Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81302 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #100 -: Декември 11, 2013, 09:00:56 pm »
На мен пък ми се е свършил парфюма и трябва да избързам да си купя,преди венера да е станала ретро ;D
Защото смятам да е скъп ;D

Парфюмите са по Нептун... ;D флакона по Венера :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #101 -: Декември 13, 2013, 10:59:45 am »
Аз пък току-що си напазарувах Коледна елха! Скоро време, като ме хване музата, ще направя и Коледните украси.

Тази седмица и аз планувам тази покупка. :blink: И подаръци за малкия.

И подаръците вече са купени,остава само Дядо Коледа да ги предаде. :haha:

Сега видях,че ретро Венера ще ми транзитира през 6дом-вчера колежката ми сподели,че пак  смята  да напуска.Тези дни едни новини получавам,че нямам думи направо.
« Последна редакция: Декември 13, 2013, 11:04:26 am от MoonLight »

« Отговор #102 -: Декември 13, 2013, 11:49:03 am »
И моята ще е през шести дом! Колежката току - що каза - че за последно премълчава на шефа и следващия път си хваща багажа и изчезва! Като я знам какъв е овен, срещу шеф - също овен, какво ли ме чака през ретроградието! :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Декември 13, 2013, 11:54:37 am »
Имам по-особено усещане за предстоящото венерино и марсово ретроградие в Козирог/Везни... Каквото и да ми донесе този квадрат, вече никакви тарикати, които да тъкат на два стана, няма да има. Тоя етап отдавна е приключил.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #104 -: Декември 13, 2013, 11:56:32 am »
И при мен е в 6ти дом, чакаме нов началник всъщност :rolleyes:

« Отговор #105 -: Декември 15, 2013, 08:18:50 am »
На мен пък ми се е свършил парфюма и трябва да избързам да си купя,преди венера да е станала ретро ;D
Защото смятам да е скъп ;D

Милки,как го "сметна" това мила ,че и аз да си направя същата сметка  ;D
Отн ретроградието на Венера- в 5дом ще  е  и в момента квадратира Слънцето ми/У12 /,Луната ми,Меркурия ми/У1 и У10 /,Венерата ми -У2 и У9/до Сатурна ми чак няма да стигне слава богу/ и през цялото това време тригонира Плутона и Нептуна ми, а те са силни..особено Плутона ми.........и изживявам силен дискомфорт и тотална емоционална обърквация в отношенията..всичките.....и това ще се повтори..че и потрети....е това ако не е велико щастие за мен,не знам кое друго би било :lol:...изобщо отминаващата година беше зле, но идващата е още по-зле..чудесно начало на новата година......нищо де- ще се докаляваме
:P/щото пък Марс -той ще опонира.../
« Последна редакция: Декември 15, 2013, 08:29:18 am от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #106 -: Декември 15, 2013, 10:25:09 am »
Кое как съм сметнала? :blink:

« Отговор #107 -: Декември 15, 2013, 10:30:57 am »
Венера ще транзитира през 7 и 8 домове,управлява ми 5 и 12 домове.Дала съм едни пари / доста голяма сума/ на заем,но се забави връщането :blink:.Голям страх бера дали изобщо ще ми ги върнат роднините.Ретроградието ще засегне както наталната си позиция,така и много дирекционни планети/незнам дали може да е трегер и да ги задейства/.Става въпрос за дир юпитер,нептун,луна и марс.Надявам се на "подаръците " за които споменавате

« Отговор #108 -: Декември 15, 2013, 12:44:25 pm »
Кое как съм сметнала? :blink:
...явно беше неуместно,извинявай :-[.... не аз,а тр Венера ме прави такава,щото квадратира Меркурия ми :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #109 -: Декември 15, 2013, 05:14:08 pm »
Венера в ретрофаза е от изключително значение за творците...и всички свързани с изкуството.
Наред с тях онези ,които имат Венера в козирог ще бъдат погалени от съдбата...
При всички при които има отношение към 2-ри ,5-ти и 8-ми дом Венера ще донесе приходи...извън очакваните.
При Девите разходите ще са повече от обичайните...,при Телците разкрасяването и покупките за дома ще надхвърлят очакванията им...

И не е случайно , че на КОЛЕДА ВЕНЕРА ЩЕ Е РЕТРО...ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!

Ти направо ми обеща! ;D Моята козя Венера е У2 в 5. Започнах работа с деца + изкуство, отделно изисква цялото ми творческо въображение извън изкуството. Освен това ми е по специалността + по-добри доходи от предходния период. Доброволческата ми работа също отиде към децата, също иска безпределна креативност. И двете са трудни и интересни. Парични подаръци повече от обичайното. Купих си скъп сешоар и някоя и друга дреха. Даже ми подариха луксозен масаж, ти да видиш! Писането така ми потръгна, че чак сама си се радвам! И на всичко отгоре, в деня на възврата (както си и бях предвидила) старата голяма любов се обади неугаснала и ме пообнадежди. Тя Венерата още два пъти ще мине оттам. Всичко това от прогресивното новолуние в 7 преди месец и половина насам. И нямам време да ви се похваля заради Сатурн в 3. Това е положението! :)

Марайка, и ти си имаш Коза, как е при теб? Попрегледах темата, но не съм я чела подробно, извинявай, ако съм те опущила някъде. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #110 -: Декември 15, 2013, 05:19:03 pm »
И при мен транзитът на Венера донесе неочаквани пари, направо като коледен подарък, много се зарадвах.  ;) Интересното беше, че се случи след като вече излезе от орбисата си с аспектите, които беше сключила с Уран, Нептун, СЛВ и Луна (всичкото съвпади).

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #111 -: Декември 15, 2013, 05:30:52 pm »
Smarta, много се радвам да те видя, също и за хубавите преживявания.
Сподели ако искаш има ли нещо по-специално около прогресивното новолуние, че и аз съм пред такова :rolleyes:

« Отговор #112 -: Декември 15, 2013, 05:52:00 pm »
И моята Венера е в козирог в 3 дом У7 и 12,но събития при мен засега не се отчитат.Ще ми кацне върху наталната-какво мога да очаквам? Нова любов??? :rolleyes:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #113 -: Декември 15, 2013, 07:09:09 pm »
Smarta, много се радвам да те видя, също и за хубавите преживявания.
Сподели ако искаш има ли нещо по-специално около прогресивното новолуние, че и аз съм пред такова :rolleyes:
И аз се радвам да ви "видя". :) С удоволствие ще ти отговоря, Сладурке, нищо че не е за тази тема, но ще съм в един пост. За Венера не знам, като че в момента, въпреки че още не е ретро, се чувствам малко неуверена за някои неща, които трябва да правя в творчески план. Не точно, че ми липсват идеи, а ми липсва яснота. Развивам се на проби и грешки с бързо темпо.

За прогресивното новолуние, то си носи енергията на Овен - огън, оптимизъм, празник с други думи. В дните на точния аспект (за минутите говоря), ми се случи пътуване в провинцията и не знам, някак си животът ми показа какво ми предстои да правя в много дългосрочен план, за десетилетия напред говоря. Но това е с помощта на транзитния Нептун върху наталното Слънце, точен аспект. Той добавя мистичност, свръхестествени случки и голяма доза съмнение от моя страна, свикнах "да се проверявам за илюзии и самозаблуди" постоянно. Между впрочем, някой беше питал Рибите преди време в друга тема за ингреса на Нептун в Риби, трябва да намина през тази тема да се отчета наново. И след новолунието енергията се отпуши. Още в същите тези дни подписах трудов договор с добри условия и осигуровки, след като две години бях без работа (докато Сатурн беше във 2, възврат). Започнах да срещам хора и те да отварят темите във връзка с прозренията, които получих в провинцията. Самата ми работа е в тези теми. Започнах работа, която е различна от договора ми, работя много малко време и получавам доста добри пари. Все още не са ми достатъчно, за да съм съвсем независима финансово така както искам. Има и големи възможности за развитие. Пак оттам ще се занимавам и с други работи. Знам, че след като минат празниците ще поема още работни ангажименти. Заради това, че новолунието е в 7 дом, много се промени отношението ми към партньорските отношения в рамките на брака и съвместното съжителство. Подготвя края на брака ми и основите на следващото ми партньорство, когато и да се случи то. Доста промени с други думи. Но вътрешно много се радвам, че приключих предишния цикъл, започнал в 6 в Риби, много беше тежък. Още към прогресивното новолуние - то имаше само един мажорен аспект с натални планети, но точен с 0 гр. орб. - тригон с Уран в Стрелец на IC (Уран ми е в 3, но в Гоклен преди IC). От новолунието насам ми стана ясно, на какво оттук насетне ще се опира моята сигурност, но даже повече в емоционален план, отколкото в материален. Намерих една опора, един смисъл в живота и то от 4-тодомен въпрос. Естествено, ще стане чрез много труд, Уран ми е У6. А сега е много активен 5 дом, имам Луна съвпад Меркурий и Венера там, чувствам как творя не само в работата, ами самият живот, създавам себе си отново ден по ден, час по час. Много е овенско, много ми харесва!  :-[
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #114 -: Декември 16, 2013, 05:03:31 pm »
Венера в ретрофаза е от изключително значение за творците...и всички свързани с изкуството.
Наред с тях онези ,които имат Венера в козирог ще бъдат погалени от съдбата...
При всички при които има отношение към 2-ри ,5-ти и 8-ми дом Венера ще донесе приходи...извън очакваните.
При Девите разходите ще са повече от обичайните...,при Телците разкрасяването и покупките за дома ще надхвърлят очакванията им...

И не е случайно , че на КОЛЕДА ВЕНЕРА ЩЕ Е РЕТРО...ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!

Марайка, БРАВО! С толкова пари в живота си до сега по джобове и по сметки не съм се виждала, аз съм с много широки пръсти и често имам пасиви, но от както венера е в козият рог...ко стана...чудо! :lol: Направо ..невероятшън! Все така да е!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #115 -: Декември 16, 2013, 05:04:54 pm »
И при мен транзитът на Венера донесе неочаквани пари, направо като коледен подарък, много се зарадвах.  ;) Интересното беше, че се случи след като вече излезе от орбисата си с аспектите, които беше сключила с Уран, Нептун, СЛВ и Луна (всичкото съвпади).

ха де- да и при мен така - и аз съм с кози стелиум..

« Отговор #116 -: Декември 16, 2013, 05:34:07 pm »
 И аз имам  стелиум в козирог,но никакви пари не идват при мен  ;D

« Отговор #117 -: Декември 16, 2013, 06:02:54 pm »
Има още време, Венера ще си врътка дупЕто доста време в Козирог.  ;)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #118 -: Декември 16, 2013, 06:04:13 pm »
Моята Венера е У5 но в сложни отношения със Сатурн У2 ;D,та чак пък да завали златен дъжд не очаквам,аз съм си благодетеля.Ще поработя неочаквано в/у една поръчка ,но за малко пари ;DРогът на изобилието се отлага.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #119 -: Декември 16, 2013, 09:35:52 pm »
ама които имат козия стелиум- венера има ли добро отношение към у2 и у8?

При мен е съ-у2 и у8