Сънувах, че съм уж в Германия, а мястото е тук в съседна махала. На входа на един двор съм пред вратата и си нося багажа, дамска чанта и няква връхна дреха. Изведнъж до мен се появи голяма пеперуда, като вретено. Уж пеперуда, пък изведнъж до нея се появи самата тя - някво момиче, с наситено син сатенен костюм, като за латино танци, с разни пайети, тюлове и нещо ми каза. Но смътно си спомням, че който хване пеперудата, ще е много щастлив /нещо от сорта/. И момичето изчезна /духа на пеперудата/, а пеперудата, която всъщност представлява някакво гъсенично тяло, но като вретено имаше мъничка човешка глава, а крилата й като запърха, ставаха като на цвете с венчелистчета, които се въртят с много голяма скорост около главата....Няква странна измишльотина :lol:. Пеперудата литна и аз хукнах след нея. Ха тук да я хвана, ха там ....накрая успях, въпреки много силното въртене на крилата...Тръгнах да се връщам, щото се сетих, че бях оставила вещите си на земята. Намерих ги пак там, но парите ми ги нямаше, а имах доста пари в евро. Стана ми много криво. След това съня отиде в друга посока. Намерих се в няква сграда с много момичета и всички те пълни с рокли /бални, с пайети, лъскави, сатенени - предимно златни, сини и червени цветове/ - та трябваше да се настанявам в няква своя стая. А нямах никакъв багаж... :lol: и трябваше да слизам да ям в столовата, а бях закъсняла. Но ме настаниха в близост до кухнята и готвачките ме успокоиха, че има още сладко.... :lol: