Към Нерил-по-спокойно ...и без обиди!!!Ставаш адски досаден.Всеки си има право на мнение/различно от твоето/.
Нерил, не обиждай хората.Явно си някакъв човек или клонинг на Марая, че да не ти е турила бан досега. Или просто щото не си обидил нея.Ако продължаваш да обиждаш съфорумците, така ще те обидя аз, че ще ти се доплаче.
На зла круша зъл прът!!!
Цитат на: Нерил в Септември 21, 2013, 04:07:21 pmНа зла круша зъл прът!!!На кривата ракета космосът й е крив!
Не може да е все на твоето.
Цитат на: venera1978 в Септември 21, 2013, 12:12:44 pmКъм Нерил-по-спокойно ...и без обиди!!!Ставаш адски досаден.Всеки си има право на мнение/различно от твоето/.Цитат на: Mirabella в Септември 20, 2013, 06:49:17 pmНерил, не обиждай хората.Явно си някакъв човек или клонинг на Марая, че да не ти е турила бан досега. Или просто щото не си обидил нея.Ако продължаваш да обиждаш съфорумците, така ще те обидя аз, че ще ти се доплаче.Нямам против, различното мнение от моето, както и аз имам право да изказвам различно мнение от множествотоНа зла круша зъл прът!!!
Цитат на: Нерил в Септември 21, 2013, 04:07:21 pmЦитат на: venera1978 в Септември 21, 2013, 12:12:44 pmКъм Нерил-по-спокойно ...и без обиди!!!Ставаш адски досаден.Всеки си има право на мнение/различно от твоето/.Цитат на: Mirabella в Септември 20, 2013, 06:49:17 pmНерил, не обиждай хората.Явно си някакъв човек или клонинг на Марая, че да не ти е турила бан досега. Или просто щото не си обидил нея.Ако продължаваш да обиждаш съфорумците, така ще те обидя аз, че ще ти се доплаче.Нямам против, различното мнение от моето, както и аз имам право да изказвам различно мнение от множествотоНа зла круша зъл прът!!!Изказвай си мнението без да обиждаш хората.
Прекръстете я - "аспектите в натала - ИСТИНСКА КАВГА".
Цитат на: Smarta в Септември 21, 2013, 04:46:51 pmПрекръстете я - "аспектите в натала - ИСТИНСКА КАВГА". Туй е то - сам мъж в женски форум.
Ми да и само ти ме оценяваш по достойнство...))
Цитат на: Нерил в Септември 21, 2013, 04:52:14 pmМи да и само ти ме оценяваш по достойнство...))чакай, още не съм ти го видяла