Оле... добре че нямам красотата на г-жа Хилтън, че щях да се побъркам от пластики Аз си живея живота, живей си и ти твоя. Щото като гледам май си го изживяваш само във форума под формата на разни клонинг профили, сред куп жени си избиваш комплексите и в илюзията за П.Х., и подобни богаташки.
Цитат на: issidorra в Септември 20, 2013, 12:47:51 pmНейната визия е плод на много грижи, които изискват голям финансов ресурс. Темата е за любов, не за кака Парис...Ама си качила снимка на Скарлет О'хара...Е аз не съм Ред Бътлър...Принципно и романа "Отнесени от вихъра" не ми е от любимите, заради безмислените разминавания, между двамата..Според мен Скарлет е зодия Овен...ти как мислиш?
Нейната визия е плод на много грижи, които изискват голям финансов ресурс.
Цитат на: Нерил в Септември 20, 2013, 12:50:35 pmЦитат на: issidorra в Септември 20, 2013, 12:47:51 pmНейната визия е плод на много грижи, които изискват голям финансов ресурс. Темата е за любов, не за кака Парис...Ама си качила снимка на Скарлет О'хара...Е аз не съм Ред Бътлър...Принципно и романа "Отнесени от вихъра" не ми е от любимите, заради безмислените разминавания, между двамата..Според мен Скарлет е зодия Овен...ти как мислиш?Снимката съм я качила заради физическата ми прилика с Виван Лий.И да, определено има много огън в героинята, но не съм убедена, че е овенска, мен на лъв ми напомня, но така или иначе няма как да разберем.
Благодаря за адвайса, Нерил, Романтика е достатъчно интелигентна и съвсем обосновано си защити тезата, тя няма нужда от моята помощ, аз просто се включих с моето виждане за нещата.
Пак обижда на стари моми и ергени. По-добре моми, отколкото с какъв да е.
Имаме си критерии ние, не е като в оня лаф - "за неимением горничной е*ем дворника".
Превод в ефир, спешъл фор ю:Като нямам камериерка, ще таковам градинаря.
Че тебе тук кой те е клел?
То се вижда, че Парис Хилтън е тотална лигла и два грама мозък в главата си няма. Розовко, и кученцето в розовко, и детски лиготии.
Цитат на: Lillie в Септември 20, 2013, 08:44:53 amЦитат на: elodiq в Септември 20, 2013, 08:42:25 amНищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,Мъж, който не прави нищо, за да бъде до теб и да бъде с теб, не заслужава нито жертви, нито каквито и да било жестове, не заслужава внимание дори. Да си стоят по мишите дупки и да си разиграват номерата другаде.Напълно подкрепям, за съжаление от опит. Лошото е, че понякога много късно проглеждаме за истината.
Цитат на: elodiq в Септември 20, 2013, 08:42:25 amНищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,Мъж, който не прави нищо, за да бъде до теб и да бъде с теб, не заслужава нито жертви, нито каквито и да било жестове, не заслужава внимание дори. Да си стоят по мишите дупки и да си разиграват номерата другаде.
Нищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,