Purple,
ако не друго, природата не търпи излишества...нещата при теб ще се уравновесят, виж си прогресиите...възврата...
За скорпионовият акцент-ами ти си по-силна като характер, воля, дори като мисия от близките, защо да им се сърдиш...нали ахилесовата пета на скорпивлиянието е това, че трудно се научава да прощава и да забравя. Най-вече заради теб самата за ума, психиката, душата. Като се намериш сама себе си, ти ще си учител, "родител". Всеки излекувал проблемите си, ако е добронамерен, приема другите като деца-обича ги, помага, дори да е пестеливо.
Аз съм в период на интроспекция на живота си-грешки, мрешки... :lol: Моят коммплекс за малоценност преди време, създаден от най-любимите ми хора в детството е бил много повече плод на моята чувствителност, а това е малко егоизъм-"виж какво ми причини емоционално"....И, ако не беше този комплекс да ме натири на дъното ми-нямаше да отскоча нагоре, да търся, да спра да се само съжалявам и да не съм инертна. След много години разбрах, че това е било моя шанс за развитие...