Здравей Гост

Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ

• 222 Отговора
  • 28851 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ
« Отговор #80 -: Септември 20, 2013, 09:28:04 am »
Лил изкара се жертва как пътувала едва ли не заради мен и ей такива глупости...

Това са си ваши отношения, би трябвало да си бил наясно със ситуацията щом толкова добре познаваш жените.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #81 -: Септември 20, 2013, 09:28:26 am »
Както вече казах естествено ,че изборът си е бил мои и че никой не ми е виновен.Не съм тръгнала даже да се изкарвам жертва просто така се развиха нещата в случая няма виновни или невинни,просто така се разви ситуацията,аз даже и не търся вина в който и да било.Никой не е очаквал, че нещата ще се развият така. Така че тук няма обвинени в каквото и да било.

« Отговор #82 -: Септември 20, 2013, 09:30:23 am »
Аз не съжалявам а просто дадох пример за това за което говорехте нищо повече.
Много ясно, че е пример...Аз ти казвам мъжката ми гледна точка за подобна ситуация..
Да вземеш някому една-две ризи не е голяма жертва, не знам жената защо така го е представила.

Емоционалното ограбване и злоупотребата с доверие нямат материален еквивалент.
Човек прави избор - да обича, да дава, да взема, да наранява... Трудното е, да разберем, че сме отговорни сами за избора си и никой, ама никой не ни е длъжен с нищо, за нищо!

« Отговор #83 -: Септември 20, 2013, 09:32:08 am »

Това са си ваши отношения, би трябвало да си бил наясно със ситуацията щом толкова добре познаваш жените.
Тя беше наясно и после ревеше като карпатска мечка...Само като се сетя лошо ми става...Не е хубаво така да се говори, знам, ама има и такива моменти да се говори за хора...:)
Ами аз не знам, някой мъж да е опознал жените, еле пък аз...:)
Много ясно, че е пример...Аз ти казвам мъжката ми гледна точка за подобна ситуация..
Да вземеш някому една-две ризи не е голяма жертва, не знам жената защо така го е представила.

Човек прави избор - да обича, да дава, да взема, да наранява... Трудното е, да разберем, че сме отговорни сами за избора си и никой, ама никой не ни е длъжен с нищо, за нищо!
Съгласен!!!!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #84 -: Септември 20, 2013, 09:34:10 am »

Абсолютно съм съгласна с теб, точно и за това казах ,че не обвинявам никой за нищо направила съм си избора сама,и съм си отговорна за избора си, и си  понасям последствията без да виня когото и да било за каквото и да било.

« Отговор #85 -: Септември 20, 2013, 09:37:45 am »
За 34 годишния ми живот, относно отношенията мъж жена, няма по лошо от отхвърлена жена!!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Септември 20, 2013, 09:41:04 am »
За 34 годишния ми живот, относно отношенията мъж жена, няма по лошо от отхвърлена жена!!!!

Да, наистина, започват да драматизират много.

И също така няма по-лошо от мъж, чиито номерца не са минали там, където е очаквал да мине.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Септември 20, 2013, 09:42:51 am »

Да, наистина, започват да драматизират много.

И също така няма по-лошо от мъж, чиито номерца не са минали там, където е очаквал да мине.  :blink:
Верно е за жените, а за мъжете с номерца дето не минава, май са като колездачите на Тур дьо франс, набиращи си по нанагорнище...хахахахахахахахахахаххах
Ора всекфи..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Септември 20, 2013, 09:48:26 am »
Сизифов труд е да буташ камък по скала, която не ти стиска да изкачиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #89 -: Септември 20, 2013, 09:49:45 am »
Не си падам планинар да ти кажа..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Септември 20, 2013, 09:58:53 am »
Не е здравословно занимание, ако човек няма нужната подготовка. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #91 -: Септември 20, 2013, 10:00:37 am »

;D ;D ;D

« Отговор #92 -: Септември 20, 2013, 10:04:25 am »
За кое трябва подготовка? За безмислен труд или за Сизифов?
И в двата случая е евтино, а евтиното винаги излиза скъпо..:)

;D ;D ;D
Валъри, и ти и твоя сегашен мъж сте положили усилия ЗАЕДНО...Това според мен е най важното...Правилно ли те разбрах?

« Отговор #93 -: Септември 20, 2013, 10:13:14 am »
Да, разбира се! По повод предишен твой коментар за прераждането, когато беше най - трудно, аз казвах - не ни е било писано сега, ще бъде в някой друг живот, а той отсичаше - какъв друг живот, няма такова нещо, ще бъде тук и сега!  ;D Но това " заедно", за което говориш е много важно! За съжаление не го виждам особено често около мен...

« Отговор #94 -: Септември 20, 2013, 10:17:34 am »
Да, разбира се! По повод предишен твой коментар за прераждането, когато беше най - трудно, аз казвах - не ни е било писано сега, ще бъде в някой друг живот, а той отсичаше - какъв друг живот, няма такова нещо, ще бъде тук и сега!  ;D Но това " заедно", за което говориш е много важно! За съжаление не го виждам особено често около мен...
Много правилно ти е казал човека!
Ми май наистина го няма, думата ЗАЕДНО! Според мен за да има заедно не само моментно, хората трябва да са от една среда, да имат еднаква ценностна система и по акъл и хъс разликата трябва да е минимална...
Преди време една ми говореше, че в тоя живот, не било писано да сме заедно, просто станах и си тръгнах...Егати слъзливата история!!!!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #95 -: Септември 20, 2013, 10:54:34 am »
Нищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,

Мъж, който не прави нищо, за да бъде до теб и да бъде с теб, не заслужава нито жертви, нито каквито и да било жестове, не заслужава внимание дори. Да си стоят по мишите дупки и да си разиграват номерата другаде.

Лили , повечето хора за съжаление , не търсят взаимност от партньора/партньорката , а тъпсят просто комфорт или сигурност , която партньора може да предложи ... повечето мъже , които правят тези номера, не си търсят сьпруга , която да обичат , а домашна прислужница :-) ако мойе да им носи пари , ако може всяка вечер да перформа-ва в леглото , а бе нещо като Мулти-функционална крава ама и да прили4а на Парис Хилтън , ако може. Ето е това е за сьжаление.  От такива мъже бягаи , има и свестни момчета , но са малко ....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Септември 20, 2013, 11:03:13 am »
То и аз мога да искам многофункционален бик  ;D, ама освен всички "удобства" трябва да има лИбов и лоялност.

За съжаление на повечето бг мъже им липсва култура в междуличностните отношения. Но дали пък затова нямат принос майките и техният манталитет?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #97 -: Септември 20, 2013, 11:22:23 am »
Всичко е взаимен процес..А колкото до Парис...Аз я харесвам и мисля е нормално всеки уважаващ себе си мъж да иска подобна...:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #98 -: Септември 20, 2013, 11:25:09 am »
Всичко е взаимен процес..А колкото до Парис...Аз я харесвам и мисля е нормално всеки уважаващ себе си мъж да иска подобна...:)

Нормално е, само дето не на всички им стиска да са се пробват и да бъдат с такава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Септември 20, 2013, 11:26:56 am »

Нормално е, само дето не на всички им стиска да са се пробват и да бъдат с такава.

За една вечер с Шарън Стоун дава малкия си пръст  ;D, да видим за Парис какво е готов да жертва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.