За Водолеите също имам наблюдения, че са по-овладяни, в някои отношения това е предимство.
Плутон също налага контрол, но неговият е по-различен - не потиска чувствата, като цяло са по-дълбоки и многопластови, но трудно намират външен израз.
Като цяло имам силно водно присъствие, акцентиран 5 дом, но и силен Плутон. И човек може да ме види увиснала на врата на някой мъж на куково лято. Не защото се изживявам като ледена кралица, а просто не считам за необходими такива демонстрации, особено пред някой да го показвам. Има много жени и момичета, които печелят, използвайки такава тактика. Но си зависи от мъжа, доколко обича да му ласкаят егото, при всеки по-малко или повече е заложено. А иначе нямам нищо против милите жестове на обич и внимание, но чувства могат да бъдат показани по различни начини. Не обичам празни приказки и престорени жестове. Има много начини човек да си декларира чувствата, но по един фин и ненатрапчив начин. Милите думи нямат стойност, ако не са подплатени със съответното отношение. А ако има противоречие между думи и действия, това говори много красноречиво за човека и отношението му към теб, а думите му просто кънтят на кухо.