Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540577 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #720 -: Октомври 11, 2010, 01:59:07 am »
Благодаря  :blink:

*

nerealna

« Отговор #721 -: Октомври 11, 2010, 06:40:13 am »
Здравейте!
Онзи ден сънувах един човек,който познавам и е важен за мен,че всякаш рисуваше ябълково дърво с ябълките по него.Какво би могло да означава това?  :-\

кой кого иска да прелъсти - ти него или той теб  :blink:

нали знаеш от библията - ева в рая - ябълката в райската градина е символ на сексуалното желание,прелъстяването и изкушенито

сънят може и да значи, че той е очарован от теб

*

nerealna

« Отговор #722 -: Октомври 11, 2010, 07:00:55 am »
Благодаря на всички за включванията с тълкувания по предишния ми постнат сън! Мисля, че всички сте казали неща, които имат резон в живота ми и в развитието му.

Нощес сънувах доста странни неща... Отново имаше голям екшън в целия сън, и много развитие, но единственото, което ми направи силно впечатление в сравнение с други сънища, които съм имала в последно време беше едно. Кучето ми, което от 2006 година е инвалид със счупен гръбнак проходи пред очите ми по време на съня. Аз сякаш осъзнавах, че сънувам, но през цялото време се молех това наистина да се случи...

Съзнавам, че няма как, или поне е в сферата на мнoгoооо малко вероятните неща, но беше хубаво, поне на сън да го видя.

Надявам се този сън да не предвещава развитие към по-лошо за здравето на кучето или на някой друг поне...
ще намериш решение на труден въпрос. за това ще ти помогне уменито ти да общуваш с хората.
ще възвърнеш увереността в себе си...

може да се завърне стар приятел...

възможно е и ти самата да се излекуваш , ако нещо нещо не се чувстваш добре.

п.с. животните в съня символизират аспекти от личността ни
кучето - лоялност, интуиция, преданост
обкръжаващия ни свят, взаимоотношенията, социалните контакти, приятелите
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 07:06:26 am от nerealna »

« Отговор #723 -: Октомври 11, 2010, 07:03:32 am »
Здравейте!
Онзи ден сънувах един човек,който познавам и е важен за мен,че всякаш рисуваше ябълково дърво с ябълките по него.Какво би могло да означава това?  :-\

кой кого иска да прелъсти - ти него или той теб  :blink:

нали знаеш от библията - ева в рая - ябълката в райската градина е символ на сексуалното желание,прелъстяването и изкушенито

сънят може и да значи, че той е очарован от теб

Ами не знам кой кого,възможно е това за прелъстяването,макар че не знам,ще видим...
Не знам доколко е очарован от мен,сигурно не достатъчно  :blink:
Благодаря за твоето тълкувание и аз по подобен начин си го тълкувах,ама...

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #724 -: Октомври 11, 2010, 07:05:02 am »
Благодаря на всички за включванията с тълкувания по предишния ми постнат сън! Мисля, че всички сте казали неща, които имат резон в живота ми и в развитието му.

Нощес сънувах доста странни неща... Отново имаше голям екшън в целия сън, и много развитие, но единственото, което ми направи силно впечатление в сравнение с други сънища, които съм имала в последно време беше едно. Кучето ми, което от 2006 година е инвалид със счупен гръбнак проходи пред очите ми по време на съня. Аз сякаш осъзнавах, че сънувам, но през цялото време се молех това наистина да се случи...

Съзнавам, че няма как, или поне е в сферата на мнoгoооо малко вероятните неща, но беше хубаво, поне на сън да го видя.

Надявам се този сън да не предвещава развитие към по-лошо за здравето на кучето или на някой друг поне...

Няма страшно. Някой ти прави подарък, поне това е моето тълкуване. Ако си изпитала приятна емоция - това също е част от подаръка.  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #725 -: Октомври 11, 2010, 11:08:53 pm »
хора много често сънувам буболечки...всякакви гадни големи и тлъсти скаклци, богомолки, хлебарки...и всеки път почти подскачам от леглото...ставам да ги търся, защото ме е страх от тях....
и после се светвам, че съм сънувала...и пак си лягам....
какво са буболечките...?

*

holanda

« Отговор #726 -: Октомври 11, 2010, 11:23:15 pm »
хора много често сънувам буболечки...всякакви гадни големи и тлъсти скаклци, богомолки, хлебарки...и всеки път почти подскачам от леглото...ставам да ги търся, защото ме е страх от тях....
какво са буболечките...?

http://sanownik.sdobreff.com/sanovnik.php?search=%D0%B1%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8+&selecteddictionaries=&selectedsearchsettings=&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8+%D0%B2+%D1%81%D1%8A%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0

ай честито  ;D
тлъсти скакалци= тлъсти  пачки ;P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #727 -: Октомври 11, 2010, 11:41:47 pm »
какво са буболечките...?

http://sanownik.sdobreff.com/sanovnik.php?search=%D0%B1%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8+&selecteddictionaries=&selectedsearchsettings=&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8+%D0%B2+%D1%81%D1%8A%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0

ай честито  ;D
тлъсти скакалци= тлъсти  пачки ;P
;D ;D ;D ми айде дано...ама за сега нещо не е почнало да се увеличава.....  :blink:

*

nerealna

« Отговор #728 -: Октомври 12, 2010, 12:20:02 am »
какво са буболечките...?

раздразнителност, подозрителност, параноични мисли
нещо те тревожи в реалния живот
някой често ти досажда
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 12:27:25 am от nerealna »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #729 -: Октомври 12, 2010, 04:39:32 am »
какво са буболечките...?

раздразнителност, подозрителност, параноични мисли
нещо те тревожи в реалния живот
някой често ти досажда
раздразнителна съм и от време на време имам параноични мисли, но напоследък са отшумели.....
тревоги имам, но то всеки има...
мерси Нереална  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #730 -: Октомври 13, 2010, 02:10:31 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:23:20 pm от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #731 -: Октомври 13, 2010, 02:28:11 am »
Крис, сънят може да е ехо от ежедневието и социалните ти контакти.
Интересен момент в него е ВЗЛОМЪТ. Може би желаеш да пребиваваш някъде, но си мислиш, че си нежелан.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #732 -: Октомври 13, 2010, 02:40:00 am »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:23:14 pm от kris »

*

nerealna

« Отговор #733 -: Октомври 13, 2010, 05:30:12 am »
Сън: Влизам в нещо като бар, вътре с разни хора, а аз имам пари в ръката си и отивам да си взема нещо от една кафе машина. Непосредствено до машината някакъв човек ме попита имам ли да му услужа с определена сума пари, аз му извадих и му казах да си вземе кокото му трябват, после той ми вика брей ти си бил много точен. ;D
Най-забавното беше, че машината не работеше и двамата останахме разочаровани.
 Дойде някакъв негов приятел и почнаха да ми обясняват къде щяли да ходят, а на всичкото отгоре човека, на който дадох пари твърдеше, че ме познавал, а аз го виждах за първи път.  :unsure:
Цялото действие се развиваше през ноща.
В последствие с кола, с тези хора отидохме някъде другаде, като единия изчезна нанякъде, а с другия 3 пъти влизахме с взлом в някаква сграда, нещо като огромен салон, като първите 2 опита все нещо се объркваше и влизахме през прозореца, на третия взязохме през вратата, този човек искаше нещо от да вземе от вътре, някакви неща, които няма как да ги опиша, и когато влезе третия път се появи нещо като мъгла, залегнахме на пода, като той държеше някаква пръчка и все едно проверяваше с нея дали има някой в дима. След малко като се увери, че този път всичко май е наред, взе каквото му трябваше оттам и си заминахме.  ;D

да не би да те е обхванала рутината и еднообразието на ежеднвието. може би се нуждаеш  от повече забавления, от нови впечетления.
търсиш отговори на въпроси, които те мъчат.

парите символизират силата и властта. даваш пари - може би подсъзнателно ти се иска да властваш над другите, но може и да значи, че си алтруист, имаш силно желание да помагаш на хората. отдаваш мн енергия в това да помагаш на другите /парите симв. и енергията ни/. имаш нужда от признание.

може да си постваен пред избор - дали да си купиш нещо или да не си го купиш :)
обръщай повече внимание на финансите си

струва ми се че се чувстваш изоставен, изпуснал си някакви възможности в любовта мисля.. , но ще се появят нови. ще бъдеш поставен пред нов етап в живота си

имаш нещо недовършено с някой човек.

неспособност да влезеш в контакт със собствения си вътрешен свят. нещо си объркан, заблуден. мн неща имаш за изясняване. меланхолия ли те е обзела...
май разчиташ по скоро на  на късмета си в някои ситуации. мисля, че дори и да не знаеш къде отиваш, вървиш смело натама :)

мисля се че може и в момента да изпитваш мн силни емоции, които така да се каже, те заслепяват

за кражбата... ти крдаеш предполагам, че чувстваш недостиг на нещо или несправдливост към теб. или мислиш че живота е несправдлив към теб- другите имат повече и на теб ти се полага, но нямаш, а това е несправедливо. щеше да е добре да помниш какво крадеш...да видим от какво имаш нужда :) ..може би ти сам не знаеш :П.

възможно е да ти се наложи да се занимаваш с разни институции.

p.s. сещам се и друго - числата в съня - 3 опита сте правели и на третия сте успели. 3 символизира минало, настояще и бъдеще. може би ще успееш да постигнеш нещо вбъдеще, което си опитвал и не си успял до момента.
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 05:47:19 am от nerealna »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #734 -: Октомври 13, 2010, 07:17:31 am »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:32:29 am от kris »

« Отговор #735 -: Октомври 13, 2010, 08:11:02 am »
Ох, снощи имах ужасен сън  :'(
Сънувах една моя роднина, която почина отдавна, като жива. Каза ми, че някакъв човек, който скоро звънне на звънеца в къщи - ще почине.
Много страшно ми изглежда  :'( :'( :'(

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #736 -: Октомври 13, 2010, 08:24:10 am »
Определено взломът беше много интересен, беше като извадка от криминален филм. ;D
 През цялото време се чудех аз какво правя там и за какво са му тези неща на този човек, който определено знаеше какво прави. А първите 2 пъти имаше нещо като напрежение, понеже влизаме в частна или държавна собственост, а наблизо имаше хора.

Да си имал силно преживяване преди време, което дори ти сам да не си искал да приемеш в себе си ? Обикновено подсъзнанието , ако вече е приело нещата, те се проектират на сън с цел освобождаване. Някаква силна  и тежка емоция, да не си знаел какво да правиш/може и да е била в личен план също/ която си подтискал доста време и сега изплува. Този лабиринт за това говори. Че не си знаел какво да правиш. :-\
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #737 -: Октомври 13, 2010, 08:27:16 am »
Романтика, не е лошо да сънуваш мъртъв, известие което не чакаш, но ще е добро, така съм чувала. :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

« Отговор #738 -: Октомври 13, 2010, 08:38:40 am »
Романтика, не е лошо да сънуваш мъртъв, известие което не чакаш, но ще е добро, така съм чувала. :blink:

milla, да и аз това го знам, но много реално сънувах и сега ме е страх да затворя очи.. ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #739 -: Октомври 13, 2010, 08:54:51 am »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:23:01 pm от kris »