Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 27100 Прегледи
А при как ще подейства според вас? Натален Сатурн ми е У12 в натала.
Нужда от усамотяване,научаване на някаква тайна,интерес към теми с окултна тематика,участие в благотворителни мероприятия  :blink: Мейби...  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
Благодаря! Дано само да не е усамотяване, че вече ми писна...  :lol:

*

Нова

• 3491
Венера е бърза. Имаме повторение на 8 дом /тайните/ и замесване на 3 и 12.
И на мен ми звучи като научаване на тайна. /А защо не и казване??/ Предвид сатурна тя може и да не ти хареса отначало, но в крайна сметка ще те накара да се почувстваш по-добре и свободен.
Истината винаги е с положителен знак, след нея живеем по-леко, защото сме освободени.

Няма бе! Не всеки транзит действа толкова мощно и силно колкото си мислим или колкото ни се иска. Е,на последното Новолуние аспектира дирекционния ми АЦ и ми донесе маниакално желание да си сложа изкуствени мигли. Даже вече и си записах час...Има и друго ако нещо те притеснява как ще подейства просто го отработи както ти прецениш. Пример: Следващото Пълнолуние ми е в 6-ти,за да не се чудя какво ще се случи ще го отработя предварително като си наредя гардероба  :blink:

И на мен ми звучи като научаване на тайна. /А защо не и казване??/ Предвид сатурна тя може и да не ти хареса отначало, но в крайна сметка ще те накара да се почувстваш по-добре и свободен.
Истината винаги е с положителен знак, след нея живеем по-леко, защото сме освободени.
Хареса ми това тълкуване за истината.При мен съвпадът с натален ретрограден Меркурий в трети дом говори ли пак за някаква истина на фона на Скорпион, за решение на фона на трети дом?

*

Нова

• 3491
Ми не знам, виж кои домове са замесени.

При мен например става много "разводнено", у9 и 10 с участието на у2 и интер.7 в 8 + слв. по тригон 5-8.
Така, че освен движение в посока промяна на статус "влюбена", друго не се сещам )))))

Ми не знам, виж кои домове са замесени.

При мен например става много "разводнено", у9 и 10 с участието на у2 и интер.7 в 8 + слв. по тригон 5-8.
Така, че освен движение в посока промяна на статус "влюбена", друго не се сещам )))))
Трети - събитието
Меркурий управлява асцедент и 10ти дом, Венера и Сатурн са във втори във натален стелиум с Юпитер,Вернера управлява втори и девети дом, а Сатурн пети.

*

Нова

• 3491
Значи с акцент по втори. )))

*

Veselin

• 2737
Благодаря ти!!!

*

Veselin

• 2737
А кога всъщност ще бъде този транзит на Венера?

На 19-ти септември

*

Veselin

• 2737

На колко градуса в Скорпион ще стане това?
Между 8мия и 9тия градус на Скорпион.

В 3 натален дом  при мен,съвпад Луна/Плутон и секстил Нептун.

*

Milkyway

• 3770
При мен ще е през 4ти дом,ще направи опозиция с наталната :-[ ,съвпад с лилит.

При мен венера е у4 И у11,аз какво да очаквам? По-късно в края на скорпион,ще направи и опозиция с луна и марс.Луна у12 ,а марс у10.

*

Yaya

• 2265

Венера в Скорпион чисти връзките. Излизат наяве скрити и тайни събития. Да внимават кръшкащите, че ще ги хванат  ;D
майтапът настрана, но Венера там е и крайна, а в комбинация със СЛВ направо ще тъпче по пътя си. Време е да прочетем Херметическите закони и по-специално този за кармата  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Венера в Скорпион чисти връзките. Излизат наяве скрити и тайни събития. Да внимават кръшкащите, че ще ги хванат  ;D
майтапът настрана, но Венера там е и крайна, а в комбинация със СЛВ направо ще тъпче по пътя си. Време е да прочетем Херметическите закони и по-специално този за кармата  :P
Чудесно казано, по-точно написано :)

*

Yaya

• 2265

При мен съвпадът е в 1, в опозиция на натална Венера в 4гр орбис. Дали пък няма да разбера нещо, свързано с минала връзка?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
веско, щом си безработен и ти е скучно- купи си една пушка и иди да ловуваш  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

защо пък да ловува? Ако взема по 5 лева на хорар - ще прави на месец повече пари от теб и мен заедно!
Циганките вземат двойно за глупости!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/

защо пък да ловува? Ако взема по 5 лева на хорар - ще прави на месец повече пари от теб и мен заедно!
Циганките вземат двойно за глупости!
за да не изгубим традициите  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг