Цитат на: Just_a_Dream в Септември 18, 2013, 04:41:37 pmВече не мечтая! Мечтите са за глупаците! И аз стигнах до този извод, особено след прехода на Сатурн през Дева и Везни. Във Везни беше същинска к-ва.
Вече не мечтая! Мечтите са за глупаците!
Галюша,по транзити не виждам какво е в главата му,но по натал тази близнашка Венера,опозе Нептун е малко притеснителна относно моногамността.Ти си тази,която трябва да разбере,защо те избягва.
Защо пък да ги прекратява,стига се шашка.Може да даде и обратното-затвърждаване.Възможно е по-скоро вътрешна ретроспекция и премисляне на посоката на отношенията.
Най-лошото е че я изпитах тази любов дето мечтах за нея, но така и не можах да я изживея. Ако живота е само бачкане, сметки и компромиси, егати.
Цитат на: Lillie в Септември 18, 2013, 04:59:44 pmЦитат на: Just_a_Dream в Септември 18, 2013, 04:41:37 pmВече не мечтая! Мечтите са за глупаците! И аз стигнах до този извод, особено след прехода на Сатурн през Дева и Везни. Във Везни беше същинска к-ва.Аз също. Направо се чудя как може толкова да мечтаеш за нещо и накрая да разбереш, че няма такова нещо. Блазе им на хората дето не мечтаят за такива работи - любов дъра бъра, или аз съм ужасно сбъркана, или наистина има прераждания и там съм овапцала всичко, не знам.Най-лошото е че я изпитах тази любов дето мечтах за нея, но така и не можах да я изживея. Ако живота е само бачкане, сметки и компромиси, егати. Извинете за отклонението
Цитат на: Smarta в Септември 17, 2013, 11:00:58 pmЦитат на: remedeos в Септември 17, 2013, 07:57:50 pmКакво става хора,има ли проявление :blink:При някой май провокира вече емоционалните течения По-точно не можа да го кажеш. При мен е това - отказвам се от илюзии по отношение на последната ми любов. Щом насън правя медитации как се разделям с него! Мда...и аз така! Отказах се от илюзиите си в любовта! Да се бориш за нещо,да го сънуваш,да мечтаеш за него,да плачеш...И какво от това? Колкото по-силно е било желанието ми,толкова по надалеч е отивало проявлението му...Вече не мечтая! Мечтите са за глупаците! Вече нямам мечти и нищо не искам! Пък и да искам така и така нямам контрол върху живота си заради тройния квадрат на Плутон,към лични планети...
Цитат на: remedeos в Септември 17, 2013, 07:57:50 pmКакво става хора,има ли проявление :blink:При някой май провокира вече емоционалните течения По-точно не можа да го кажеш. При мен е това - отказвам се от илюзии по отношение на последната ми любов. Щом насън правя медитации как се разделям с него!
Какво става хора,има ли проявление :blink:При някой май провокира вече емоционалните течения
И аз с моя Сатурн квадрат Венера,дето сега се повтаря все съм в очакване на Годо..Скоро ще открием тема кой е по-по най -прецакан :blink:Или бялата лястовичка,тежко наистина.
Ами да... ето... току що ми съобщи, че "не знае защо, но май между нас няма да се получи" прекалено проблеми му се събрали напоследък даже не го е мислил... :03: А пък аз тъкмо се радвах, че веднъж ми се е паднал един истински мъжкар, не страхливци като предишните ми връзки :03:
Цитат на: galiusha в Септември 18, 2013, 10:18:46 pmАми да... ето... току що ми съобщи, че "не знае защо, но май между нас няма да се получи" прекалено проблеми му се събрали напоследък даже не го е мислил... :03: А пък аз тъкмо се радвах, че веднъж ми се е паднал един истински мъжкар, не страхливци като предишните ми връзки :03:е проблемът си е негов. ти мъжкар ще срещнеш, но той ще си остане същия страхливец :lol:и аз такива клинчения много мразя
Цитат на: galiusha в Септември 18, 2013, 10:18:46 pmАми да... ето... току що ми съобщи, че "не знае защо, но май между нас няма да се получи" прекалено проблеми му се събрали напоследък даже не го е мислил... :03: А пък аз тъкмо се радвах, че веднъж ми се е паднал един истински мъжкар, не страхливци като предишните ми връзки :03:В този клуб сме две , ама при мен от малко по отдавна се развиха така нещата .