Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540486 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #320 -: Юни 24, 2010, 01:24:37 pm »
Снощи сънувах, че майка ми е купила някакъв вестник и ми дава да го прочета. Разлиствайки го попадам на една обява, че в Пловдив ще идва известен духовен учител от Индия. Ще изнася лекция и ще има възможност за консултации. Отидох на лекцията и след това останах на консултацията, провеждаше се в голяма зала и хората бяхме наредени в редица. Духовният учител (възрастен човек, с тъмна кожа коса и брада, облечен в бели дрехи) пристъпваше бавно и даваше съвети на всеки един човек. На мен ми каза, задължително да пия Зелен чай с жасмин по 1 чашка всеки ден, дори ми даде чаша с чай да отпия малко   :unsure:
Какво мислите?

П.П. Не обичам чай, пия рядко. Тези дни не съм нито чела, нито мислила за Индия. Но иначе една от мечтите ми е да я посетя.
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 01:30:47 pm от romantica »

*

abroad

« Отговор #321 -: Юни 25, 2010, 12:27:41 am »
Пий си чая и хич да не ти дреме ;D

А сега сериозно: ако не е буквален, сънят ти може би означава, че нездравословно се захласваш по "нетрадиционни" методии за решаване на проблеми, фаталистични, например. От рода на - ако се завъртя три пъти на кръстовище и погледна слънцето ще ми се сбъдне желанието...
Не разчитай толкова на подобни техники

« Отговор #322 -: Юни 25, 2010, 08:34:05 am »
Отново сънувах забавни сънища :))) Обаче това което най-силно ме развълнува бе управлението на един огромен син автобус (голям и син като този на Левски София http://www.kamioni.bg/files/image/2007/Kamioni/1.07/Levski.jpg) Карах го по какви ли не начини, с копчета, с пера, с волан, без волан, на шофьорсото място или отпред на бронята, вървеше и не искаше да спира и колкото и да се опитвах да го управлявам със ръцете си, успявах да го управлявам най-добре с ума си!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Helo

« Отговор #323 -: Юни 25, 2010, 08:35:46 am »
сънувах,че вървя в коридор със затворени очи,защото знаех,че ме наблюдават,а не исках да изглеждам уязвима/странна логика/...от различни врати се чуваха писъци и истерични смехове,а аз не трябваше да спирам и да си отварям очите.

Я да видим на мен какво ми хрумва.  ;D

Или се страхуваш от мнението на хората за теб или се страхуваш да погледнеш в себе си. Може и двете, но особено второто.

сънувах,че вървя в коридор със затворени очи,защото знаех,че ме наблюдават,а не исках да изглеждам уязвима/странна логика/...от различни врати се чуваха писъци и истерични смехове,а аз не трябваше да спирам и да си отварям очите..

сега се замислих над съня си..коридора ще намеря какво значи,вратите показват избора и възможностите..а в съня,всичко се случваше в мазето на някаква къща май,бях със затворени очи,но го чувствах по този начин.А писъците бяха ужасяващи,от всяка врата се чуваха най-различни Cry.

Мазето е твоето подсъзнание. Луташ се по коридорите на твоето подсъзнание със завързани очи, защото или се страхуваш да погледнеш там или пък изобщо не знаеш накъде вървиш. Може и двете.

И тогава се появява Вътрешният водач.

В един момент обаче усетих странно присъствие на човек,който ходи пред мен.Обзе ме любопитство да видя как изглежда и си отворих очите.В този момент се отвори някаква врата,някои ме задърпа в стаята,а аз знаех,че не трябва да влизам там и се опитах да избягам..тръгнах да тичам по коридора,а вратите от всяка стая започнаха да се отварят и затварят..... :-X :-X.

Не ми е ясно какво би трябвало да значи мъжа пред мен,не мисля,че  ne беше от лошите..просто ме водеше...

Вътрешният водач ти помага и те превежда през много врати и коридори, за да стигнеш някъде. Къде точно трябва да стигнеш вече е отделен въпрос. Но трябва да стигнеш до някакво вътрешно състояние, което да промени външното.

*

Helo

« Отговор #324 -: Юни 25, 2010, 08:37:36 am »
Отново сънувах забавни сънища :))) Обаче това което най-силно ме развълнува бе управлението на един огромен син автобус (голям и син като този на Левски София http://www.kamioni.bg/files/image/2007/Kamioni/1.07/Levski.jpg) Карах го по какви ли не начини, с копчета, с пера, с волан, без волан, на шофьорсото място или отпред на бронята, вървеше и не искаше да спира и колкото и да се опитвах да го управлявам със ръцете си, успявах да го управлявам най-добре с ума си!

Да сънуваш, че управляваш самолет, голяма машина или нещо подобно символизира това как управляваш живота си. Да управляваш голям автобус е много добре - символизира, че си способна да се справяш.

Но да сънуваш, че губиш контрол над машината вече е лошо. Губиш контрол над своя живот.

Успяваш да го управвляваш най-добре с ума си, а не с ръцете си?  :rolleyes: Да не би само да ти се иска да успяваш в живота, да се чувстваш силна и способна по принцип, а в действителност да не е така? Хммм Ще проуча въпроса в книгите.

Върви и не иска да спира! Не успяваш да го управляваш или пък животът ти върви с пълна сила напред или вътрешното ти състояние, самоувереност непрекъснато нараства? Сега не знам дали губиш контрол или пък вървиш пълен напред.  :unsure:

Ти добре ли се справяше с управлението на автобуса и имаше ли някакви проблеми?
« Последна редакция: Юни 25, 2010, 08:46:36 am от Hi »

*

holanda

« Отговор #325 -: Юни 25, 2010, 11:04:36 am »

Мазето е твоето подсъзнание. Луташ се по коридорите на твоето подсъзнание със завързани очи, защото или се страхуваш да погледнеш там или пък изобщо не знаеш накъде вървиш. Може и двете.

браво,Хело,страхотна интерпретация!
От 5-6 месеца HE се занимавам със себе си т.е имам активно подсъзнание,но това винаги ме е натоварвало и в един момент си казах ''Ctига,писна ми,на 20 съм и искам да живея по-леко,да се радвам на живота...''Така и стана,но напоследък някои неща избиват и май се вижда края на това мое леко съществуване  :-\

« Отговор #326 -: Юни 25, 2010, 01:27:35 pm »
  Сънувах, че съм уж в Германия, а мястото е тук в съседна махала. На входа на един двор съм пред вратата и си нося багажа, дамска чанта и няква връхна дреха. Изведнъж до мен се появи голяма пеперуда, като вретено. Уж пеперуда, пък изведнъж до нея се появи самата тя - някво момиче, с наситено син сатенен костюм, като за латино танци, с разни пайети, тюлове и нещо ми каза. Но смътно си спомням, че който хване пеперудата, ще е много щастлив /нещо от сорта/. И момичето изчезна /духа на пеперудата/, а пеперудата, която всъщност представлява някакво гъсенично тяло, но като вретено имаше мъничка човешка глава, а крилата й като запърха, ставаха като на цвете с венчелистчета, които се въртят с много голяма скорост около главата....Няква странна измишльотина  :lol:. Пеперудата литна и аз хукнах след нея. Ха тук да я хвана, ха там ....накрая успях, въпреки много силното въртене на крилата...Тръгнах да се връщам, щото се сетих, че бях оставила вещите си на земята. Намерих ги пак там, но парите ми ги нямаше, а имах доста пари в евро. Стана ми много криво. След това съня отиде в друга посока. Намерих се в няква сграда с много момичета и всички те пълни с рокли /бални, с пайети, лъскави, сатенени - предимно златни, сини и червени цветове/ - та трябваше да се настанявам в няква своя стая. А нямах никакъв багаж... :lol: и трябваше да слизам да ям в столовата, а бях закъсняла. Но ме настаниха в близост до кухнята и готвачките ме успокоиха, че има още сладко.... :lol:

*

Helo

« Отговор #327 -: Юни 25, 2010, 02:00:52 pm »

браво,Хело,страхотна интерпретация!
От 5-6 месеца HE се занимавам със себе си т.е имам активно подсъзнание,но това винаги ме е натоварвало и в един момент си казах ''Ctига,писна ми,на 20 съм и искам да живея по-леко,да се радвам на живота...''Така и стана,но напоследък някои неща избиват и май се вижда края на това мое леко съществуване  :-\

Сигурно трябва да се заемеш с активно изследване на себе си и вътрешния си свят. Аз лично бих ти препоръчала книгите на Пиер Дако и в частност книгата "Тълкуване на сънищана". Но и останлите му книги също ще ти помогнат.

Някои от книгите му можеш да си свалиш на български от разни места. "Тълкуване на сънищата" със сигурност я има и снощи я гледах, можеш да си я свалиш.

Не подценявай вътрешните си подтици, повикът или по-точно полъхът, защото е лек, на интуицият. Ако не и обръщаш внимание с години, може да се забатачиш и да се налага после да се оправяш от вътрешните проблеми, които създават външни. Е, може и да греша.

Със сигурност си струва да прочетеш книгите на Пиер Дако.

*

Helo

« Отговор #328 -: Юни 25, 2010, 02:11:00 pm »
имаше мъничка човешка глава, а крилата й като запърха, ставаха като на цвете с венчелистчета, които се въртят с много голяма скорост около главата....Няква странна измишльотина  :lol:.

Чакрата на върха на главата има форма на цвете.

http://www.occultism.biz/content/view/233/46/

Сахасрара е фин център над и отвъд другите шест, които са тясно свързани с него. Разположена на върха на главата, тази чакра съответства на епифизата на физическото тяло. Тя има 1000 листа, върху които са повторени 50-те букви на санскритската азбука. Тя е обител на Шива.
Върхът на главата, наречен предна фонтанела при новородените, е Брахмарандхра - “вратата на Брахма”. При смърт, когато напредналият йоги се отделя от физическото си тяло, тя се отваря рязко и оттам излиза праната.
Когато в сахасрара Кундалини шакти се обедини с Шива, йоги изпитва изключително блаженство. Той достига свръхсъзнателното състояние и най-висшето знание. Той става напълно развит джнани.

*

holanda

« Отговор #329 -: Юни 25, 2010, 02:27:14 pm »
Сигурно трябва да се заемеш с активно изследване на себе си и вътрешния си свят. Аз лично бих ти препоръчала книгите на Пиер Дако и в частност книгата "Тълкуване на сънищана". Но и останлите му книги също ще ти помогнат.

ще потърся негови книги.Но все още нямам желание пак да се задълбоча в себе си..естествено,това не зависи от мен,предполагам сънищата ще зачectят,за да ме поддикнат към размисъл..но сега искам да си почина.Пак,мерси за коментара  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #330 -: Юни 25, 2010, 05:22:37 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:30:10 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #331 -: Юни 25, 2010, 05:25:58 pm »
при теб ми лъха много на двусиметричност в на финно ниво..

ще ми обясниш ли какво имаш в предвид с това  :-\ /може и на лични/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #332 -: Юни 25, 2010, 06:02:42 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:29:39 pm от kris »

« Отговор #333 -: Юни 25, 2010, 06:17:21 pm »

Да сънуваш, че управляваш самолет, голяма машина или нещо подобно символизира това как управляваш живота си. Да управляваш голям автобус е много добре - символизира, че си способна да се справяш.

Но да сънуваш, че губиш контрол над машината вече е лошо. Губиш контрол над своя живот.

Успяваш да го управвляваш най-добре с ума си, а не с ръцете си?  :rolleyes: Да не би само да ти се иска да успяваш в живота, да се чувстваш силна и способна по принцип, а в действителност да не е така? Хммм Ще проуча въпроса в книгите.

Върви и не иска да спира! Не успяваш да го управляваш или пък животът ти върви с пълна сила напред или вътрешното ти състояние, самоувереност непрекъснато нараства? Сега не знам дали губиш контрол или пък вървиш пълен напред.  :unsure:

Ти добре ли се справяше с управлението на автобуса и имаше ли някакви проблеми?

Вобщи линии ти описа какво ми е, в смисъл сънят ми описва действително как се чувствам. Чувствам се силна и самоуверена и искам всичко тук и сега, веднага и всичко. Имам големи амбиции, нооооо....!!!! В момента съм на такъв етап от живота си (завършвам бакалавър, търся работа) че ми се иска всичко да се случва по-бързо, но вътре в себе си знам, че не е хубаво нещата да се случват бързо, затова и се опитвам да намаля скоростта с която се движи автобуса. Отделно, че не знам каква инерция съм насъбрала в живота си до момента, доста трудности преодолях, с доста тежки ситуации се справих, което ме кара да се чувствам уверена в себе си и възможностите си. Последния месец взех 6 изпита един след друг, много бързо се случиха нещата, но имам разни идеи по отношение на образованието си които изискват да забавя дипломирането и се усещам как подсъзнателно удрям спирачките... Като цяло личността ми предпочита да напредва не толкова бързо, но сигурно, а годините ми ме карат да искам всичко тук и сега :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #334 -: Юни 25, 2010, 07:17:41 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:39:05 pm от kris »

*

Helo

« Отговор #335 -: Юни 25, 2010, 07:28:58 pm »

Хело интересувала ли си се от мандала системата?

Не! Но може да се заинтересувам.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #336 -: Юни 25, 2010, 07:47:27 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:37:47 pm от kris »

*

abroad

« Отговор #337 -: Юни 25, 2010, 07:56:30 pm »

......че ми се иска всичко да се случва по-бързо, но вътре в себе си знам, че не е хубаво нещата да се случват бързо, затова и се опитвам да намаля скоростта с която се движи автобуса...................................... Като цяло личността ми предпочита да напредва не толкова бързо, но сигурно, а годините ми ме карат да искам всичко тук и сега :)

Изглеждаш доста мъдра за годините си и наистина е добре да забавиш темпото, иначе шамарите няма да са много приятни.
Според мен сънят ти означава някакъв успех, който ще те зарадва в скоро време :blink:

« Отговор #338 -: Юни 26, 2010, 02:37:37 pm »
Тази нощ сънувах, че се разхождам в нов апартамент. Но не съм го избирала аз, а някак си съм го наследила. Не разбрах как. Не голям. Уютно обзаведен. НАправи ми впечатление, че е е по-малък от моя сега, но пък много ми харесва. На всичкото отгоре имаше е къде да си паркрам колата в двора на сградата и това много ми хареса ;D .

Вероятно ще направя избор, който е по-малък от очакванията ми за бъдещето... :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #339 -: Юни 26, 2010, 02:52:55 pm »
Ако нещо не си поспестила, сънят ти е хубав ;D
Желана промяна в социалното положение или душевното, избери си сама ;)
Трябва да направиш някой и друг компромис, но в крайна сметка ще си доволна