Преди да се говори кой ръсел простотии моля, да се поизчете хронологията първо,кой, защо и кога е започнал. 3 пъти една потребителка ме обиждаше без никакво основание,но на 3-тия път наистина прекали! Лятото даже ми се правеше на приятелка,бяхме се разбрали да се видим и като и предложих да вземем и мъжете с нас-не ми отговори повече.Ясно като бял ден е,че бъка от комплекси.Оттогава започна заяждането и! Разбира се,че и отвърнах подобаващо.Не може да ми разиграва сценарий виж кой е мъжа ми-а всъщото време мъжа и да е един безработен търтей,а тя да е оскотяла от злоба и завист! Преди да защитавате когото и да било попрочетете хронологията първо,понеже аз никога не нападам първа.И реагирам остро,да,защото така ме е научил Животът! Когато реагирах меко,хората хептен ми се качваха на главата! А живота е джунгла,за да оцелееш трябва да си хищник! Истината е,е ако някой наистина обича форума ще си стои тук-няма да изчезва ей така просто...И много е смешно постоянно да пишете на админа-това да не е детска градина,бе? не сте ли се научили сами да се оправяте в живота? Марая,извини ме ако смяташ,че с нещо съм прекалила.Няма да пиша повече в темата...