Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81179 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #420 -: Януари 29, 2014, 08:40:53 am »
Категорично повече ми харесва първата по всички параграфи. Оригинална, нестандартна, никоя друга няма да е с такава и много красива. Много водолейска.

Като втората масово се женят производните от Ямбол и Сливен, така че не ти трябва.

« Отговор #421 -: Януари 29, 2014, 08:42:31 am »
Категорично повече ми харесва първата по всички параграфи. Оригинална, нестандартна, никоя друга няма да е с такава и много красива. Много водолейска.

Като втората масово се женят производните от Ямбол и Сливен, така че не ти трябва.
Да,да и аз искам да е нестандартна! Влюбих се в черното по нея,но искам и романтичните волани надолу на втората.Не съм виждала в България булка с черно по роклята досега-ще предизвикам потрес  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #422 -: Януари 29, 2014, 08:44:13 am »
Кажете подходящ ден ли е събота за купуване на халките? Влюбих се в един модел...

Ден на Сатурн?

По-скоро четвъртък (Юпитер), петък (Венера) или поне да е неделя (Слънце).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #423 -: Януари 29, 2014, 08:44:55 am »
Кажете подходящ ден ли е събота за купуване на халките? Влюбих се в един модел...

Ден на Сатурн?

По-скоро четвъртък (Юпитер), петък (Венера) или поне да е неделя (Слънце).
Благодаря ти,Лили! Ще ги купим в неделя  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #424 -: Януари 29, 2014, 08:55:33 am »
Отвратително е това ретроградие.

Да! И друг път е била ретро в козирог..,но такова чудо не е било.... :-\

Много странно защо толкова хора така се оплакват от тази венера.

Аз получих много и скъпи подаръци, радвам се на финансова сигурност, отвори ми се нова възможност служебно, преодолях нааай- накрая някакви кофти работи емоционално...отрезвих се, направих си много готина прическа, творчески се отпуших....

единственото гадно беше, че се разделих с приятелка от детството ми- но тя напоследък беше много неискрена с мен- така, че не съжалявам, че взех такава радиклна мярка, да се отдалеча от нея.

Просто периода на ретро венера го свързвам с реабилитация- случването на някакви неща, които отдавна трябваше да се случат.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #425 -: Януари 29, 2014, 10:21:42 am »
Предполагам, че ретро Венера се изявява според кой както си е постлал. Имало е ретроградия, в които не съм усещала толкова негативна енергия, а този период е много особен. Изправи ме пред необходимостта да направя категорична и окончателна равносметка за някои хора от обкръжението ми. И не смятам, че е време за компромис. В крайна сметка навремето с такива хора съм се обградила, допуснала съм ги, позволила съм злоупотреби, сега сърбам попарата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #426 -: Януари 29, 2014, 10:33:52 am »
Предполагам, че ретро Венера се изявява според кой както си е постлал. Имало е ретроградия, в които не съм усещала толкова негативна енергия, а този период е много особен. Изправи ме пред необходимостта да направя категорична и окончателна равносметка за някои хора от обкръжението ми. И не смятам, че е време за компромис. В крайна сметка навремето с такива хора съм се обградила, допуснала съм ги, позволила съм злоупотреби, сега сърбам попарата.
Странно моята си е ретроградна по натал, но в момента и аз преминавам през същото ,като теб.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #427 -: Януари 29, 2014, 10:35:30 am »
И моята е ретроградна. Не смятам, че ретроградността на същата планета в натала е гаранция за успех по време на ретроградните й фази.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #428 -: Януари 29, 2014, 10:59:14 am »
И моята е ретроградна. Не смятам, че ретроградността на същата планета в натала е гаранция за успех по време на ретроградните й фази.
Честно казано и аз съм на същото мнение .

« Отговор #429 -: Януари 29, 2014, 11:03:30 am »

Първата рокля е много стилна, да! Иначе какво имате против Ямбол и Сливен? Не съм останала с впечатление за който и да е град в България да е много шикозен ;D А пък "производните" ги има навсякъде из страната.

При все че Венера е една от доминантите в картата ми, рядко забелязвам някаква промяна при ретроградните ѝ фази.
Може би защото в момента транзитира през 3-ти дом, така или иначе чета и пиша 12 месеца в годината, сега не е по-различно. За покупки и козметични процедури никога не следя ретроградност нито на Меркурий, нито на Венера. Имала съм и добри и лоши попадения и по време на 2-те фази, в натала нямам ретроградни лични планети.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #430 -: Януари 29, 2014, 11:06:49 am »
Вторият модел рокля е по-разпространен и популярен, по-често се среща в малките градове. Тип сметанова торта.

Аз също бих предпочела цвят шампанско и нещо по-стилно и изчистено, но може и леко екстравагантно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #431 -: Януари 29, 2014, 12:46:27 pm »

Да,да и аз искам да е нестандартна! Влюбих се в черното по нея,но искам и романтичните волани надолу на втората.Не съм виждала в България булка с черно по роклята досега-ще предизвикам потрес  ;D

Аз се жених навремето с такава рокля...в черно.Добро не видях от брака си...Я си избери нещо светло..,розово ,екрю...

« Отговор #432 -: Януари 29, 2014, 12:52:13 pm »

Ми тя ще бъде в шампанско,но с черна дантелна в горната част.През 2014-та година черното ще е новото бяло в сватбените колекции  :blink:

Аз се жених навремето с такава рокля...в черно.Добро не видях от брака си...Я си избери нещо светло..,розово ,екрю...
Ами тя ще бъде в шампанско,само че с черна дантела в горната част.Спрях се на този модел,само че надолу няма да е от органза както на снимката,а ще бъде от тафта...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #433 -: Януари 29, 2014, 01:30:49 pm »
Моята Венера ми управлява 2 дом и този месец съм много назад с парите, само работа, работа, а плащанията тепърва. Минах на заден ход емоционалните кризи до предишното ретроградие, част от емоциите мисля, че се изчистиха. Също получих скъпи подаръци във венерин оттенък. Аз имам и възврат, всичко се случва върху наталната Венера и Южния възел в квадрат с Плутон/Сатурн/Марс, затова такава "веселба".
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #434 -: Януари 29, 2014, 02:54:03 pm »
Извинявам се, ако нежелано се намесвам, но черно в булчинска рокля не е добра идея. Четох някъде, мисля че Алена казваше, че не носи добро. Може да  интересно и различно, но нека си остане за други поводи. Все пак неслучайно черното не е влязло в традицията. Има си крушка опашка според мен. Разбира се това е само мнение, не е задължително да ме слушаш.  Но ако разгледаш тези сайтове, ще видиш много оригинални и красиви рокли.

http://www.jjshouse.com/wedding-dresses-c2/?gclid=CL-zq4XEo7wCFaUSwwod5CUAgQ
http://www.davidsbridal.com/webapp/wcs/stores/servlet/OffersView?contentName=bridalsale_0811
http://www.tbdress.com/Cheap-Wedding-Dresses-75/
http://www.ebay.co.uk/bhp/cheap-wedding-dress
http://www.topwedding.com/wedding-gowns

« Последна редакция: Януари 29, 2014, 03:01:28 pm от Ropotamo »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #435 -: Януари 29, 2014, 03:03:47 pm »
Джъст- ако така и така ще я шиеш- просто вместо черен сложи червен цвят  ;)

« Отговор #436 -: Януари 29, 2014, 03:28:34 pm »
Благодаря ви за съветите,но не съм привърженик на клишетата и суеверията.Булките са в бяло,защото това е символ на невинност и нищо повече от това.Освен това не може да се случи нещо,което не е заложено в натала или синастрията между двама души-ако ни е писано да се разведем-ще се разведем дори и да съм в бяло  :P Майка ми,бъдещия ми съпруг,неговата майка и сестра му ме подкрепят и са възхитени от избора ми,както и много други странични хора.Това ми е достатъчно.Целта ми не е да оригиналнича,просто това съм аз.Роклята ми ще бъде такава,само не съм решила дали да е къса или дълга в този модел.Това е единствената ми дилема  :blink:Притеснявам се да не се спъвам,да не я настъпвам или скъсам ако е дълга  :lol:

« Отговор #437 -: Януари 29, 2014, 03:37:33 pm »
А ретро сянката дали е притеснителна за купуване на дрехи и бижута? Малко ме смущава тази сянка... :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #438 -: Януари 29, 2014, 04:26:40 pm »
А ретро сянката дали е притеснителна за купуване на дрехи и бижута? Малко ме смущава тази сянка... :rolleyes:

кога се жените джъст?

абе купувай сии- много готини и изгодни неща си купих по време на ретро венера.
не приписвайте всичко на ретровенерата. не забравяйте, че тя действаше в комбина с тароквадрат- доста тежък, включен и в двете лунации
« Последна редакция: Януари 29, 2014, 04:35:17 pm от zikovu »

« Отговор #439 -: Януари 29, 2014, 07:09:12 pm »

кога се жените джъст?

абе купувай сии- много готини и изгодни неща си купих по време на ретро венера.
не приписвайте всичко на ретровенерата. не забравяйте, че тя действаше в комбина с тароквадрат- доста тежък, включен и в двете лунации
На 4-ти април  :P В неделя започваме с първата покупка-сватбените халки  :blink: