Smarta, много се радвам да те видя, също и за хубавите преживявания.
Сподели ако искаш има ли нещо по-специално около прогресивното новолуние, че и аз съм пред такова :rolleyes:
И аз се радвам да ви "видя".

С удоволствие ще ти отговоря, Сладурке, нищо че не е за тази тема, но ще съм в един пост. За Венера не знам, като че в момента, въпреки че още не е ретро, се чувствам малко неуверена за някои неща, които трябва да правя в творчески план. Не точно, че ми липсват идеи, а ми липсва яснота. Развивам се на проби и грешки с бързо темпо.
За прогресивното новолуние, то си носи енергията на Овен - огън, оптимизъм, празник с други думи. В дните на точния аспект (за минутите говоря), ми се случи пътуване в провинцията и не знам, някак си животът ми показа какво ми предстои да правя в много дългосрочен план, за десетилетия напред говоря. Но това е с помощта на транзитния Нептун върху наталното Слънце, точен аспект. Той добавя мистичност, свръхестествени случки и голяма доза съмнение от моя страна, свикнах "да се проверявам за илюзии и самозаблуди" постоянно. Между впрочем, някой беше питал Рибите преди време в друга тема за ингреса на Нептун в Риби, трябва да намина през тази тема да се отчета наново. И след новолунието енергията се отпуши. Още в същите тези дни подписах трудов договор с добри условия и осигуровки, след като две години бях без работа (докато Сатурн беше във 2, възврат). Започнах да срещам хора и те да отварят темите във връзка с прозренията, които получих в провинцията. Самата ми работа е в тези теми. Започнах работа, която е различна от договора ми, работя много малко време и получавам доста добри пари. Все още не са ми достатъчно, за да съм съвсем независима финансово така както искам. Има и големи възможности за развитие. Пак оттам ще се занимавам и с други работи. Знам, че след като минат празниците ще поема още работни ангажименти. Заради това, че новолунието е в 7 дом, много се промени отношението ми към партньорските отношения в рамките на брака и съвместното съжителство. Подготвя края на брака ми и основите на следващото ми партньорство, когато и да се случи то. Доста промени с други думи. Но вътрешно много се радвам, че приключих предишния цикъл, започнал в 6 в Риби, много беше тежък. Още към прогресивното новолуние - то имаше само един мажорен аспект с натални планети, но точен с 0 гр. орб. - тригон с Уран в Стрелец на IC (Уран ми е в 3, но в Гоклен преди IC). От новолунието насам ми стана ясно, на какво оттук насетне ще се опира моята сигурност, но даже повече в емоционален план, отколкото в материален. Намерих една опора, един смисъл в живота и то от 4-тодомен въпрос. Естествено, ще стане чрез много труд, Уран ми е У6. А сега е много активен 5 дом, имам Луна съвпад Меркурий и Венера там, чувствам как творя не само в работата, ами самият живот, създавам себе си отново ден по ден, час по час. Много е овенско, много ми харесва!