Здравей Гост

Моето търпение има граници

• 110 Отговора
  • 26322 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Моето търпение има граници
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2013, 12:07:29 pm »
И когато знаем защо и каква е целта...ПРОЗРАЧНО ми е...Да се смея ли..,да плача ли?
Смея се.

:72:

Мдааа... и затова предпочитам да замълча, за да не поставям някои в неудобно положение, че току виж на някой ще му се е сринало реномето. ;D

За жалост не всички могат да разберат това...,което ти надушваш прекалено бързо и точно.
Смешното е...че два ника,които тук имат непоносимост " на другото място" мнооого се обичат.
Лицемерието няма граници и в нета.
Разбирам поведението и психологическите причини! Не го толерирам!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #21 -: Ноември 14, 2013, 12:08:58 pm »
Въобще не ме интересува кой, кой е... Истината е, че повечето са сиирджии и форума БГ Мама повече ще им подхожда.

На който му се седи, да седи.

Но Марая, моля те извади си ситото и дръж сайта чисто астрологически, и хора които коментират само по други теми и никога не са полезни с астрологически, нека си заминат, никой не е тук за да чати със селски пръчки като на вечеринка, има си и по подходящи сайтове за това.

Няма тема, която да е пусната и да не се спами с други простотии, ама то е така... тя простотията по хората ходела, не по животните...но айде да се погледнат никовете, които само за простотии говорят и да се разкарат най-сетне от тоя форум, че само дразнят пълноцените потребители.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Ноември 14, 2013, 12:10:24 pm »
Да си модератор означава автоматично да си мишена за хора, които не търпят авторитети, маша за други, които са манипулативни, притегателна цел за слагачи или хейтъри, майчица за недоузрелите и т.н. 

Оставете го намира модератора, вината е във вашия телевизор, моля ;D.

Вина няма никой!
Насаждането на подобно чувство е още една липса и за насадения и за насаждащия ;D
Просто характери и избори!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Ноември 14, 2013, 12:12:28 pm »
Гледам, форума си е точно там, където съм го оставила :) Аз, като от един от тези
Цитат
хора, които не търпят авторитети, маша за други, които са манипулативни, притегателна цел за слагачи или хейтъри, майчица за недоузрелите и т.н. 
в стар сблъсък с модератора, признавам, не можах да се преборя. :)

Обаче, в случая, с две мнения съм съгласна

...и малцина дръзнаха да покажат лицата си
а тез които дръзнаха - тутакси им бяха отсечени главите...

Тъжното е наистина, че форума започна да става на чат, че все по-малко теми има за астрология, че темите за хорарите са винаги на първа страница с по 100 странции всяка (безкрайно уважавам труда на отговарящите там и търпението им), но е пълно с нови потребители, които ползват форума за кристална топка....

Поздрави на всички, които обичат астрологията и дават стойностен принос за нея.:) На останалите, приятно чатене !

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 14, 2013, 12:14:36 pm »
Въобще не ме интересува кой, кой е... Истината е, че повечето са сиирджии и форума БГ Мама повече ще им подхожда.

На който му се седи, да седи.

Но Марая, моля те извади си ситото и дръж сайта чисто астрологически, и хора които коментират само по други теми и никога не са полезни с астрологически, нека си заминат, никой не е тук за да чати със селски пръчки като на вечеринка, има си и по подходящи сайтове за това.

Няма тема, която да е пусната и да не се спами с други простотии, ама то е така... тя простотията по хората ходела, не по животните...но айде да се погледнат никовете, които само за простотии говорят и да се разкарат най-сетне от тоя форум, че само дразнят пълноцените потребители.

А защо това следва да се случи и да става с намеса и "силово"?
Нали тук пишат хора..,които са по-широкоскроени , по-духовни...по-по-най. ;D
Предполага се,че тези хора имат Сатурново задължение/учителя/ Юпитерова мисия и Ураново присъствие.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #25 -: Ноември 14, 2013, 12:16:58 pm »
Защо тогава има модератор? Ти за какво си модератор тогава, понеже познавам и други модератори на форуми за коли примерно, и ако някой влезе да пише за Кексове примерно, и го прави от достатъчно време - няма принос към темите за коли, знаеш ли колко дълго го търпят??

Става силово, защото като не става с думи, нали знаеш кой е другият логичен избор :)

То ако не беше така и затвори нямаше да има, щяхме да сме само на фразите - повече не прави така :))

« Отговор #26 -: Ноември 14, 2013, 12:17:21 pm »
Гледам, форума си е точно там, където съм го оставила :) Аз, като от един от тези
Цитат
хора, които не търпят авторитети, маша за други, които са манипулативни, притегателна цел за слагачи или хейтъри, майчица за недоузрелите и т.н. 
в стар сблъсък с модератора, признавам, не можах да се преборя. :)

Обаче, в случая, с две мнения съм съгласна

...и малцина дръзнаха да покажат лицата си
а тез които дръзнаха - тутакси им бяха отсечени главите...

Тъжното е наистина, че форума започна да става на чат, че все по-малко теми има за астрология, че темите за хорарите са винаги на първа страница с по 100 странции всяка (безкрайно уважавам труда на отговарящите там и търпението им), но е пълно с нови потребители, които ползват форума за кристална топка....

Поздрави на всички, които обичат астрологията и дават стойностен принос за нея.:) На останалите, приятно чатене !

Привет, Грейси!
То на останалите им е най-приятно. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 14, 2013, 12:20:50 pm »
Смешното е...че два ника,които тук имат непоносимост " на другото място" мнооого се обичат.
Лицемерието няма граници и в нета.
Разбирам поведението и психологическите причини! Не го толерирам!

Да не стигаме дотам два ника на един човек да започнат да водят диалог, там диагнозата вече ще е тежка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #28 -: Ноември 14, 2013, 12:23:08 pm »
Пък и темата гласи - Търпението ми има граници. Не те познавам, не сме си говорили. От това, което виждам, смятам че си толерантен човек, добър... Но твоето търпение в този сайт, трябва да се мери спрямо търпението на потребителите ти...

Истината е, че повечето идват и си заминават....и после пак идват, но ти губиш истински потребители заради ей тия дето те оставят когато им скимне... надявам се това да си има логическо обяснение, но единственото такова, което виждам, не ми се нрави.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Ноември 14, 2013, 12:25:35 pm »
Защо тогава има модератор? Ти за какво си модератор тогава, понеже познавам и други модератори на форуми за коли примерно, и ако някой влезе да пише за Кексове примерно, и го прави от достатъчно време - няма принос към темите за коли, знаеш ли колко дълго го търпят??

Става силово, защото като не става с думи, нали знаеш кой е другият логичен избор :)

То ако не беше така и затвори нямаше да има, щяхме да сме само на фразите - повече не прави така :))

Не смятам , че модератора е НАДЗИРАТЕЛ! Това не е форум за КОЛИ, МОТИКИ,КИРКИ И ЛОПАТИ!
С АСТРОЛОГИЯ не се занимават ТЕТКА КУНА, КУМЕЦА ГЕТО или АВТОМОНТЬОРА!
Това е форум за хора,които не се впечатляват от дребните и прости неща...,а са над тях защото имат интерес и знаят , че ВСЕЛЕНАТА е място в което материализма е в следствие на нашите мисли..думи и дела.
Така,че на другото си отговори сама! :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #30 -: Ноември 14, 2013, 12:29:56 pm »
Да не е и форум за СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ, ПРОСТОТИИ и ДРУГИ НЕЩА АСОЦИИРАЩИ СЕ С БАЙГАНЬОВЩИНА, ама точно на такова прилича на моменти!!!!

Точно тетка и куна ги има в тоя форум, и да не се занимават с астрология...

Чудя се ти кога ли ще го видиш.

Защо всеки път като някой ти каже за тия неща, ти намираш оправдание да решиш проблема! Защото той присъства!

Аз пък не искам хора като Съни да си заминават от форума, заради ей такива простотии!

Ти все като трявба да се намесиш, не си там и не го правиш.

Колко хора трябва да оставят форума, за да има някаква реакция от твоя страна?

ПС: Аз като плюя, не се навеждам и не ближа. Не съм прикрита лично и съм директна. Това което пиша е истината, дали ти харесва или не, и дали ще се изсипи една камара народ да защитава боговете ми е все тая!

Не веднъж съм защитавала твоите решения, защото са изглеждали правилни в моите очи, не открито разбира се, не искам да изглеждам подмолна, но този форум прилича на ЦИРК понякога, при това по успешно от колкото прилича на сайт за астрология.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 14, 2013, 12:30:37 pm »
Пък и темата гласи - Търпението ми има граници. Не те познавам, не сме си говорили. От това, което виждам, смятам че си толерантен човек, добър... Но твоето търпение в този сайт, трябва да се мери спрямо търпението на потребителите ти...

Истината е, че повечето идват и си заминават....и после пак идват, но ти губиш истински потребители заради ей тия дето те оставят когато им скимне... надявам се това да си има логическо обяснение, но единственото такова, което виждам, не ми се нрави.

Искам да ми кажеш имената на истинските потребители , които смяташ , че са загубени?

Краби,
За близо 6 г. ,ако ти кажа колко си тръгваха и се връщаха...,колко "умираха" и се "раждаха".... :blink:
И да допълня...как някои от тях не могат да преживеят факта..,че други живеят заедно вече близо 3г.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #32 -: Ноември 14, 2013, 12:36:49 pm »
Ще ти ги кажа, няма никакъв проблем. Мога даже и още неща да ти покажа, които може би си виждала или не...

Знам какъв им е принципа, и затова не комуникирам с тях, не говоря със змии и селяни... Не харесвам такива лицемери и никога няма да ги харесвам, затова и се ядосвам толкова, че продължават да развалят форума, тъжно е..

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 14, 2013, 12:36:56 pm »
Да не е и форум за СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ, ПРОСТОТИИ и ДРУГИ НЕЩА АСОЦИИРАЩИ СЕ С БАЙГАНЬОВЩИНА, ама точно на такова прилича на моменти!!!!

Точно тетка и куна ги има в тоя форум, и да не се занимават с астрология...

Чудя се ти кога ли ще го видиш.

Защо всеки път като някой ти каже за тия неща, ти намираш оправдание да решиш проблема! Защото той присъства!

Аз пък не искам хора като Съни да си заминават от форума, заради ей такива простотии!

Ти все като трявба да се намесиш, не си там и не го правиш.

Колко хора трябва да оставят форума, за да има някаква реакция от твоя страна?

ПС: Аз като плюя, не се навеждам и не ближа. Не съм прикрита лично и съм директна. Това което пиша е истината, дали ти харесва или не, и дали ще се изсипи една камара народ да защитава боговете ми е все тая!

КРАБИ, :wub:
Целувка за невинноста ти и чистота!
Това е поредната битка на една  изоставена жена...,на отхвърлена друга...,на неотразена 3-та.
Това е битка на модератори от други сайтове...с мен! Толкова ли е сложно да се разбере?
Много съм силна...имам изключително аспектирана Луна и Марс за разлика от други...и по-лесно поемам и приемам ударите!
Над тези неща съм! Разбираш ли?

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #34 -: Ноември 14, 2013, 12:37:01 pm »

ПОДКРЕПЯМ Crabby
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

satin_

« Отговор #35 -: Ноември 14, 2013, 12:40:08 pm »
Е не мога да се сдържа... Преди време Abroad за нищо получи бан от Марая. След това на прицел беше Грейс. После Папи. Това се случва преди 5-6 месеца и който си спомня случките, знае че всичко беше на лична основа, без никаква обективност и основателна причина.
Но вече всички се правим на толерантни, малко е лицемерно. Простотията във форума е във вихъра си и прогони стойностните хора интересуващи се и разбиращи от астрология, също и тези които наистина искат да се учат. Не се пише нищо смислено и полезно в последно време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Ноември 14, 2013, 12:45:03 pm »
Е не мога да се сдържа... Преди време Abroad за нищо получи бан от Марая. След това на прицел беше Грейс. После Папи. Това се случва преди 5-6 месеца и който си спомня случките, знае че всичко беше на лична основа, без никаква обективност и основателна причина.
Но вече всички се правим на толерантни, малко е лицемерно. Простотията във форума е във вихъра си и прогони стойностните хора интересуващи се и разбиращи от астрология, също и тези които наистина искат да се учат. Не се пише нищо смислено и полезно в последно време.

Сатин, ;D
Аброд получи Бан заради АН...защото поиска да влезе в личните отношения на администратора.И неиния бан не е от Марая. Грейс никога,ама никога не е получавала бан.Папи също!
СТИГА С ИНСИНУАЦИИТЕ!
ИМАТЕ ДРУГ ФОРУМ В КОЙТО ДА СИ ПИШЕТЕ САМО ЗА АСТРОЛОГИЯ ;D ;D.
Като не ви допада цирка...защо влизате тук? :rolleyes: ;D

ВСЕКИ НАМИРА ОНОВА,КОЕТО ТЪРСИ!
А В ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ,КОЙТО Е СВЪРЗАН С ДРУГ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ БЪРКА!

« Отговор #37 -: Ноември 14, 2013, 12:47:54 pm »
Преди да се говори кой ръсел простотии моля, да се поизчете хронологията първо,кой, защо и кога е започнал. 3 пъти една потребителка ме обиждаше без никакво основание,но на 3-тия път наистина прекали! Лятото даже ми се правеше на приятелка,бяхме се разбрали да се видим и като и предложих да вземем и мъжете с нас-не ми отговори повече.Ясно като бял ден е,че бъка от комплекси.Оттогава започна заяждането и! Разбира се,че и отвърнах подобаващо.Не може да ми разиграва сценарий виж кой е мъжа ми-а всъщото време мъжа и да е един безработен търтей,а тя да е оскотяла от злоба и завист! Преди да защитавате когото и да било попрочетете хронологията първо,понеже аз никога не нападам първа.И реагирам остро,да,защото така ме е научил Животът! Когато реагирах меко,хората хептен ми се качваха на главата! А живота е джунгла,за да оцелееш трябва да си хищник! Истината е,е ако някой наистина обича форума ще си стои тук-няма да изчезва ей така просто...И много е смешно постоянно да пишете на админа-това да не е детска градина,бе? не сте ли се научили сами да се оправяте в живота? Марая,извини ме ако смяташ,че с нещо съм прекалила.Няма да пиша повече в темата...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #38 -: Ноември 14, 2013, 12:50:24 pm »
А, чак сега светнах за кой с на кого личният живот се говорело.

Даже не визирах теб Джъст, съвсем други хора визирах, ама ти знаеш кои са :)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #39 -: Ноември 14, 2013, 12:53:05 pm »
Преди да се говори кой ръсел простотии моля, да се поизчете хронологията първо,кой, защо и кога е започнал. 3 пъти една потребителка ме обиждаше без никакво основание,но на 3-тия път наистина прекали! Лятото даже ми се правеше на приятелка,бяхме се разбрали да се видим и като и предложих да вземем и мъжете с нас-не ми отговори повече.Ясно като бял ден е,че бъка от комплекси.Оттогава започна заяждането и! Разбира се,че и отвърнах подобаващо.Не може да ми разиграва сценарий виж кой е мъжа ми-а всъщото време мъжа и да е един безработен търтей,а тя да е оскотяла от злоба и завист! Преди да защитавате когото и да било попрочетете хронологията първо,понеже аз никога не нападам първа.И реагирам остро,да,защото така ме е научил Животът! Когато реагирах меко,хората хептен ми се качваха на главата! А живота е джунгла,за да оцелееш трябва да си хищник! Истината е,е ако някой наистина обича форума ще си стои тук-няма да изчезва ей така просто...И много е смешно постоянно да пишете на админа-това да не е детска градина,бе? не сте ли се научили сами да се оправяте в живота? Марая,извини ме ако смяташ,че с нещо съм прекалила.Няма да пиша повече в темата...
Разбрахме многократно, че Съни не е искала да излезе с теб, за да не и откраднеш мъжа  :57: повтори го и в някоя друга тема, ако някой е пропуснал да го види
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: