Здравей Гост

Най-слабото и най-силното качество и проявление на наталната ни луна

• 98 Отговора
  • 12248 Прегледи
Следуранке, и моята е в стрелец, думите ти важат  за мене на 200% , нищо , че сърцето ми е овнешко ;D
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

mail

• *
  • 233
Moята мила Луничка е в дръжка  :blink: , в 4 дом в телец + тригон Сатурн и опозиция Плутон  :'( :'( Как я усещам....еми телчето си е мързеливичко много обичам да прекарвам време вкъщи и да си мързелувам. Емоционално не е много добре, усещам го много този аспект Луна опозиция Плутон, емоционално самоизяждане е на лице , много ги мисля нещата и се тормозя прекалено много .... не трябваше да постъпвам така и т.н . Но за хубаво или лошо това незнам с какъв аспект да го свържа, но пред хората се държа  като пълен дебил в ситуации , в които трябва да покажа емоционалност, ама  като се прибера вкъщи и осъзная какво се е случило (близките ми не го виждат), имам огромна буца в корема  :unsure:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Следуранке, и моята е в стрелец, думите ти важат  за мене на 200% , нищо , че сърцето ми е овнешко ;D

Сърцето не знам по коя планета е ;D но ако слънцето ти е в овен - добре е, имат тригон светилата ;)

Намесвам се в темата, ей така, но ми е интересна гледната ви точка за квинкос Слънце в Лъв 1ви дом, които прави квинконс с Луна в Козирог в 6ти...
Винаги съм усещал този аспект, по странен начин...Желанието да блестя в компания независимо каква и прагматизма, че не е нужно само за блясъка...Този пример се сещам.Ако имате желание, хелп в тълкуването на този аспект...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Луна в Козирог, съвпад Марс и Нептун, секстил Плутон, в 3 дом. Липса на всякаква епматия, студенина, самообладание, кариеризъм (е,той е и заради Слънце в Лъв в 10 дом), заради Марс малко избухливост на моменти, но контролирана. Знам, че това не е най-удачното място за Луна, особено в женски хороскоп, но аз си я харесвам и не си я заменям за друга.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Луна в Рак в 11-ти дом в тригон с Марс и куинконкс с Уран...Сменям си настроението през 5 минути,имам огромна нужда от сигурност и трудно се доверявам. Понякога мрънкам...Това е заради знака и. Относно дома и-11-ти ами какво да ви кажа...Не обичам да съм силно свързана с дома си-това ме задушава! Но пък някой път ми е приятно да си стоя вкъщи. Като това "вкъщи" е много относително,понеже мога да усетя като свой дом място,което въобще не ми принадлежи...Обичам да се чувствам като гост навсякъде,за да имам усещането,че когато нещо не ми харесва винаги мога да си тръгна. Живяла съм едновременно на 2-3 места,но заради спокойствието на моя приятел се нанесох за постоянно при него.  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
Луна във Водолей или Козирог е това,което винаги съм искала за себе си.Мисля,че с такава луна,щях да преминавам по-лесно в живота и да преживявам по-бързо подводните течения на емоционалните бури. Емпатията не е главният проблем на рибешката ми,а болезнената чувствителност.Никакви транзити и превратности не успяха,да вкаменят сърцето ми.Затова съм силно уязвима  откъм луна,като малко дете съм,което трябва да крия.Направо вдигнах ръце от нея ;DНе зная кои са силните страни на луна в риби.Да има елемент на ясновиждане и др. подобни,но аз не съм избрала окултно поприще,така,че и това ми тежи,защо ми е нужно да знам предварително.Накратко,като разбера,че някой е с рибя луна му съчувствам.Не съм чела,но подозирам,че водните луни са по.предразположени към заболяване от рак,защото той се свързва с трудно преработване на емоциите.Сигурно в предният си живот съм била във Водолей и сега съм нахендрена :P

Ох аз също съм луна в риби :'( Е няма такива депресии,всичко го изживявам като най-голямата трагедия в живота си.Страшно съм привързана към дома и майка си и ми е много трудно да се откъсна от нея,макар че някой ден ще ми се наложи :( Слънцето ми е във водолей-като малка бях пълен непукист, а сега точно обратното.Драмите понякога сама си ги създавам,но важното е,че бързо излизам от тях  :blink:

*

Нова

• 3491
Всичко е относително, казал Айнщайн.
При трима слънчеви риби се наблюдава следното: двамата повтарят луната там, ми не бих ги определила като особено нежнораними, единият е началство от 3 1/2 години, другия малко гадже, той по не ми е ясен, не сме се били задържали, но моята овнешка беше по-чувствителна към света и хората.
Брат ми с луна в козата, съвпад нептун и юпи е крайно емпатичен.
« Последна редакция: Септември 11, 2013, 12:16:04 pm от Нова »

*

remedeos

• **
  • 1038
Шефа може и да се прикрива,за да не го вземат за нежен.За емпатията,разбира се има много аспекти свързани с Нептун.При мен проявлението е класическо.Да и да призная моята луна обича да обърне няколко питиета,щом излезе.Това беше тежко признание във форум с въздаржатели ;D

*

Нова

• 3491
Шефът е такъв и по-зле у дома. При мен го играе френдли.
Има ли вода, независимо къде и как, трябва да се напои. Чайче може да си сръбва, но трябва течност. Обикновено обаче хидратацията е със съдържание на етанол.

*

Smarta

• **
  • 575
Водолейските и козирожките Луни не са лишени от чувства, а по-скоро не ги показват, не само пред другите. Аз например не мога да плача. Чакам някой да дойде да ме разреве за облекчаване, кой ли не се пробва, не им се получава. А това с алкохолеца... това е всъщност минуса на рибешки и скорпионски, кой знае, може и на рачешките луни, нямам наблюдения за тях. Колкото за рака, всяка подчертано водна карта е склонна към отоци, задържане на вода и чувства, кисти и тумори. Само по Луната е хазарт да се правят такива предположения. По-скоро мога да уточня, че когато една Луна или едно Слънце са прегазени грубо в ранна възраст и са потискани и те самите са се потискали (характерно за мазохистичните риби), тогава туморите са по-вероятни.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

remedeos

• **
  • 1038
Потвърждавам за склонност към задържане на течности,но то е подчертано и от Нептун на Ац.Нямам лични впечатления от лъвска луна/или официално не зная/Как преработват и изживяват по -тежки емоции?

Мойта е в Овен, в пети. Управител на 8-ми /е, сега ми се изясниха някои неща, чак :-[/ Много е емоционална. В ранна детска възраст си прикриваше емоциите заради квадрата със Сатурн, а и рачешкото Слънце. Обаче по-нататък... огън и жупел. Винаги реагира много емоционално, първо реагира, после мисли. Е, това не е най-доброто, но е здравословно. Не обичам да си премълчавам.
И другото - единствената ми слабост са децата ми. От друга страна съвпад с Лилит и Хирон. Мисля, че това ми е слабото място.

Потвърждавам за склонност към задържане на течности,но то е подчертано и от Нептун на Ац.Нямам лични впечатления от лъвска луна/или официално не зная/Как преработват и изживяват по -тежки емоции?
Майка ми е с Лъвска Луна. Емоциите не знам как си проработва,но е горделива,облича се леко кичозно,носи прекалено много бижута,обича скандалите и разговорите на висок тон. Има много гъста коса...  :blink:

*

Нова

• 3491
Сега пак ще кажа нещо, което ще обиди някого, но не го приемайте така, все пак има само 12 знака, което значи, че 1/12 част от населението/форумистите е с такава.
За мен тук емоциите са единствено бутафорни. Неемоционален знак и по-скоро драмсъстав.
Колкото убиват застреляния актьор на сцената, толкова си го слага на сърце и лъвската луна, която единствено говори разгорещено-привидно, но всъщност нищо не преживява. Важното е да сме в центъра на полезрението.

Водолейските и козирожките Луни не са лишени от чувства, а по-скоро не ги показват, не само пред другите. Аз например не мога да плача. Чакам някой да дойде да ме разреве за облекчаване, кой ли не се пробва, не им се получава. А това с алкохолеца... това е всъщност минуса на рибешки и скорпионски, кой знае, може и на рачешките луни, нямам наблюдения за тях. Колкото за рака, всяка подчертано водна карта е склонна към отоци, задържане на вода и чувства, кисти и тумори. Само по Луната е хазарт да се правят такива предположения. По-скоро мога да уточня, че когато една Луна или едно Слънце са прегазени грубо в ранна възраст и са потискани и те самите са се потискали (характерно за мазохистичните риби), тогава туморите са по-вероятни.
За водната Луна потвръждавам и аз съм склонна към задържане на течости. Моя приятел с неговата Рибешка Луна също се оплаква от подуто коремче понякога...Неговата е във втори дом. Страшно чувствителен и състрадателен е!

*

toroni

• **
  • 561
Моята Луна е трудно смилаема за мен - в Дева,връх на Тау квадратура от Сатурн и Нептун и повярвайте ми много трудна за управление.Склонна съм към депресии и меланхолии от дете.Тежко и трудно преживявам любовта .
Добрите  аспекти са тригон с Юпитер и секстил с Меркурий и добре,че ги има, за да уравновесят ситуацията :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

remedeos

• **
  • 1038
Мани,мани много е неприятно задържането на вода.Сега имам тройно подчертана водна луна,прогресивната е в рак и в 8 дом.Дори лишаването от сол не ми помага.

*

remedeos

• **
  • 1038
Торони,действително тежък емоционален жребий си избрала при раждането си с тези аспекти..