Здравей Гост

Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ

• 222 Отговора
  • 28828 Прегледи
Re: Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ
« Отговор #120 -: Септември 20, 2013, 12:53:55 pm »
Оле... добре че нямам красотата :-X на г-жа Хилтън, че щях да се побъркам от пластики ;D

Аз си живея живота, живей си и ти твоя. Щото като гледам май си го изживяваш само във форума под формата на разни клонинг профили, сред куп жени си избиваш комплексите и в илюзията за П.Х., и подобни богаташки.
Не ме мисли мацка...не знам на колко години си, ама критическата те е обхванала...:)
Споко лекува се...хахахахахххаа
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #121 -: Септември 20, 2013, 12:56:21 pm »
Нейната визия е плод на много грижи, които изискват голям финансов ресурс.  ;)
Темата е за любов, не за кака Парис...Ама си качила снимка на Скарлет О'хара...Е аз не съм Ред Бътлър...Принципно и романа "Отнесени от вихъра" не ми е от любимите, заради безмислените разминавания, между двамата..Според мен Скарлет е зодия Овен...ти как мислиш?

Снимката съм я качила заради физическата ми прилика с Виван Лий.
И да, определено има много огън в героинята, но не съм убедена, че е овенска, мен на лъв ми напомня, но така или иначе няма как да разберем.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #122 -: Септември 20, 2013, 01:00:13 pm »
Нейната визия е плод на много грижи, които изискват голям финансов ресурс.  ;)
Темата е за любов, не за кака Парис...Ама си качила снимка на Скарлет О'хара...Е аз не съм Ред Бътлър...Принципно и романа "Отнесени от вихъра" не ми е от любимите, заради безмислените разминавания, между двамата..Според мен Скарлет е зодия Овен...ти как мислиш?

Снимката съм я качила заради физическата ми прилика с Виван Лий.
И да, определено има много огън в героинята, но не съм убедена, че е овенска, мен на лъв ми напомня, но така или иначе няма как да разберем.
Ами след като приличаш на Вивиан Лий...Ми хубавото си е хубаво...какво тогава се включваш и защитаваш разни грознобойници дето освен да мрънят, че Парис била такава и такава, а те видиш ли убавици, ама никой ги не ще...
С тази визия при теб няма как да се случи...Не защитавай лузърите, и най големият грях е да помогнеш на балъка...Джъст адвайс
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #123 -: Септември 20, 2013, 01:19:53 pm »
Това ли е така наречената красавица http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Hilton,_Paris_(2007).jpg:-\

« Отговор #124 -: Септември 20, 2013, 01:33:38 pm »
Благодаря за адвайса, Нерил, Романтика е достатъчно интелигентна и съвсем обосновано си защити тезата, тя няма нужда от моята помощ, аз просто се включих с моето виждане за нещата.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #125 -: Септември 20, 2013, 01:35:20 pm »
Благодаря за адвайса, Нерил, Романтика е достатъчно интелигентна и съвсем обосновано си защити тезата, тя няма нужда от моята помощ, аз просто се включих с моето виждане за нещата.
Моля ти се , от такива умници се е зародил лафа стара мома..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Септември 20, 2013, 01:44:58 pm »
Пак обижда на стари моми и ергени.  ;D

По-добре моми, отколкото с какъв да е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #127 -: Септември 20, 2013, 01:46:30 pm »
Пак обижда на стари моми и ергени.  ;D

По-добре моми, отколкото с какъв да е.  ;D
Не обиждааам...ама тази която споменавам според мен от както се е родила е искала да е такава...ми лошо няма...:)
Ми да по добре да си е сама женичката, а не да тормози някой макар и за малко...Не е ли така?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Септември 20, 2013, 01:49:08 pm »
Имаме си критерии ние, не е като в оня лаф - "за неимением горничной е*ем дворника".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Септември 20, 2013, 01:49:56 pm »
Имаме си критерии ние, не е като в оня лаф - "за неимением горничной е*ем дворника".  ;D
Не панимая...хахахахаахахха

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Септември 20, 2013, 01:52:34 pm »
Превод в ефир, спешъл фор ю:
Като нямам камериерка, ще таковам градинаря.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Септември 20, 2013, 01:55:17 pm »
Превод в ефир, спешъл фор ю:
Като нямам камериерка, ще таковам градинаря.  ;D
Пак не панимая...хахахахахахахаха...
Лил да се спасяваааааттт.Днес е петък, ден за размисъл...
Къде, с кого да се излиза за напиване и парти тайм...:)
А не са ми интере клетници за обич, птици уморени.:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Септември 20, 2013, 01:56:30 pm »
Че тебе тук кой те е клел?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #133 -: Септември 20, 2013, 02:05:49 pm »
Че тебе тук кой те е клел?  ;D
Клетница от клетниците на виктор юго...хахахахахаха...никой не ме е клел...:)
Лил оспамихме темата включително и аз...Нема нужда повече...не ми се водят дискусии в стил Кальо Щерката..Или проф Вучков...:)
http://www.vbox7.com/play:9bec0e97

Поздрав

« Отговор #134 -: Септември 20, 2013, 02:59:33 pm »
То се вижда, че Парис Хилтън е тотална лигла и два грама мозък в главата си няма. Розовко, и кученцето в розовко, и детски лиготии. ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #135 -: Септември 20, 2013, 04:45:51 pm »
То се вижда, че Парис Хилтън е тотална лигла и два грама мозък в главата си няма. Розовко, и кученцето в розовко, и детски лиготии. ;D
Така си е. Но по принцип от богата лигла не се и очаква да има мозък.  ;D

« Отговор #136 -: Септември 20, 2013, 06:20:45 pm »
Голям майтап :blink: на 26г. съм и ми сложи определението "стара мома", какво пък да кажа аз за теб?! На 34г. и звучиш като психически недоразвит. Но хайде, няма да се обиждаме...
А и между другото, отново разполагаш с грешно инфо. Не съм сама. Това че не споделям форумно личния си живот или не пускам синастрии и пр. публично не ме прави да бъда сама...:blink:

« Отговор #137 -: Септември 20, 2013, 06:49:17 pm »
Нерил, не обиждай хората.
Явно си някакъв човек или клонинг на Марая, че да не ти е турила бан досега. Или просто щото не си обидил нея.
Ако продължаваш да обиждаш съфорумците, така ще те обидя аз, че ще ти се доплаче.

« Отговор #138 -: Септември 20, 2013, 06:59:52 pm »
Нищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,

Мъж, който не прави нищо, за да бъде до теб и да бъде с теб, не заслужава нито жертви, нито каквито и да било жестове, не заслужава внимание дори. Да си стоят по мишите дупки и да си разиграват номерата другаде.

Напълно подкрепям, за съжаление от опит. Лошото е, че понякога много късно проглеждаме за истината.

....и аз ....но пък тази истина,която не съм искала да приема ми е урок и то какъв....и промени мисленето ми/неслучайно синастрията ми  с този мъж бъка от стелиуми в 12 д на другия  двустранно /! ..../ не съжалявам за изживяното..нищо,че страдах безкрайно тогава/ ... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #139 -: Септември 20, 2013, 07:30:55 pm »
Нерил, мацките тук са хубавици. В частност и Романтика е такава- брюнетка с виолетов поглед (ако се не лъжа :) )