А при как ще подейства според вас? Натален Сатурн ми е У12 в натала.
Благодаря! Дано само да не е усамотяване, че вече ми писна... :lol:
Венера е бърза. Имаме повторение на 8 дом /тайните/ и замесване на 3 и 12. И на мен ми звучи като научаване на тайна. /А защо не и казване??/ Предвид сатурна тя може и да не ти хареса отначало, но в крайна сметка ще те накара да се почувстваш по-добре и свободен.Истината винаги е с положителен знак, след нея живеем по-леко, защото сме освободени.
Ми не знам, виж кои домове са замесени.При мен например става много "разводнено", у9 и 10 с участието на у2 и интер.7 в 8 + слв. по тригон 5-8.Така, че освен движение в посока промяна на статус "влюбена", друго не се сещам )))))
На 19-ти септември
Цитат на: Veselin в Август 12, 2013, 01:31:22 pmНа колко градуса в Скорпион ще стане това?Между 8мия и 9тия градус на Скорпион.
На колко градуса в Скорпион ще стане това?
При мен ще е през 4ти дом,ще направи опозиция с наталната ,съвпад с лилит.
Венера в Скорпион чисти връзките. Излизат наяве скрити и тайни събития. Да внимават кръшкащите, че ще ги хванат майтапът настрана, но Венера там е и крайна, а в комбинация със СЛВ направо ще тъпче по пътя си. Време е да прочетем Херметическите закони и по-специално този за кармата
Цитат на: Veselin в Август 12, 2013, 02:29:14 pmБлагодаря! Дано само да не е усамотяване, че вече ми писна... :lol:веско, щом си безработен и ти е скучно- купи си една пушка и иди да ловуваш
Цитат на: venerra в Август 12, 2013, 09:46:40 pmЦитат на: Veselin в Август 12, 2013, 02:29:14 pmБлагодаря! Дано само да не е усамотяване, че вече ми писна... :lol:веско, щом си безработен и ти е скучно- купи си една пушка и иди да ловуваш защо пък да ловува? Ако взема по 5 лева на хорар - ще прави на месец повече пари от теб и мен заедно! Циганките вземат двойно за глупости!