Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 44161 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #40 -: Август 10, 2013, 07:56:56 pm »
Ами не знам с какви жени имаш или си имал връзки, Калоян?! Поканите не винаги са свързани с прелюдии към по- интимни отношения, даже в повечето случаи- не са. Аз нямам и не съм имала проблем с това да поканя някого и да платя- естествено, не е  въпрос на флирт, а това са добри приятели.
Преди години, имах дружка- съученик, с един ден "по- голям" от мен. Бяхме все още студенти в долните курсове. Сподели ми, че много иска да ме кани да излизаме, за да си бъбрим, но нямал пари (не беше поза или мрънкачестрво. от сой си беше момчето) Ей тази естественост ми хареса. Не се коркай, аз имам- работех тогава.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #41 -: Август 10, 2013, 07:59:33 pm »
Аз като приема някого в живота си, преди да разтворя напълно сърцето си, обикновено съм разтворила портфейла и дома си ;D и приемам и отсрещната страна да е такава към мен,.

+1
а краката на кой етап се разтварят  ;D

Разтварянето на краката каква връзка има с това да приемеш някого в живота и сърцето си?
останах с впечатление, че темата е за интимните връзки.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #42 -: Август 10, 2013, 08:00:07 pm »
А, в смисъл приятели, не флирт. Плащала съм сметка на приятел мъж, който беше си забравил портфейла, документи и т.н. Аз го поканих да пием кафе заедно и да си поговорим служебно. Никакъв проблем между приятели. Нали затова са приятелите - да ти подадат приятелско рамо във всяка ситуация. ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #43 -: Август 10, 2013, 08:00:54 pm »
Излиза, че по тази логика (който кани - плаща) - само мъжете са длъжни да плащат цял живот!
Защото не знам жените да имат навика да канят мъж на среща! На мен ми се е случвало само два пъти в живота, тоест само две жени са ме канили.
Единият път се скарахме преди сметката..., та се наложи аз да я платя, другият път жената плати!

да чуем сега дамите, колко пъти са канили мъж на среща?

Ми вие се нааквате, когато жената е активната страна.

Като бях по-млада и ентусиазирана и съм си давала телефона самоинициативно, написан на бележка, и сега се сещам за три от резултатите:
Единият си игра само на есемеси, попита ме къде ми се намирала къщата и ме предупреди, че бил семеен.
Друг въобще не реагира, а продължи да си пие биричката.
Трети я скъса едната, каза ми да не се занимавам с него, аз настоях, написах Нова и след време се оказа, че правилно ме е бил предупредил отначало, ама на, аз обичах да се бутам между шамарите.

Сега вече ще ме хванат да съм първа. Вече шамари не ям.

« Отговор #44 -: Август 10, 2013, 08:01:31 pm »
Ами не знам с какви жени имаш или си имал връзки, Калоян?! Поканите не винаги са свързани с прелюдии към по- интимни отношения, даже в повечето случаи- не са. Аз нямам и не съм имала проблем с това да поканя някого и да платя- естествено, не е  въпрос на флирт, а това са добри приятели.

Не става дума за теб, Уинона,...  питах тези, дето 100 пъти казаха, че мъжът бил ДЛЪЖЕН да плати, щото бил поканил някого...
Бих ги изброил поименно, ама не ми се занимава сега с тях...
Те да кажат колко пъти са канили мъж на среща! За теб знаем, че си еманципирана дясна жена!
и моля, не ми сменяйте казуса с този: "канила съм колега на кафе служебно, пък той си забравил парите"
Ставаше дума за среща с флирт. Даже ставаше дума за ПЪРВА СРЕЩА! (ако не ме лъже паметта)
« Последна редакция: Август 10, 2013, 08:08:43 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Август 10, 2013, 08:06:31 pm »
Сетих се за една случка в заведение.

Едно лято решаваме с бившия да отидем на разходка в Морската градина. Излизаме на разходка с колата, аз решавам да помъкна и кучето, после сядаме на заведение. Той паркира колата доста далеч, може би на около половин час пеша от заведението. Излизаме и вземаме само ключовете от колата. После сядаме, поръчваме и изведнъж той се сеща, че не си е взел портмонето. Изпаднахме в доста конфузна ситуация, но сервитьорите казаха - няма проблем, заведението черпи.  ;D

Аз обаче от овенски инат и защото не обичам да дължа никому нищо реших да тръгна към колата, бившия го оставих с кучето в заведението. Тоя половин час път пеша го взех за 15 минути бегом. Върнах се запъхтяна и зачервена, със сърцебиене. А можех просто да приема жеста от заведението.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Август 10, 2013, 08:07:35 pm »
Нова е права. Имала съм проблеми, когато съм била активната страна. Това беше в късния пубертет и студентските години. Или ме взимаха за някаква лесна... думичката с "к", която няма да напиша, или се стъписваха и бягаха надалеч. ;D Явно съм попадала на кофти екземпляри. Такъв ми бил вкусът. Оценявах ги тогава само по външен вид (глупачка!).

Да, за флирт каних мъж. Бях голяма, завършила унито, работих вече, също и той. Той също ме канеше. И уж всичко беше супер, прекарвахме си много яко заедно, докато той не реши, че ще се събира с бившата си. И друг път съм писала за този мъж. Разби ми сърцето. Явно прекалено бързо хлътнах по него.

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Август 10, 2013, 08:08:09 pm »

Не става дума за теб, Уинона,...  питах тези, дето 100 пъти казаха, че мъжът бил ДЛЪЖЕН да плати, щото бил поканил някого...
Бих ги изброил поименно, ама не ми се занимава сега с тях...
Те да кажат колко пъти са канили мъж на среща! За теб знаем, че си еманципирана дясна жена!
и моля, не ми сменяйте казуса с този: "канила съм колега на кафе служебно, пък той си забравил парите"
Ставаше дума за среща с флирт. Даже ставаше дума за ПЪРВА СРЕЩА!
Не ме бърка и при любовни отношения и всъщност, случвало се е .
Сега, ще ми е кеф да ме поглезят, но и аз обичам да правя подобни жестове.

« Отговор #48 -: Август 10, 2013, 08:10:01 pm »
Калояне, говорим за първа (първите) срещи. После единият плаща едно, другият друго и така. Въпреки това, ако мъжът има осезаемо повече финанси, не виждам лошо да поеме повече сметки.
Просто аз ако съм мъж ще ми е неудобно приятелката ми да е например студентка, да не работи или да разполага само с малко финанси и аз да я карам да си делим сметката или тя да си плаща своето.

И не не съм канила мъж на среща в ресторант. Веднъж поканих едно момче в галерия на изложба. Ресторантите не са по моята част. Но като цяло мъжете се плашат, когато жена ги кани.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Август 10, 2013, 08:10:15 pm »
Нова е права. Имала съм проблеми, когато съм била активната страна. Това беше в късния пубертет и студентските години. Или ме взимаха за някаква лесна... думичката с "к", която няма да напиша, или се стъписваха и бягаха надалеч. ;D Явно съм попадала на кофти екземпляри. Такъв ми бил вкусът. Оценявах ги тогава само по външен вид (глупачка!).

Потвърждавам.
Имам и аз една случка от късен пубертет. Какво да се прави- водолейска непринуденост и директност.

« Отговор #50 -: Август 10, 2013, 08:11:07 pm »
Такива заведения няма много. Лили, приемай!

« Отговор #51 -: Август 10, 2013, 08:11:41 pm »

Цитат
Не става дума за теб, Уинона,...

Не ме бърка и при любовни отношения и всъщност, случвало се е .
Сега, ще ми е кеф да ме поглезят, но и аз обичам да правя подобни жестове.

Не става дума за теб, Уинона,... - КОЯ ТОЧНО ДУМА НЕ РАЗБРА?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Август 10, 2013, 08:12:48 pm »
И още нещо - не каня мъж на първа среща, нито инициирам запознанство. Голяма консерва съм в това отношение, чакам той да ме прелъсти.  ;D (язък за овнешкия стелиум!)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #53 -: Август 10, 2013, 08:13:53 pm »

И не не съм канила мъж на среща в ресторант. Веднъж поканих едно момче в галерия на изложба. Ресторантите не са по моята част. Но като цяло мъжете се плашат, когато жена ги кани.

Ами покани мъж на ресторант, после плати сметката и ела да ни разкажеш тогава, че не си стисната!
Щото така не се приемат никакви "претенции"

« Отговор #54 -: Август 10, 2013, 08:14:42 pm »
И аз вече като Лили и Нова. Не искам повече "шамари" да ям.
Само за един бих направила изключение. Ако бях в Хамерика и той не беше женен. ;D

« Отговор #55 -: Август 10, 2013, 08:15:53 pm »
Само за един бих направила изключение. Ако бях в Хамерика и той не беше женен. ;D

сещаме се кой е.. но ще трябва да почакаш на опашката за него поне 10-15 години... има много кандидатки преди теб

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Август 10, 2013, 08:16:44 pm »

сещаме се кой е.. но ще трябва да почакаш на опашката за него поне 10-15 години... има много кандидатки преди теб

Да не е някой филмов герой?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Август 10, 2013, 08:17:24 pm »
Картата, която качих на първа страница е на човек, с който сме си поделяли сметките повече от 20 год. - всъщност нямам ясни спомени кой кога и какво е плащал, едва ли и той има, нито пък ме интересува кой е плащал безалкохолното докато бяхме гаджета. Знам обаче, че този човек винаги е бил готов да извади и последната си стотинка за мен, както и аз за него.

Сега сме разведени и аз продължавам да твърдя, че това е най-Нестиснатия човек, когото познавам.

Освен това той е слънчев Рак.
« Последна редакция: Август 10, 2013, 08:21:57 pm от jenny999 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Август 10, 2013, 08:17:32 pm »

Кой е? Пропуснала съм този сантимент. :o

*

Нова

• 3491
« Отговор #59 -: Август 10, 2013, 08:21:27 pm »
Един мъж, когото не бих допуснала по никакъв начин в дома си и не бих отишла у неговия, 2-3 год ме "гледаше" по време на обяд. Намерил ми телефон, пуснал кагебето, всичко, пише есемеси, кани. Аз хем тогава бях в смотани отношения с един и имах нужда от компенсация, а и ми стана мило от това, че се е потрудил, интереса е бил подплатен и приемам. Излизаме, хубава вечер, но аз с него бих само си говорила, много ни вървеше интелектуално-комуникативното, но той не ми беше сексуален, Повтарям и до сега бих се срещала ей така с него, мисля, че щеше да ми е приятно.
Та, бутилка вино, вода, два модела мезета и накрая биричка на изпроводяк /десерт нямаше, той ми донесе някакъв негов много любим завъртян сладкиш, да съм опитала, казах ви, че инак не беше лошо момчето/ - около 42 лв, с бакшиша 45.
През цялото време имах нагласа аз да платя, независимо колко и какво, имах желанието от вътре и така или иначе щях да го направя по трудния начин, нещо до тоалетна, ала бала, щеше да стане. Но свършват цигарите и аз го пращам да купи /купи ми и на мен кутия ))))/ и аз по лесния начин плащам, докато го няма.
Настава драма, ма как, защо... разбории.
Прибирам се, вместо есемес за любов преди сън получавам такъв за сметката ))) Трябвало по равно или той...
Получавам на другия ден пак, заминавал в командировка за седмица като се върнел, щял да ми се изплати. За любов и дума не става.
Връща се - сметката пак. Е, писна ми, а и можеш ли сто години едно и също нещо да мислиш. Ми покани ме пак, реванширай се като толкова искаш, има начини...
Звъни ми на работа да се видим по обяд за сметката, лъжа го нещо, отказвам, а и мога ли да отида и да взема някакви пари??? Как, аз ще намразя себе си. Как ще проиграя в съзнанито си рпоцеса по приемане-предаване, не ми се връзва.
Продължава тормозът за тази сметка и как трябвало да ми даде половината.
Накрая се съгласих, срещнах го по обяд за 20 сек и получих 21 лв - неговата част ????????

Каза и да сме хапнели, да сме се видели... Ще ме види на кукуво лято или ако съдбата не ни засече.