Здравей Гост

Най-слабото и най-силното качество и проявление на наталната ни луна

• 98 Отговора
  • 12154 Прегледи
*

Lillie

• 30532
И аз така...., ако не се ограничавам съзнателно с цел изчистване на кармата, направо ще кълна на моменти  ;D Но чистосърдечно си напомням, че Господ бави, но не забравя. Това е при опозицията. Сигурно при квадрата ти направо си визуализираш пожеланията  ;D

И аз съм с такъв квадрат, при това осмодомна Луна и изгряващ Скорпион.

По принцип рядко изричам клетви, но ако все пак това се случи (трябва да съм била силно наранена или унизена), мога да прокълна до девето коляно, дето се казва, никой няма да пожаля. Наистина никой.

Старая се да избягвам силно негативни мисли, но често се случва да привличам хора, които причиняват болка и злини, като магнит съм за тях. И се озовавам в омагьосан кръг - те правят мизерии, аз мисля негативно. И после на кой да му се върне - на мизерниците или на мен за основателното ми възмущение? Знам, че не е добре човек да се гневи, но понякога е неизбежно, колкото и да се опитваш да го потискаш...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Лил, много правилно правиш...Хич да не ти пука...:)))
Който си заслужава.."визуализираи" смело...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
Ако Плутон го гледаш като муданен У8, може квадратът да те ръчка към алчност.... Зависи кой дом ти управлява. При мен е паричен и това ми е основния стремеж да се реализирам - заплащането, което ще ми осигури обещаното по У10 - Слънце в 5 и ще ми заглади косъма на У6 в 10д ;D Но се намесват и Сатурн и Плутон тук....

За квадрата нямам преки наблюдения, да призная.

Лили, докато писах, видях, че си ме изпреварила. Ами така е. Плутоновата Луна себе си унищожава, затова си е вид Скорпионска Луна. Гневът се таи преди всичко вътре, а не по урански или марсово навън. Гневът и мислите ги виждаш, усещаш, опитваш се да контролираш, но се успокояваш само, като си пожелал всекиму своето  ;D suum cuique
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
Гневът се таи преди всичко вътре, а не по урански или марсово навън. Гневът и мислите ги виждаш, усещаш, опитваш се да контролираш, но се успокояваш само, като си пожелал всекиму своето  ;D suum cuique

Абсолютно.  ;D

Иначе моята е в голям тригон с Марс и Уран, това уж се води отдушник някакъв, но надигне ли се плутоновият гняв, ставам непоносима - най-вече за самата себе си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
Това е от Плутон.Моята рибешка е невинна,но Плутон ме е карал да кълна ужасно.Не случайно,когато съм афектирана моля Господ да ме върже и обезоръжи,за да не навредя на някой.Признавам,че ги визуализирам на момента.но то е от плутоновото Слънце.Луната ми после страда за превеса на тъмната ми страна..

*

Lillie

• 30532
Добре, че не ме бива много да визуализирам, тогава положението щеше да е наистина тежко. Това, което се случва в мислите ми, понякога ме плаши. Иначе, колкото и да съм наранена, никога не предприемам действия, за да потърся някаква разплата, но силната емоция поражда мисли с ниска вибрация, за които впоследствие мога и да съжалявам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Ако Плутон го гледаш като муданен У8, може квадратът да те ръчка към алчност.... Зависи кой дом ти управлява. При мен е паричен и това ми е основния стремеж да се реализирам - заплащането, което ще ми осигури обещаното по У10 - Слънце в 5 и ще ми заглади косъма на У6 в 10д ;D Но се намесват и Сатурн и Плутон тук....

За квадрата нямам преки наблюдения, да призная.

Лили, докато писах, видях, че си ме изпреварила. Ами така е. Плутоновата Луна себе си унищожава, затова си е вид Скорпионска Луна. Гневът се таи преди всичко вътре, а не по урански или марсово навън. Гневът и мислите ги виждаш, усещаш, опитваш се да контролираш, но се успокояваш само, като си пожелал всекиму своето  ;D suum cuique
В 4ти дом ми е в съвпад с ИЦ във везни...в дъното на душицата ми е Плутонката..:)
Гневът се таи преди всичко вътре, а не по урански или марсово навън. Гневът и мислите ги виждаш, усещаш, опитваш се да контролираш, но се успокояваш само, като си пожелал всекиму своето  ;D suum cuique

Абсолютно.  ;D

Иначе моята е в голям тригон с Марс и Уран, това уж се води отдушник някакъв, но надигне ли се плутоновият гняв, ставам непоносима - най-вече за самата себе си.
Лил, няма страшно всеки според заслуженото му...
Това е от Плутон.Моята рибешка е невинна,но Плутон ме е карал да кълна ужасно.Не случайно,когато съм афектирана моля Господ да ме върже и обезоръжи,за да не навредя на някой.Признавам,че ги визуализирам на момента.но то е от плутоновото Слънце.Луната ми после страда за превеса на тъмната ми страна..
Не знам, защо мислех, че Плутон  висшата октава на Луната, а той е на марс...
Аз си се кефя на Козирожката Луна...Предпазвала ме е и давала трезва мисъл...
Добре, че не ме бива много да визуализирам, тогава положението щеше да е наистина тежко. Това, което се случва в мислите ми, понякога ме плаши. Иначе, колкото и да съм наранена, никога не предприемам действия, за да потърся някаква разплата, но силната емоция поражда мисли с ниска вибрация, за които впоследствие мога и да съжалявам.
И аз ония ден съживих една мисъл и стана факт...Вървейки си се разминах с една много хубава мадама..И като я погледнах с крайчеца на окото ми тая така ме изгледа и май нареди с думи...и аз си викам..Ууу а дано се спънеш, гад долна..И се преби като куче..хахахахаха...Аз ли съм и виновен, че не гледа къде ходи?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
 В тези моменти,в които съм предизвикана,луната ми губи битката и се появява Плутон,за да премаже противника и защити луната ми.Мога да извърша страшни неща,въпросът е да овладея ситуацията,Плутон да ми сръчка достойнството,че да не стигаме до убийство :P

Лейдис, стига се кладе де...Преди една мен тук ме кладеше да катастрофирам с мотора, ама ей го на живичък съм си...:)

*

Divna

• 2478
"Плутонясалите" хора са много издръжливи. Така че стига се вайкахте за Луните, които са със силно влияние на Плутон. Такива хора като паднат, може да ги заболи, ама се изправят бързо и продължават напред без много вайкане и жалване.  ;D

Юпитер в 8ми дом си пада по псувните.  ;)

*

Lillie

• 30532

Според индийците може да са енергийни мантри.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
"Плутонясалите" хора са много издръжливи. Така че стига се вайкахте за Луните, които са със силно влияние на Плутон. Такива хора като паднат, може да ги заболи, ама се изправят бързо и продължават напред без много вайкане и жалване.  ;D

Аз си мислех, че е от АЦ Везни и Сатурново Слънце  ;) шега. Факт е.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
Лили, знам, че майка ти е починала. Заболяването раково ли беше? Може и да си споменавала, но не си спомням.

*

Lillie

• 30532
Все още не беше раково, като доброкачествено беше определено, но цялата репродуктивна система беше поразена - миома, ендометриоза (матка - Луна) + бъбречна недостатъчност (Венера). Имаше и неизяснено автоимунно заболяване, което така и не успяха да диагностицират със сигурност - в последната й епикриза пишеше "лупус".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Все още не беше раково, като доброкачествено беше определено, но цялата репродуктивна система беше поразена - миома, ендометриоза (матка - Луна) + бъбречна недостатъчност (Венера). Имаше и неизяснено автоимунно заболяване, което така и не успяха да диагностицират със сигурност - в последната й епикриза пишеше "лупус".
Как влияе изгорената Венера на бъбреците, Лили? Аз съм с такава и ме наболяват. Образувам и камъни и правя кризи  :(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
Венера в съвпад със Слънцето сама по себе си все още не е показател за проблеми с бъбреците.
Но може би при теб в сидералната карта съвпадът минава в 6 дом, та затова. Да, всъщност ти имаш доста планети в 6 дом в инд. карта - Слънце, Венера, Меркурий, Юпитер. Най-акцентирани са ти 4 и 6 дом, в 4ти имаш Марс и Сатурн в сид. Скорпион. По-скоро може би дава предразположеност към инфекциозни заболявания и гневни състояния. За Луната не бих казала, че е проблематично поставена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
и мойта луна както казах е с опозиция с Плутон и да ви споделя за кратко тая година ходих на тренировки по кик бокс... и като някой ме ядоса и отивам на тренировка и си го визуализирам на крушата и както в спокойно състояние не можех да я бутна ... стой и гледай каква сила изкарвах ...  ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

и мойта луна както казах е с опозиция с Плутон и да ви споделя за кратко тая година ходих на тренировки по кик бокс... и като някой ме ядоса и отивам на тренировка и си го визуализирам на крушата и както в спокойно състояние не можех да я бутна ... стой и гледай каква сила изкарвах ...  ;D
хахахахахааххахаа...сериозна е твоята Луна спор няма...:)
Аз ходя чат пат на муай тай...по яко е поне според мен

*

Yaya

• 2265
Хахахах а аз имах период на тае-бо... Сега само плувам. Луната ми е в тригон с Нептун и Марс.

А Шопенхауер

*

mail

• *
  • 233
хахахахахааххахаа...сериозна е твоята Луна спор няма...:)
Аз ходя чат пат на муай тай...по яко е поне според мен
извинявам се за отклонението, но имам малка дилема имам ли съвпад на луната с марс (луната ми е на 24*50' (в телец) а марса 4*00' (в близнаци)), а знам че допустимия орбис е 8 - 10 градуса
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: