Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198894 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #200 -: Октомври 31, 2013, 07:39:32 pm »
На теб няма да ти помогнат. ;D
Значи глупак. А choto значи комплексар. И още те нареках трол. Не забравяй да го споменеш, когато тичаш да се оплакваш от мен.

P.S. А трол нали знаеш какво значи? Или това трябва да обяснявам? Потребител, спамещ форума.

« Отговор #201 -: Октомври 31, 2013, 07:43:05 pm »
На теб няма да ти помогнат. ;D
Значи глупак. А choto значи комплексар.
Така ще говориш на баща ти или мъжа ти на мен не, ако обичаш, защото когато постигнеш поне половината на това което Аз можеш да ме наричаш и говориш така и моля те пиши на български, не на турски, ок?
Теб не съм те обиждал на глупачка и комплексарка, ама толкова ти е умственият багаж..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Октомври 31, 2013, 07:43:44 pm »
Певицата Анджи
Анн Джи (Анна Георгиева) на едни места пише, че е родена в Балчик, на други, че е родена в Украйна
та на кое от двете места ти се пада градска?

Второто.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #203 -: Октомври 31, 2013, 07:44:20 pm »
Кажи какво си постигнал. За да мога да преценя колко е половината? ;D
Радвай се, д-р Хаус би те нарекъл идиот направо.
А, значи ти имаш право да обиждаш, а другите теб нямат? Как обиждаше Калоян, не помниш ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Октомври 31, 2013, 07:46:33 pm »
А трол нали знаеш какво значи?

Моят шеф (рускоговорящ) ги нарича "пожиратель времени" - наскоро имахме един такъв "клиент" с фалшиви "запитвания", добре се позабавлявах с него. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #205 -: Октомври 31, 2013, 07:47:21 pm »
А трол нали знаеш какво значи?

Моят шеф (рускоговорящ) ги нарича "пожиратель времени" - наскоро имахме един такъв "клиент" с фалшиви "запитвания", добре се позабавлявах с него. :))

И тук това правим. ;D Аз още малко, че имам важен мач за гледане след малко.

« Отговор #206 -: Октомври 31, 2013, 07:49:21 pm »
МАцко като пусна една жалба срещу теб всичко ще си дойде на мястото...Пара нема да искам, само да ми изхвърляш боклука в продължение на 1 - 2 години...Ако не ти некой от родата ти дето живее в София..:)
Ти заплашваш ли ме бе, гражданино Нерил!
Ако е нужно да се изхвърля боклука от вас, то трябва първо с теб да се започне.
Отправянето на заплахи публично, дори в интернет пространството, са наказуеми и ако ти не искаш пари, аз ще искам, че на тарикатите само като им бръкнеш в джоба се разбират от дума
МАцко като пусна една жалба срещу теб всичко ще си дойде на мястото...Пара нема да искам, само да ми изхвърляш боклука в продължение на 1 - 2 години...Ако не ти некой от родата ти дето живее в София..:)
Ти заплашваш ли ме бе, гражданино Нерил!
Ако е нужно да се изхвърля боклука от вас, то трябва първо с теб да се започне.
Отправянето на заплахи публично, дори в интернет пространството, са наказуеми и ако ти не искаш пари, аз ще искам, че на тарикатите само като им бръкнеш в джоба се разбират от дума
Действай смело само че не мога да ти пусна данни на лични, защото си ме блокнала...Ще ми спестиш времето Аз да го направя, а си го бях намислил...:)
И,а,е сделка//:)))
КОГА??????
Кажи какво си постигнал. За да мога да преценя колко е половината? ;D
Радвай се, д-р Хаус би те нарекъл идиот направо.
А, значи ти имаш право да обиждаш, а другите теб нямат? Как обиждаше Калоян, не помниш ли?
Ами писал вече, какво и как съм постигнал и не говоря все едно живея пред телевизора с некакъв образ от сериал...:)
Най малкото това е разликата между мен и теб. Калоян го наричх профи Вуки и тн, но никога глупак или както оная намесва родителите ми...Това е разликата...ама на турски като теб, не мога да го кажа..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Октомври 31, 2013, 07:50:57 pm »
Стига си се пенил, Нериле, не ти ли писна? Тая вечер няма ли да правиш секс? :)))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #208 -: Октомври 31, 2013, 07:53:59 pm »
Стига си се пенил, Нериле, не ти ли писна? Тая вечер няма ли да правиш секс? :)))
Лил, предай моля те на селянайдълката, КОГА ще ме отблокира да и дам данните и тя нейните или некакъв тел за контакт , за да пусне жалба срещу мен-за награда може да звънна на мой френдове в Испания да намерят бач на мъжа и.
Аз ще го направя утре със сигурност, за награда да ми изхвърля боклука или тя или родата и..:)

« Отговор #209 -: Октомври 31, 2013, 07:54:08 pm »
Стига с тоя турски. Обиждаше го на "куче" и прочети си старите постове, за да си опресниш паметта на какво още. На момичетата тук викаше "стари моми" и "настъпан фас". Но сега не ти е удобно да си спомниш, нали? Защото искаш да се изкараш ти жертвата. Но не става, не минава този номер при мен. Каквото повикало, такова се обадило. Аз съм ехото. "А когато гръм удари, как ехото заглъхва."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Октомври 31, 2013, 07:56:41 pm »
Просто предлагам алтернатива за по-бързо освобождаване на насъбралата се негативна енергия, иначе си представете колко още неща могат да бъдат изписани тук и какви. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #211 -: Октомври 31, 2013, 07:56:57 pm »
Стига с тоя турски. Обиждаше го на "куче" и прочети си старите постове, за да си опресниш паметта на какво още. На момичетата тук викаше "стари моми" и "настъпан фас". Но сега не ти е удобно да си спомниш, нали? Защото искаш да се изкараш ти жертвата. Но не става, не минава този номер при мен.
Кажи го на турски, само май това минава през и по теб...:)
Не не се изкарвам жертва, но тези думи съм ги употребявал в контекст и не пряко към някого...ако намериш посочи, дай линк..Ама няма..:)
Само приказки на друг език на съседен на нас народ с 500 години присъствие, нали..?..:))

« Отговор #212 -: Октомври 31, 2013, 07:58:39 pm »
да прави?
на него може да се излъже някой да му прави и то ако му плати  :blink:
Лил, предай моля те на селянайдълката, КОГА ще ме отблокира да и дам данните и тя нейните или некакъв тел за контакт , за да пусне жалба срещу мен-за награда може да звънна на мой френдове в Испания да намерят бач на мъжа и.
Аз ще го направя утре със сигурност, за награда да ми изхвърля боклука или тя или родата и..:)
КОГА?????

« Отговор #213 -: Октомври 31, 2013, 07:59:51 pm »
Казах ти да спреш ти да повтаряш "турски", та "турски". Не знам турски и не го говоря. Ако те интересува дали съм от българите с турско самосъзнание, ще ти кажа, че не съм. Българският език е пропит с турцизми. Аланкоолу е един от тях. Като дюшек, тенджера, кафез и много други. Нали си учил български в училище.

« Отговор #214 -: Октомври 31, 2013, 08:00:28 pm »
да прави?
на него може да се излъже някой да му прави и то ако му плати  :blink:
Моя френд които живее в Мадрид и в Моралеха търси чистачка, мога да помогна знаеш какво имам в предвид нали..?

« Отговор #215 -: Октомври 31, 2013, 08:01:36 pm »
Казах ти да спреш ти да повтаряш "турски", та "турски". Не знам турски и не го говоря. Ако те интересува дали съм от българите с турско самосъзнание, ще ти кажа, че не съм. Българският език е пропит с турцизми. Аланкоолу е един от тях. Като дюшек, тенджера, кафез и много други. Нали си учил български в училище.
Не съм даскал не се оправдавай...:) Видях ти общата култура...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Октомври 31, 2013, 08:02:39 pm »
Сега на чистачки ли ще се обиждаме?

Добре, че я няма Марая - да те прати пак да си миеш задника.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #217 -: Октомври 31, 2013, 08:03:08 pm »

Аз видях твоята. Затова ти поставих онези епитети. ;D Прекалено сложно ли се изказвам? :rolleyes:

И, Нерил, много е грозно да обсъждаш публично информация, която ти е доверена на лични. Това нарушава кодекса на честта.

« Отговор #218 -: Октомври 31, 2013, 08:05:55 pm »
Хах, ти нещо наистина си се взел прекалено на сериозно и както писах по-рано не си в час
моят мъж си работи в Испания, не е нужно да му намираш работа- беше на помощи в един период, когато фабриката им остана без поръчки, но сега има работа за години напред, но благодаря все пак за предложеното съдействие- останало е нещо човешко в теб  :blink:
Сега на чистачки ли ще се обиждаме?

Добре, че я няма Марая - да те прати пак да си миеш задника.  :blink:
Неее тя си знае, за какво става на въпрос...:)
Пък и чистачка не е обида, работа е все пак и нищо и никой не съм конкретизирал, така че...и не става дума за теб, така, че..:)

Аз видях твоята. Затова ти поставих онези епитети. ;D Прекалено сложно ли се изказвам? :rolleyes:

И, Нерил, много е грозно да обсъждаш публично информация, която ти е доверена на лични. Това нарушава кодекса на честта.
Ми изказа ти сам говори за себе си..:)
Ми не тя си го е казвала и в други теми, преекспонира, а това дето тая ми е писала, какво е???

*

Asol

• 4140
« Отговор #219 -: Октомври 31, 2013, 08:06:05 pm »

Имах известни съмнения, че не й е на ниво.  :rolf: