ни, но човекът е много влюбен, много ми помага и не заслужава да съм лоша с него. Като цяло любовите ми са все проблемни и май ми е време да приключа с мъжете.
Деца, работа, приятели и това е.

« Отговор #116 -: Август 08, 2013, 09:45:41 pm »
Аз без мъже не мога да живея  :mellow: .

Венера и Юпитер на трон обичат удоволствията. Пък и У7 е в 5ти дом и в тригон с У1. А У5 ми е в тригон с У4 и У8, много ме искат за жена и за други работи, ама аз се дърпам ;D .

« Отговор #117 -: Август 08, 2013, 09:56:09 pm »
Аз без мъже не мога да живея  :mellow: .

Венера и Юпитер на трон обичат удоволствията. Пък и У7 е в 5ти дом и в тригон с У1. А У5 ми е в тригон с У4 и У8, много ме искат за жена и за други работи, ама аз се дърпам ;D .

Ама ти ще излезеш най-голямата любовчийка тук май!  :blink: )))
за какви други работи те искат?
А ти защо се дърпаш пък? Толкова ли са лоши тези работи? Няма да ти вадят зъб, я!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #118 -: Август 08, 2013, 10:12:36 pm »
Aз съм с асц. лъв. Винаги съм била с малко д..е, дори и при качени килограми. Откакто прог. асцендент навлезе в дева- преди няколко години, се поокръглих и в тази част.

« Отговор #119 -: Август 08, 2013, 10:41:38 pm »

Ама ти ще излезеш най-голямата любовчийка тук май!  :blink: )))
за какви други работи те искат?
А ти защо се дърпаш пък? Толкова ли са лоши тези работи? Няма да ти вадят зъб, я!

Предпочитам вадене на зъб и то на мъдрец :-\ !

Давам пример - един ме пита още в кафенето тройка с 2 жени ли бих правила или с 2-ма мъже. Ех, щях да падна от стола, не подозирах що за кретен е, а говори 100 езика.
Не му знам точната дата да му пусна картата, ама е зодия Близнаци :rolleyes: ...