Здравей Гост

Чувства трябват, а такива липсват

• 136 Отговора
  • 18029 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Чувства трябват, а такива липсват
« Отговор #40 -: Ноември 12, 2013, 09:14:24 pm »
И за жената колелото се върти - Спящата красавица може да се превърне в зла Баба Яга, особено когато парите свършат (ако за това се е омъжвала). Но тук говорим за чувства и липсата им. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #41 -: Ноември 12, 2013, 09:27:04 pm »
Индиректно доказваме защо чувствата трябват и какво става, когато липсват, или поне на мен така ми се струва!  :blink:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #42 -: Ноември 12, 2013, 09:53:15 pm »
Аз съм от Ледените кралици ;DСамо привидно,разбира се .Не мисля,че трябва да си татуирам на лявата гръд Гошо,на дясната Пешо,пък като свърши мястото ,да си наблъскам силикон,че да се отвори място за следващите благодетели.Не ми идва отвътре подобна демонстрация,моите любови се белязват в сърцето ми.Чувствата не са водевил,че да ги играем пред другите-показвам ги без публика и в леглото.Това,че не ги демонстрирам публично не значи,че подтискам емоциите си.Думите са ала-бала,често мълчанието и самото присъствие излъчват любов.Плутон и Сатурн не са кастрирали Венерата ми откъм изява на чувственост,по скоро са и внушили самоуважение,чувство за лично достойнство ,по-голяма тежест.
Много ми хареса как го каза,а и няма не чувствителни хора...всички са еднакво чувстителни...просто по различен начин го изживяват и показват
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #43 -: Ноември 13, 2013, 12:17:48 am »
Аз също бих предпочела разходка пред ресторант. Ресторанта е скучно, какво ще седим и ще ядем...друго е да прояви въображение е да ме заведе някъде да гледам я звезди, я залез, я море, я планински връх. От луната в стрелец е ;)

ааа..НЕ
тук определено не съм съгласен
по-точно..имам и друга гледна точка

и аз съм с огнена Луна, че и с Антарес..
но лично - предпочитам да говоря истории
които са свързани с въпросните места и све

но повече обичам лукса и комфорта на кожено сепаре,
вместо да се чудя защо хората ми огладняват и изостават...

Crabby...знаех, че приятеля ти е телец, но мислих, че е наборче 89  :unsure:

87 e :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #44 -: Ноември 13, 2013, 06:37:21 am »
Имах тактика,за да преценям мъжа що за птица е по един въпрос,който задавах.Въпроса беше ''Къде би ме завел,ако излезна с теб''.Ако отговора е на разходка-бягам и дим да ме няма.Задавах и още един въпрос "С какво се придвижваш''Ако отговора е с колело или пеш-дим да ме няма.Кара ли един мъж колело-нещо му хлопа дъската.Мъжа,нормалния мъж трябва да се придвижва с нещо,което има двигател за Бога! Ако един 30 годишен мъж няма кола-що за мъж е това? Значи няма никакви приоритети в живота или няма грам рефлекси,което е еднакво отблъскващо...
Ей заради тези ти разсъждения ти се подиграват всички! Жена на близо 30 да разсъждава като вчерашна пикла. Защо не бъдеш честна и да кажеш как се придвижваш?
И как се придвижвам? Мъжа ми има кола...Колело не използвам нито аз,нито той! А на теб какъв ти е проблема? Преди няколко месеца ми се правеше на приятелка и даже се уговаряхме да се видим,а като ти предложих да вземем и мъжете да вземем спря да пишеш! Хаха Аз чужди мъже не крада!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #45 -: Ноември 13, 2013, 07:54:31 am »
Имах тактика,за да преценям мъжа що за птица е по един въпрос,който задавах.Въпроса беше ''Къде би ме завел,ако излезна с теб''.Ако отговора е на разходка-бягам и дим да ме няма.Задавах и още един въпрос "С какво се придвижваш''Ако отговора е с колело или пеш-дим да ме няма.Кара ли един мъж колело-нещо му хлопа дъската.Мъжа,нормалния мъж трябва да се придвижва с нещо,което има двигател за Бога! Ако един 30 годишен мъж няма кола-що за мъж е това? Значи няма никакви приоритети в живота или няма грам рефлекси,което е еднакво отблъскващо...
Ей заради тези ти разсъждения ти се подиграват всички! Жена на близо 30 да разсъждава като вчерашна пикла. Защо не бъдеш честна и да кажеш как се придвижваш?
И как се придвижвам? Мъжа ми има кола...Колело не използвам нито аз,нито той! А на теб какъв ти е проблема? Преди няколко месеца ми се правеше на приятелка и даже се уговаряхме да се видим,а като ти предложих да вземем и мъжете да вземем спря да пишеш! Хаха Аз чужди мъже не крада!  ;D
Джъст пак ли е имало престрелки, без да присъствам...ММмм...жалко...За колата и някакъв елементарен стандарт си права обсолютно, защото ако временно нямаш кинти, ок ама да е временно за постоянно, вече си е плашещо и не е нормално. Аз също с жена без амбиции не мога да бъда, ако не е на моето материално положение поне да е годе долу сносно, защото и аз нямам намерение да оправям живота на някаква си! В крайна сметка любоффф любофф...ама в крайна сметка трябва и разум да има...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #46 -: Ноември 13, 2013, 08:24:22 am »
Това ОБАЧЕ в много напреднала европейска страна, нямаща нищо общо с криворазбраният манталитет на българите.

В България ако нямаш кола и скъп gsm, си никой. Може да живееш под наем, да си броиш стотинките, да нямаш пари за бензин и да си платиш сметката за телефона, но тези два атрибута са основополагащи за имиджа.  ;D

Гледам аз предаването Марс и Венера и преди няколко седмици жури от жени оценяваше мъже и определяше кой да остане и кой да си тръгне, като един от плюсовете който изтъкна момичето беше - "И е бизнесмен" ... извинявайте много,ама за мене това пък е абсурдно. Нека един мъж бъде смотаняк, опериран от чувства и с някви болни амбиции,пък ако ще и самолет да има. Мене такива не ме впечатляват.... И това масово е вменявано на хората,че като нямаш пари си никой,жалко,че никой не споменава за душевната мизерия, колко по страшна е от финансовата.
Нормално е хората да обръщат внимание на финансовото състояние на другите, но това за мен лично не е определящо. За мъжете с колело аз съм предубедена поради лични причини  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Нова

• 3491
« Отговор #47 -: Ноември 13, 2013, 08:25:30 am »
*аси майката, тва е най-яката тема, разисквана във Форума от Острова насам. Респект, чест и почитания, поклон! Вече втори ден ми оправяте работната обстановка. Благодаря ви!Всичко има тук и дава много хляб. Даже повечко, отколкото трябва. Тамън човек се спре да осмисли, препрочете няколкократно и води записки и изскачат Нови чудеса. Не мога да ви удържа на темпото. Но! Продължавайте все така, знам, че можете и повече. С вас съм.

« Отговор #48 -: Ноември 13, 2013, 08:32:41 am »
 ;D ;D

« Отговор #49 -: Ноември 13, 2013, 08:51:25 am »
Ми да пере кинти и това човече, какво риви..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #50 -: Ноември 13, 2013, 08:58:08 am »
Валя, супер си! (thumbs up) Нова, и ти също, сега ти прочетох поста.
С тези колелета ме разсмяхте. Честно. В Амстердам всички карат колела. Какво правим тогава? ;D Ik hou van Holland. ;D

Аз харесвам мъже от типа на Беър Грилз - да ме заведе на някое приключение. Само да не ме зареже да пукна насред джунглата. ;D
« Последна редакция: Ноември 13, 2013, 09:08:07 am от Mirabella »

« Отговор #51 -: Ноември 13, 2013, 09:13:55 am »
С тези колелета ме разсмяхте. Честно. В Амстердам всички карат колела. Какво правим тогава? ;D Ik hou van Holland. ;D

Аз харесвам мъже от типа на Беър Грилз - да ме заведе на някое приключение. Само да не ме зареже да пукна насред джунглата. ;D
Виж,не е проблема в това,че някой кара колело,но повярвай ми смешно е за един млад мъж това да е единственото му превозно средство...А в Амстердам карат колела понеже данъците им са убийствени,а и имат огромен проблем с паркирането.Там не е като тук-да можеш да паркираш навсякъде пред блока.Там,че живееш някъде си не ти дава право да паркираш просто ей така.Всичко се плаща.Аз също обичам приключенията и разходките сред природата.Но не е ли смешно млад мъж единственото,което може да ти предложи да е да седите на някоя пейка в парка? Ей това имах предвид.Защото познавам 2-ма такива мъже.Все в парка висят и само педалите въртят,но те и затова са сами!

« Отговор #52 -: Ноември 13, 2013, 09:19:10 am »
*аси майката, тва е най-яката тема, разисквана във Форума от Острова насам. Респект, чест и почитания, поклон! Вече втори ден ми оправяте работната обстановка. Благодаря ви!Всичко има тук и дава много хляб. Даже повечко, отколкото трябва. Тамън човек се спре да осмисли, препрочете няколкократно и води записки и изскачат Нови чудеса. Не мога да ви удържа на темпото. Но! Продължавайте все така, знам, че можете и повече. С вас съм.

аз съм на същото мнение

хляб и зрелища да има ;)
а пЪ после колко щете тръбете за морална извисеност - откъсната от социалната реалност

« Отговор #53 -: Ноември 13, 2013, 09:27:41 am »

;D :haha: Ти пък,една джунгла ли ще те уплаши  ;D Мене ме плашат колелетата,аз така и не се научих да завивам  ;D като малка си карах и като наближа завой слизах,обръщах си колелото и продължавах  ;D

« Отговор #54 -: Ноември 13, 2013, 09:30:23 am »
Аз се разсмях за колелетата и по друга причина. Не мога да намеря линк в нета към това, което ще ви разкажа. Защото някои могат да се шокират и да не повярват на думите ми.
Преди 2-3 седмици гледах по Discovery Channel техния аналог на "Табу". Една от историите беше за мъж, който изпитва любов и сексуално привличане не към жени или мъже, а към обекти, по-точно колелета. Състоянието се нарича обектофилия. В дома си той имаше цял "харем" от колелета. Споделяше, че изпитва сексуално удоволствие от това да кара колело на меки, издишащи гуми. Изпадаше във възторг при покупката на ново колело, сякаш се влюбва отново. Чуваше ги да му говорят "Вземи мен, вземи мен".
Та, когато прочетох, че тук обсъждате колелетата, се сетих за "харема" на този г-н. И затова ми стана така забавно. Не че му се подигравам или нещо подобно. Интересни са ми чудатостите на човешката природа, отклонения от това, което стичаме за нормално.

« Отговор #55 -: Ноември 13, 2013, 09:38:01 am »
Ще се възползвам да се похваля, че се научих да карам колело на 10 г. за една вечер. Бях на гости на братовчед ми (на моите години), на когото съвсем наскоро му бяха купили колело. Леля ми предложи и аз да го пробвам и да се науча да го карам. Още същата вечер се заех да се уча, но нещата не вървяха добре. Големи проблеми с баланса. Децата от блока на братчеда ми се подиграваха. Обаче аз не се отказвам лесно. На другата сутрин помолих леля ми да ми даде пак колелото (братовчедът беше за риба с чичо). Качих се на колелото и... воала, карах го, сякаш цял живот това съм правила. Децата от блока онемяха, братовчедът даже помисли, че съм ги лъгала, че не мога да карам. ;D След това нашите ми купиха колело и карах доста през детството и тийн годините. От години не съм карала колело или кънки. Тъжно, пораснахме и забравихме детските игри (за себе си говоря).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Ноември 13, 2013, 09:38:45 am »

аз съм на същото мнение

хляб и зрелища да има ;)
а пЪ после колко щете тръбете за морална извисеност - откъсната от социалната реалност

Защо мислите, че още не съм си затрила профила? Сеир да има! ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Ноември 13, 2013, 09:42:40 am »
Аз пък познавах такъв,който държеше 2 колелела в стаята си и само за тях говореше.Разбира се,не водеше момичетата на кафе,а само в парка.Естествено,че никоя не се занимаваше с него за повече от седмица-две...Колата е страхотно удобство-бързо те придвижва,защитава те в лошото време,можеш да отидеш навсякъде без да се съобразяваш с разписания на рейсове,влакове и пр....Колело бих карала,за да си поддържам фигурата,но не и като основно придвижно средство.Да не говорим колко са опасни! Колоездачите са най-незащитените на пътя!

« Отговор #58 -: Ноември 13, 2013, 09:43:44 am »
Дайте сега нещо да кажем и за моторите. Мъж на мотор - жестоко, а?! ;D

Sorry за спама.

« Отговор #59 -: Ноември 13, 2013, 09:46:48 am »
Дайте сега нещо да кажем и за моторите. Мъж на мотор - жестоко, а?! ;D

Sorry за спама.

Яко е! Ама са много опасни и предпочитам колата  :P