Здравей Гост

Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ

• 222 Отговора
  • 28792 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ
« Отговор #160 -: Септември 21, 2013, 05:47:11 pm »
Много е трудно да се отговори на този въпрос. Във всеки случай, истинската любов не е тази по Венера - Плутон, страстната и изпепеляваща, понеже тя и най-бързо отминава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Септември 21, 2013, 05:58:41 pm »
За Венера/Уран бих казала, че най-бързо отминава - отдето дошло, там е отишло... Тук за лоялност и постоянство не може да се говори, ако не са замесени Плутон или Сатурн, и двете планети дават фикции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #162 -: Септември 21, 2013, 06:12:34 pm »
 ;DВенера+Юпи ми звучи добре...ще я има в изобилие...
 :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Септември 21, 2013, 06:16:40 pm »
По Венера/Юпитер в тригон или понякога съвпад съм виждала най-много бракове, щастливо сключени по сметка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #164 -: Септември 21, 2013, 06:28:06 pm »
По Венера/Юпитер в тригон или понякога съвпад съм виждала най-много бракове, щастливо сключени по сметка.  ;D

При мен астро кома,отбелязва че имам тригон на венера и юпитер,но явно не е така,защото нито съм омъжена щастливо,нито е богат мъжа ми :'(
Явно това наистина не е тригон- 6 гр юпитер - 13 гр венера ,чудя се защо тогава астро кома го е отбелязал? :-\
Но ето, де факто и де юре ,аз си живея с беден измекяр :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Септември 21, 2013, 06:30:26 pm »
Ако тригонът Юпитер/Венера е между 2 и 7 дом или 7 и 11 дом, в женска карта може да даде успех след брака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #166 -: Септември 21, 2013, 07:24:50 pm »
Ако тригонът Юпитер/Венера е между 2 и 7 дом или 7 и 11 дом, в женска карта може да даде успех след брака.
Не,при мен е между домовете 6-10ти.

« Отговор #167 -: Септември 21, 2013, 07:47:09 pm »
.

Слънце съвпад Венера - Аз-ът реализиран чрез чувства. Само предположение.
Иначе аз си падам непоправима романтичка, която би зарязала всичко, не само на думи, заради любовта. ;)

« Отговор #168 -: Септември 21, 2013, 08:37:03 pm »
 ;DОстава да е Венера+Слънчо!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #169 -: Септември 22, 2013, 09:18:12 am »
.

Иначе аз си падам непоправима романтичка, която би зарязала всичко, не само на думи, заради любовта. ;)
Да ,но както виждаш подобни действия от някой хора се намират за глупави .Или защото не им се е случвало да обичат така,или защото не могат да обичат така.В малко по горните постове бях обвинена в доста неща заради подобни действия.Макар че само дадох пример нищо повече.

« Отговор #170 -: Септември 22, 2013, 05:57:03 pm »
.

Да ,но както виждаш подобни действия от някой хора се намират за глупави .Или защото не им се е случвало да обичат така,или защото не могат да обичат така.В малко по горните постове бях обвинена в доста неща заради подобни действия.Макар че само дадох пример нищо повече.

Аз не мисля, че любовта може да бъде глупава. Може да те разбере, обаче, само човек, който е обичал така. Знам, че много боли, но ако любовта ми не е всепоглъщаща, спираща дъха, чувство, което съществува въпреки теб и независимо от теб понякога, няма смисъл изобщо да обичам.
Както казва един известен писател - без любов животът е по-лесен, но без нея няма смисъл. Е, аз не искам моят да е безсмислен. ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #171 -: Септември 22, 2013, 06:19:26 pm »
Венера и Сатурн - enuf said.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #172 -: Септември 23, 2013, 07:48:27 pm »
Нима???Сатурн не е ли прекалено "студен" и "ограничаващ" за любящата Венерка??? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #173 -: Септември 24, 2013, 09:03:48 am »
Първо е нужно да си обясним какво разбираме и какво влагаме в думите истинска любов.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #174 -: Септември 24, 2013, 09:06:58 am »
Нима???Сатурн не е ли прекалено "студен" и "ограничаващ" за любящата Венерка??? :rolleyes:

Един съвпад не може да те притеснява, държи здраво :))

« Отговор #175 -: Септември 24, 2013, 09:08:31 am »
Вчера попаднах в една компания, в която се обсъждаше голямата истинска любов в която си склонен да загърбиш всичко. Странно ми е, поне на мен. В наталната карта, кои са аспектите, показващи тази сколонност към самозабравяне...
Първо е нужно да си обясним какво разбираме и какво влагаме в думите истинска любов.

Точно това...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #176 -: Септември 24, 2013, 09:09:34 am »
Вчера попаднах в една компания, в която се обсъждаше голямата истинска любов в която си склонен да загърбиш всичко. Странно ми е, поне на мен. В наталната карта, кои са аспектите, показващи тази сколонност към самозабравяне...

Нептун? Аз когато имах Нептун и Сатурн в една синастрия, а и доста аспектирани Нептуни, бях склонна.

« Отговор #177 -: Септември 24, 2013, 09:11:34 am »

Нептун? Аз когато имах Нептун и Сатурн в една синастрия, а и доста аспектирани Нептуни, бях склонна.
Подла планетка ще да е Нептун...Ще го имам в предвид, за да бегам далеч, при синанстрия..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #178 -: Септември 24, 2013, 09:12:27 am »

Подла планетка ще да е Нептун...Ще го имам в предвид, за да бегам далеч, при синанстрия..:)

Зависи от аспектите му, но е измамна и подла да..

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #179 -: Септември 24, 2013, 09:12:38 am »

И при мен така. Но не бих казала, че е истинска любов. По-скоро ме беше навестила Сляпата неделя.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: