Здравей Гост

Октомври- новолуние във Везни, Марс в Дева и Венера в Стрелец

• 44 Отговора
  • 9456 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
ах, при мен ще е в 10ти дом, върху прогресивната луна, квадрат нептун У4 във 2ри, секстил юпитер У1 в 9ти; аспектите са точни

секстила с юпитер - започвам магистърско обучение

за квадрата нямам идея, нищо чудно да ми спрат кранчето родителите

понеже е срещу тр. уран - ще има фоерверки и пиратки  ;D напрежение в отношенията вкъщи и с жени, неочаквани решения  :-\

мога ли да очаквам смяна на местожителството? новолунието прави и секстил с мерк У7, но е с 1 гр разходящ аспекта..

Понеже У на новолунието е венера, тя е директна, очаквам бързо развитие на събитията по новолунието.. драматични събития, венера ще е в скорпион, ще си иска своето - любов, пари, власт, контрол... и самия знак везни е с една идея по-вгледан в себе си..

хъх, при мен тр. венера ще е върху слънцето

Да споделя за квадрата... приключвам с гледането на рибки :( утре си подарявам аквариума..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Kaya

• 2893
нищо толкова страшно няма по ретро мерк, просто ще се налага да поправяш документи, да има нуередици и т.н.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
Хм, при мен е в 12ти в опозиция на СД и пр Меркурий в натален 6д като У9 и 11д. Други планети в същия градус нямам, но Мерка ми управлява 4 от 6д. Лунация покрай работата. Ще започваме курс по език, вероятно това ще е.

Много странно.... Нищо не се връзва - бившия се опитва да ме запознава с другото си дете и ми го пробутва.... Картата не говори това.  :-\ ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kler

• **
  • 576
съвпад със сатурн /точен/,в 12ти дом, съвпад с ац и юпитер. засегнати домове 12,6,11,1,2,3

при мен даде запознанство с интересен човек, както и събития по 5ти-хоби. сатурн ми е съуправител на 5ти дом и У4. но все пак някак с 12ти не мога да вържа събитията.

На К3 при мен,съвпад южния и опозиция северния възел?

До тук обратната връзка-освен че имам повече свободно време и усилено чета астро книжки,друго не ми хрумва. ;) Но все пак има доста време до следващото новолуние.
Още по това новолуние-започнах да занимавам детето с образователни игри.
« Последна редакция: Ноември 22, 2013, 12:08:59 pm от MoonLight »