Вярно е. За немците, бирата и месото.
На фарси знам само Tike tike kardi и Boro boro. Прекрасен език е. Арабският също.
Я могла си да говориш с мен нормално...Не било трудно принципно..

Да свиква да дава обяснения утре си определих среща с адвоката на баща ми и каквото зависи от мен няма да го оставя така, всичко си има граници и няма да оставя нещата така
кои неща?
къде съм написала нещо обидно или нецензурно по адрес на майка ти, на баща ти или на тебе?
докато ти си го правил многократно тук във форума- обиждаш хората, мен също, като ме наричаш на селянка и какво ли още не
дъщерите ми- едната в софия я прати да ти чисти боклука, а другата в мадрид да чисти на твой приятел, с намек, че няма да е само чистене на жилище
и поздрави адвоката на баща си от мен 
Със сигурност ще му предам, дано да има закони в тази държава и да има смисъл, ако не има възмездие на този свят и всеки да си отговаря за думите, но пак ти казвам няма да го оставя това така.
Каквото съм написал е тояно и ясно и не се измятам и си седя зад думите, за разлика от теб...
Забелязъл съм че повечето провансали са смели, ама като става дума за сериозни неща бегат...нападат като тигри, бегат кат овци..