Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 26993 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Защо пък да ги прекратява,стига се шашка.Може да даде и обратното-затвърждаване.Възможно е по-скоро вътрешна ретроспекция и премисляне на посоката на отношенията.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
Може ли и малко помощ относно моята половинка, има си негови си проблеми и напоследък ме отбягва и аз се притеснявам да не би да е решил да прекръсне връзката ни...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

Вече не мечтая! Мечтите са за глупаците!

И аз стигнах до този извод, особено след прехода на Сатурн през Дева и Везни. Във Везни беше същинска к-ва.
А на мен ми е близо до К3  :blink Пък и нали ми е У5...Какво клише!  :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
Галюша,по транзити не виждам какво е в главата му,но по натал тази близнашка Венера,опозе Нептун е малко притеснителна относно моногамността.Ти си тази,която трябва да разбере,защо те избягва.

*

galiusha

• *
  • 143
Галюша,по транзити не виждам какво е в главата му,но по натал тази близнашка Венера,опозе Нептун е малко притеснителна относно моногамността.Ти си тази,която трябва да разбере,защо те избягва.
Ами има проблеми в работата и казва, че не му е до мен, може и аз нещо да си въобразявам... не знам, надявам се поне да се видим скоро и да се изясним, че така и моята глава е изпушила..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Защо пък да ги прекратява,стига се шашка.Може да даде и обратното-затвърждаване.Възможно е по-скоро вътрешна ретроспекция и премисляне на посоката на отношенията.

Защото съм параноичка, например :) Мерси за подкрепата. Някак си се повтарят този съвпад със слънчевото полузатъмнение от 03.11. И намесени всичките тези планети, особено квадрата със Слънцето му и лилитката, малко ме притесни. А при мен всичко се развива на К5.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар

И аз стигнах до този извод, особено след прехода на Сатурн през Дева и Везни. Във Везни беше същинска к-ва.

Аз също. Направо се чудя как може толкова да мечтаеш за нещо и накрая да разбереш, че няма такова нещо. Блазе им на хората дето не мечтаят за такива работи - любов дъра бъра, или аз съм ужасно сбъркана, или наистина има прераждания и там съм овапцала всичко, не знам.
Най-лошото е че я изпитах тази любов дето мечтах за нея, но така и не можах да я изживея. Ако живота е само бачкане, сметки и компромиси, егати.

Извинете за отклонението :(

*

Lillie

• 30532
Най-лошото е че я изпитах тази любов дето мечтах за нея, но така и не можах да я изживея. Ако живота е само бачкане, сметки и компромиси, егати.

мдааа..... кофти  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770

Аз също. Направо се чудя как може толкова да мечтаеш за нещо и накрая да разбереш, че няма такова нещо. Блазе им на хората дето не мечтаят за такива работи - любов дъра бъра, или аз съм ужасно сбъркана, или наистина има прераждания и там съм овапцала всичко, не знам.

Извинете за отклонението :(

Няма за какво да се извиняваш :blink: Нали сме тук за да си споделяме,да си помагаме колкото можем....ако не друго то поне морално,приятелски :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
И аз с моя Сатурн квадрат Венера,дето сега се повтаря все съм в очакване на Годо..Скоро ще открием тема кой е по-по най -прецакан :blink:Или бялата лястовичка,тежко наистина.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...

Аз я изживявам в момента, но ми се струва, че няма да има развитието, което бих желала.

*

galiusha

• *
  • 143
Ами да... ето... току що ми съобщи, че "не знае защо, но май между нас няма да се получи" прекалено проблеми му се събрали напоследък даже не го е мислил... :03: А пък аз тъкмо се радвах, че веднъж ми се е паднал един истински мъжкар, не страхливци като предишните ми връзки  :03:

*

mail

• *
  • 233
Какво става хора,има ли проявление :blink:При някой май провокира вече емоционалните течения :P
По-точно не можа да го кажеш. При мен е това - отказвам се от илюзии по отношение на последната ми любов. Щом насън правя медитации как се разделям с него!  ;D
Мда...и аз така! Отказах се от илюзиите си в любовта! Да се бориш за нещо,да го сънуваш,да мечтаеш за него,да плачеш...И какво от това? Колкото по-силно е било желанието ми,толкова по надалеч е отивало проявлението му...Вече не мечтая! Мечтите са за глупаците! Вече нямам мечти и нищо не искам! Пък и да искам така и така нямам контрол върху живота си заради тройния квадрат на Плутон,към лични планети...
Аз пъл сега изместих хлътването по някой с гледане на дрехи...сега съм влюбена в една рокля и само чакам да взема заплата ...иии други рокли искам ии си правя сметки само как да ги имам по -бързо...и ми помага като се присетя за последния и ми стане мъчно (въпреки че не заслужава да го погледна)  почвам да си мисля за дрехии.....много повърхностно,но има ефект
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

И аз с моя Сатурн квадрат Венера,дето сега се повтаря все съм в очакване на Годо..Скоро ще открием тема кой е по-по най -прецакан :blink:Или бялата лястовичка,тежко наистина.
Аз съм с троен квадрат-Слънце,Меркурий,Венера/Плутон...Венерата ми още е изгорена,в секстил със Сатурн. А У5 ми е Сатурн. На целия ми хал и ЮЛВ е в съвпад с Плутон. Аз май съм най-прецакана,а?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Kler

• **
  • 576
Ами да... ето... току що ми съобщи, че "не знае защо, но май между нас няма да се получи" прекалено проблеми му се събрали напоследък даже не го е мислил... :03: А пък аз тъкмо се радвах, че веднъж ми се е паднал един истински мъжкар, не страхливци като предишните ми връзки  :03:

е проблемът си е негов. ти мъжкар ще срещнеш, но той ще си остане същия страхливец  :lol:
и аз такива клинчения много мразя

*

galiusha

• *
  • 143

е проблемът си е негов. ти мъжкар ще срещнеш, но той ще си остане същия страхливец  :lol:
и аз такива клинчения много мразя
Клер, истината е че той не е страхливец, малко са мъжкарите като него, просто в момента изживява труден период, не може да си събере мислите, надявам се скоро да му се наредят нещата, някак си не ми иска да повярвам, че всичко е свършило...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Галюша, пусни карта натал и прогресии, негова.

*

galiusha

• *
  • 143
Ето... ще се радвам да чуя каквото и да е..

*

elodiq

• **
  • 903
В този клуб сме две , ама при мен от малко по отдавна се развиха така нещата . :'( :'( :'(

*

galiusha

• *
  • 143
В този клуб сме две , ама при мен от малко по отдавна се развиха така нещата . :'( :'( :'(
Да.. помня, че ти четях въпросите в хорарната тема и ти съчувствах... сега е мой ред да я нападна тази тема..