Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81149 Прегледи
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #480 -: Януари 31, 2014, 02:50:47 pm »
Ох,Лили ще се побъркам честно! Къса или дълга...Не знам! Ако е къса ще изглежда по този начин,но отново в шампанско и с черна дантела в горната част  :rolleyes: Ако е къса няма да се тревожа дали ще я нацапам,мразя петна и мръсотия,биха ми развалили настроението  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #481 -: Януари 31, 2014, 02:56:12 pm »
А такива ярки цветове не бих избрала за булчинска рокля, повече приличат на шаферки.

Ако имаш хубави стройни крака за показване, може и да е над коляното - например асиметрична, с шлейф отзад. Особено удобно ще е, ако шлейфът може да се махне след тържествената част, за да не пречи да се движиш нормално.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #482 -: Януари 31, 2014, 02:58:17 pm »
Някой май не разбира от шега :P Да нямаш Сатурн в 3-ти натален?  :P

Защо? Я сподели... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #483 -: Януари 31, 2014, 03:10:05 pm »

Не разбра шегата за чисто черните рокли.Сатурн в 3-ти не разбира много от шеги и понякога приема нещата твърде сериозно-аз самата имам Сатурн в 3-ти  :blink: Не говорех,за теб Марая,нали разбра това  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #484 -: Януари 31, 2014, 03:11:59 pm »
Сатурн в 3-ти не разбира много от шеги и понякога приема нещата твърде сериозно-аз самата имам Сатурн в 3-ти  :blink:

Все още се чудя дали си ми простила невинната шега за черната маска от аватара ти и секс шопа  :P :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #485 -: Януари 31, 2014, 03:12:28 pm »
А такива ярки цветове не бих избрала за булчинска рокля, повече приличат на шаферки.

Ако имаш хубави стройни крака за показване, може и да е над коляното - например асиметрична, с шлейф отзад. Особено удобно ще е, ако шлейфът може да се махне след тържествената част, за да не пречи да се движиш нормално.
Аз също не бих избрала такива цветове-но модела ми харесва,ако е в шампанско и с черна дантела ще бъде красиво-поне така ми се струва.Дано само не вали снях на сватбата  ;D Ама и да вали ще се разхождам с бутилка червен вермут и ще се подгрявам  :rolleyes:

« Отговор #486 -: Януари 31, 2014, 03:14:03 pm »
Сатурн в 3-ти не разбира много от шеги и понякога приема нещата твърде сериозно-аз самата имам Сатурн в 3-ти  :blink:

Все още се чудя дали си ми простила невинната шега за черната маска от аватара ти и секс шопа  :P :-[
Поста ми беше адресиран към Хапи58,а и твоите шеги ги разбирам.Ти си една от най-забавните във форума и някакси всички те харесват.Влизаш в тона на всеки  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #487 -: Януари 31, 2014, 03:19:00 pm »

Не разбра шегата за чисто черните рокли.Сатурн в 3-ти не разбира много от шеги и понякога приема нещата твърде сериозно-аз самата имам Сатурн в 3-ти  :blink: Не говорех,за теб Марая,нали разбра това  :P

Аз не го приемам лично...,питам защо мислиш така?
Аз имам Сатурн в 3-ти и хумора ми е доста черен.Умея да се шегувам и със себе си..,да се надсмивам над себе си...,нещо,което Юпитер като антипод на Сатурн не умее да направи в 3-ти..
Та в този ред на мисли попитах ти защо мислиш така? От астрологична гледна точка...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #488 -: Януари 31, 2014, 03:25:09 pm »

Аз не го приемам лично...,питам защо мислиш така?
Аз имам Сатурн в 3-ти и хумора ми е доста черен.Умея да се шегувам и със себе си..,да се надсмивам над себе си...,нещо,което Юпитер като антипод на Сатурн не умее да направи в 3-ти..
Та в този ред на мисли попитах ти защо мислиш така? От астрологична гледна точка...
Аз също съм със Сатурн в 3-ти и имам черен хумор,но и понякога не разбирам от шега или приемам нечии думи твърде насериозно.До преди 3 години ми беше и трудно да контактувам с непознати свободно,направо се спичах и обвинявах за това Сатурн в 3-ти,но вече не е така  :blink:

« Отговор #489 -: Януари 31, 2014, 03:33:21 pm »
Като свърши ретроградието смятам другата седмица в петък (Венерин ден) да си поръчам професионална палитра за грим 120 цвята и професионални четки от Ибея.Петък е най-подходящ като ден,нали?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #490 -: Януари 31, 2014, 03:45:26 pm »
А за какво са ти толкова много цветове? Обикновено повече от половината остават неизползваеми – или не ти отиват, или са прекалено ярки. По-добре си поръчай палитра с по-малко цветове, но съобразени с твоя тип – тен на кожата, цвят на очите и косата. Но ако смяташ да гримираш близки и приятелки, може и да влезе в употреба.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #491 -: Януари 31, 2014, 03:48:23 pm »
Какво ще кажете за тази булка,а?  ;D

на мен това ми прилича на вдовица, не на булка :) и то не заради традициите, а по следните причини:

Белия цвят Е светлина, простор, щастие, ......

Черния цвят Е ограничение, тъмнина, ....

Замислете се как се чувствате през деня и как през деня. Това са ПРИРОДНИ дадености, енергии, закони и колкото и да са освободени хората, няма да могат да ги променят - това просто си съществува във Вселената. А ако някой има някакви комплекси и с такива шокиращи действия иска да привлече внимание, си е негов проблем. То всеки си носи кръста де .... :)
Някой май не разбира от шега  :P Да нямаш Сатурн в 3-ти натален?  :P

Не, имам Венера, Плутон и Уран - дали не разбирам другите?

« Отговор #492 -: Януари 31, 2014, 03:50:28 pm »
А за какво са ти толкова много цветове? Обикновено повече от половината остават неизползваеми – или не ти отиват, или са прекалено ярки. По-добре си поръчай палитра с по-малко цветове, но съобразени с твоя тип – тен на кожата, цвят на очите и косата. Но ако смяташ да гримираш близки и приятелки, може и да влезе в употреба.  :blink:
Това ми е идеята-смятам да изкарам професионален курс за гримьори  :blink: Обожавам да се гримирам,обожавам грима,може някой ден да стана гримьор,ако в Натала е речено тъй  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #493 -: Януари 31, 2014, 03:54:55 pm »
Това ми е идеята-смятам да изкарам професионален курс за гримьори  :blink:

Навремето и аз имах такива щения. Фризьор не бих станала, но гримьор или козметик - да.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #494 -: Януари 31, 2014, 03:58:15 pm »
Това ми е идеята-смятам да изкарам професионален курс за гримьори  :blink:

Навремето и аз имах такива щения. Фризьор не бих станала, но гримьор или козметик - да.
Е,аз бях фриьор-2 курса и 2 години практика,сега ще ставам гримьор  ;D

« Отговор #495 -: Януари 31, 2014, 10:00:11 pm »
На коя дата е стационарно директна?
На 30ти ли или малко по от рано?

Милки, това са фазите на Венерката  подробно:

- влиза в сянка на ретроградие 20 ноември 2013 в 13º Козирог
- стационарно-ретроградна 21 декември 2013 в 28º Козирог
- стационарно-директна на 31 януари 2014 в 13º Козирог, 22:48 българско време
- окончателно излиза от сянката на 4 март 2014 в  28º Козирог

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #496 -: Януари 31, 2014, 10:05:26 pm »
Извинявам се,но може ли да ми обясните какво е "сянка" ?

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
« Отговор #498 -: Януари 31, 2014, 10:22:23 pm »
Извинявам се,но може ли да ми обясните какво е "сянка" ?

http://www.astroseer.net/forum/index.php?topic=83.0

Сянка е градусовия диапазон през който планетата минава 3 пъти.
Стационарна е градуса в който застава преди да тръгне в обратна и директна посока...
Аз лично смятам,че там планетата има какво да покаже , отключи...и да реализира.

« Отговор #499 -: Януари 31, 2014, 10:24:27 pm »
И сянката ли ще бъде толкова гадна като ретроградието и? Или от утре най-сетне ще си поемем спокойно глътка въздух  :rolleyes: